Berbec3Gemeni

Foc și aer. Ți-a luat mult să găseşti un geamăn? Ei bine, nu trebuie să te laşi păgubaş, pentru că el este destinul tău. Gemenii au suficient farmec să-l împărtășească cu alți oameni și sunt atât de captivanţi  încât ai putea fi hipnotizat. Amândoi se plictisesc ușor, au o mare mobilitate şi sunt foarte agili.

Cum sunt Berbecii

Comunicarea este foarte importantă atât pentru Berbeci cât şi pentru Gemeni, aşa că veţi avea o mulţime de prieteni şi activităţi, o viaţă neobosită şi interesantă. Puteți face totul împreună, de la dezbateri filozofice arzătoare şi până la planuri detaliate. S-ar putea să duceţi lipsă de bani, odihnă sau orice altceva, dar  niciodată lipsă de idei. Sexual, Berbecul generează mai multă căldură și pasiune, dar Gemenii se adaptează rapid și ușor. Ambii trăiesc în prezent, planurile de viitor vor fi amânate. Nici unul dintre voi nu este bun la detalii, prin urmare, ați putea angaja pe cineva să țină evidenţa contabilă.

Leu

O întâlnire senzațională între suflete pereche, pline de putere, energie și vigoare. Dacă ați găsit un Leu, amintiți-vă că personalitatea lui pare să fi fost creată pentru a se potrivi cu a ta. Niciodată nu veţi duce lipsă de idei îndrăzneţe, conversație și aventuri. Leul are o inimă mare, care vă va fascina, și o înclinație spre teatralitate, care  vă va face mereu să râdeţi. Ambele sunt semne de foc, astfel încât veți descoperi mereu lucruri noi împreună, veţi crea sau iniția proiecte. Vreţi aceleași lucruri, așa că le veţi obține mult mai ușor împreună. Leul este un semn foarte romantic - simbolizează inima omului ceresc - așa că va avea multe, multe surprize adorabile pentru tine.

Este gata pentru a merge la cele mai renumite restaurante, deoarece Leului îi place să iasă, să frecventeze locuri rafinate și elegante. Leului îi place, de asemenea, să fie îmbrăcat bine și reușește să arate bine, indiferent de ce poartă, aşa ca ar fi mai bine ca Berbecul s[ renunţe la blugi și tricouri.

 

Bărbatul Leu este un om politicos iar femeia Leu, o adevărată femeie fatală, dar  îi place să fie responsabilă.

 

Sexual, Leul este o felină sălbatică, foarte sexy și pur şi simplu fascinant. Si din moment ce Berbecul nu este în sine credincios, un singur sfat: nu te îndepărta de calea cea bună, pentru că vei plăti foarte scump. Leo nu  uită dacă cineva l-a trădat.

Este vreunul dintre voi practic? În nici un caz, dar sunteți amândoi atât de eficienţi încât veţi avea probabil, suficienţi de bani, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la necesitățile zilnice. Acesta este un parteneriat între doi lideri puternici și hotărâți, care va aduce împliniri și succes pentru amândoi.

Nu uitați că mândria Leului nu acceptă să fie rănită, veți găsi că este foarte greu ca el să uite jignirile şi va trebui să folosiţi multe complimente.

Sunteți făcuți unul pentru celălalt și sunteţi destinaţi la o viaţă minunată.

Săgetător

Motto-ul oricărui Berbec este aventura. Nu e de mirare că ați găsit un Săgetător! Indiferent dfacă urcaţi pe munte, învăţaţi ceva nou sau începeţi o afacere, nimic nu va fi plictisitor alături de un Săgetător! Combinaţia Berbec-Săgetator este foarte bună pentru că ambele sunt semne de Foc şi aveţi atâtea idei care ar putea recrea lumea de la început.          

Ați găsit în sfârșit pe cineva care e la fel de idealist ca şi voi şi cu care puteţi avea discuţii interminabile ... Poate voi doi vă veţi dedica unei cauze, unei afaceri sau unui proiect important. Berbecul şi Săgetătorul au împreună mult potențial, dar nu uitați să luați un Taur, un Capricorn sau o Fecioară în echipă, pentru că puțin bun simț nu poate face rău.

Avantajul este că Săgetătorul este cel flexibil. Asta înseamnă că  va fi responsabil, șeful, liderul ... Săgetătorul vă va aduce înapoi pe Pământ atât de repede încât nu veţi ști ce v-a lovit! Ar putea fi exact motivul pentru care funcționează relația: comunicarea este aproape perfectă, aproape simultan și plină de iubire, pentru că vă înțelegeţi unii pe alții.

Sexul va elibera energie și veţi fi atât de mulțumiţi atunci când ieșiţi din dormitor / bucatarie sau oriunde imaginația vă duce!.

 

Singura problema ar putea fi faptul că Sagetatorul nu este un semn care să aspire la o relație de lungă durată. Asta-i viaţa, te-ai indrăgostit de semnul celibatului, aşa că să nu crezi că că o să meargă prea uşor la altar. Săgetătorul are nevoie de mult timp pentru a lua o relație în serios și să decidă să renunțe la libertatea lui prețioasă.

Vărsător

 Foc și aer. O aventură în formă de mare dragoste. Într-adevăr, alături de un Vărsător viața ta va fi ceea ce ţi-ai dorit mereu: o mare aventură. Vărsătorul are un aer misterios și nepământean, și, în același timp, o minte ascuţită, analitică. Pun pariu că te-ai indrăgostit la prima vedere! În fundul sufletului Berbecul este un rebel, și așa este şi Vărsătorul. Puteți face tot ce vreţi împreună, o lume mai bună, o afacere bună, o familie fericită. Rolul Vărsătorului pe Pământ este de a vedea defectele societății, pentru a face o lume mai bună.

Nici Berbecul nici Vărsătorul nu sunt nebuni după statutul social, așa că vor fi dispuşi să își asume riscuri împreună. Sunt atât de orientaţi spre viitor încât vorbesc aceeași limbă, pentru că au un dar special de a comunica aproape intuitiv.

Berbecul vrea sa fie şeful, iar Vărsătorului nu-i pasă, el vrea să fie liber pentru a efectua proiectele sale. Pentru amândoi, absența duce la prezență, așa că vor respecta nevoia de libertate reciprocă și, uneori, de singurătate.

Vărsătorul nu crede că o căsătorie se bazează pe fuziunea de personalități, ci mai degrabă pe uniunea între două entități diferite, astfel Vărsătorul nu va sufoca spiritul. Dar Varsatorul este mult mai flexibil decât Berbecul, asa ca fiţi atenţi: dacă ceva pare extrem de important pentru el, va fi foarte ferm cu privire la aceasta.

Sexual, Vărsătorul (semn de inventivitate) și Berbec (energie pură) vor face un meci perfect. Vărsătorul va fi diferit în fiecare zi și vă place asta, pentru că acesta îndeplinește setea Berbecului pentru aventură și noutate.

Inceputul este un pic mai dificil, cu un Vărsător, care este foarte prietenos și fermecător în societate, dar care se deschide încet în relațiile personale. Dar mă îndoiesc că acest lucru va fi un obstacol pentru un adevărat Berbec, care este un semn impetuos.

 

Din fericire, nici unul dintre voi este posesiv. Când vrei pe cineva, lasa-l liberă: dacă nu se mai întoarce, înseamnă nu a fost niciodată al tău. O relație de basm: Berbecul şi Vărsătorul au nevoie unul de altul și se pot sprijini reciproc.

Berbec

Valuri de explozie de energie și entuziasm invadează lumea lor. Dar energiile foarte puternice uneori se ciocnesc. Berbecii au opinii adânc înrădăcinate și sunt foarte încăpățânaţi. Scopul tau in zodiac este de a reprezenta forța de viață, de energie. "Eu" este cel mai important cuvânt din vocabularul unui Berbec. Prin urmare, combinația dintre doi oameni Berbec ar putea deveni unul dintre acele lucruri picante - în limba engleză, o iubire cu probleme.

Dacă fiecare dintre voi reușește să depășească încăpățânarea și dorința ei de a fi cel care are întotdeauna dreptate şi dacă renunţi la luptele inevitabile pentru putere, ai putea avea o relație frumoasă, activă, imaginativă și plină de resurse.

Dacă nu concuraţi pentru fleacuri respectaţi opiniile celorlalți (și dorința celuilalt de a fi şef), şi dacă reuşiţi să direcționaţi energia spre exterior, faţă de ceilalţi, vă aflați într-o relație foarte interesantă. Niciun vis nu va fi prea îndrăzneț, nicio aventură prea curajosă, niciun proiect prea imaginativ. Puteți realiza atât de mult împreună!

Berbecul este, de asemenea, un semn de întreprinzător, aşa ca nu ar fi de mirare dacă începeţi o afacere împreună. Un avertisment totuși: Berbecul nu este dornic de a primi sfaturi și ar putea fi un punct sensibil. Obisnuieşte-te pentru a asculta punctul de vedere al celuilalt.

Nici unul dintre voi nu este prea practic, de aceea ar fi bine să existe o planetă Pământ bine plasată în diagrame; altfel vă aflați în pericolul de a vă aventura prea departe și a uita de treburile casnice.

Având în vedere  energia şi imaginatia ambelor părți, din punct de vedere sexual, probabil, se va ajunge probabil la "Nouă săptămâni și jumătate". Berbecul are nevoie de o viață sexuală activă, deci nu va fi nici o problemă. Pentru că sunt atât de impulsivi, impetuşi și neliniștiti, ar fi bine să incetinească din timp în timp, pentru că ritmul rapid este obositor.

Berbec-Berbec este o combinație de cinci stele, aşa că merită încercat. La urma urmei, partenerul tău are aceleași calități ca și tine!

Balanța

  Foc și Aer, războinicul Marte și frumoasa Venus ... Mai mult decât atât, sunt semne opuse în zodiac!

În doar câteva cuvinte? Ori complet unul pentru altul ori concurează unul împotriva celuilalt. Nu există nici o cale de mijloc cu voi doi: e totul sau nimic. Dar Focul are nevoie de aer, care  înseamnă, de asemenea, vânt, căruia îi place să se joace cu flăcările focului.

Balanta, ca un semn de echilibru (pe care îl caută mereu), este foarte abilă atunci când vine vorba de negociere și  știe cum să aducă pacea în viața ta și cum să te incite - ca un semn de aer, Balanţa comunică foarte bine.

Spre deosebire de Berbecul impetuos și necugetat, Balanţa gândeste obiectiv, progresiv, și împarte problemele în părți mai mici, care sunt mai uşor de digerat. Un diplomat născut, iubitor de frumusețe și care arată caracteristica blândeții iubirii simbolizată de planeta Venus, Balanţa este bună la a face planuri şi contracte pe termen lung. Pentru un Berbec, aceasta este o calitate esențială, deoarece nativul acestui semn este un inițiator foarte bun, dar nu foarte eficient în realizarea planurilor.

 

Un semn de aer foarte comunicativ, Balanţa va încuraja mereu ideile noi și vă va arăta noi puncte de vedere pentru a interpreta lucrurile. Balanţei îi place munca în echipă - Balanţa este, de fapt, semnul de căsătorie - așa că Balanţa va căuta întotdeauna o cale de mijloc, pentru o soluție a problemelor - care este un avertisment pentru cei Berbec, care sunt autoritari şi tiranici.

Berbecului, în general, îi place să câștige cu orice preț. Prin urmare, şi-ar putea teroriza sau intimida partenerul doar pentru a avea câştig de cauză . Acest lucru este ceva care nu vă va face niciun bine. Trebuie să luați mai ușor o Balanţă şi să fiţi un pic mai subtil!

Sexual, un Berbec, guvernat de Marte, ar putea fi un pic pripit pentru o Balanţă rafinată (care are, de asemenea, un simţ foarte puternic al frumuseţii). Amintiți-vă că cele mai multe Balanţe acordă o atenție mare cuvintelor, iar o abordare directă, deși o parte din farmecul tău, nu prea funcționează.

În concluzie, vă va plăcea încrederea Balantei, iar ei ideile îndrăznețe și spiritul activ.. Balanţa nu vrea neapărat să fie șeful, iar Berbecul nu vrea să fie subordonatul!

Taur

Foc și Pământ. Într-adevăr dificil ... Te-ai îndrăgostit de un Taur? Se întâmplă să-ţi placă stabilitatea? Taurul este foarte diferit de la tine: își ține picioarele pe pământ,  îi place siguranţa, riscurile îl sperie de moarte, schimbarea este un cutremur. Ca să nu mai spunem că Taurulul nu are nervii tari şi acest lucru ar putea duce la numeroase conflicte!

Principalul dezavantaj pentru un Berbec într-o relaţie cu un Taur constă în faptul că este într-adevăr lent în tot ceea ce face. Nu în sensul rău al cuvântului, doar Taurul este mai prudent, mai dificil, mai senzual atunci când face dragoste, sau mai lent în luarea deciziilor. Berbecul trăieste şi se mişcă în schimb la viteză maximă.

Atât bărbații, cât și femeile Taur cred că produsele alimentare sunt un fel de preludiu perfect pentru unirea sexuală, astfel încât aceasta este o idee, dacă vrei să mergi mai departe. După ce stinge lumina, veţi descoperi o  persoană senzuală şi iubitoare. N-ar strica dacă ați trecut la o viteză mai mică pentru a vă bucura de tot ceea ce un Taur poate oferi, atunci când  acesta face dragoste.

Desigur, reversul este de asemenea posibil, ceea ce înseamnă că aţi putea ajuta Taurul să devină mai spontan.

Taurul este foarte productiv și practic, și acesta este un lucru bun într-o familie în care există un Berbec, pentru că acesta din urmă nu este prea practic.

Care este partea dificilă atunci? Ei bine, veți fi în curând obosit de stilul Taurului, care îi place să stea acasă, în timp ce vrei să ieși să socializezi. Taurul este foarte pasionat de obiceiurile lui, iar confortul este conceptul de bază al lui în viaţă. Ești un Berbec capabil să convingi Taurul să părăsească viața liniștită, pentru o zi şi să petreacă? Dacă nu ... te vei plictisi foarte repede. Și Taur la rândul lui va fi obosit de absența dumneavoastră permanentă.

Fecioara

Foc și Pământ. Nu este adevărat că toată lumea a spus să renunți? Că voi nu ar trebui să fiţi împreună? Ca și cum nu ați ști! Daca relaţia ta cu o Fecioară funcționează, înseamnă că s-au făcut unele eforturi de a schimba și mai multe compromisuri decât în mod normal.

Fecioara este meticuloasă, harnică, dar aveţi modalităţi foarte diferite de exprimare şi de a percepe lumea. Fecioara se trezește dimineața și știe exact ce  va face. Fecioara nu are nevoie de un șef care să o împingă de la spate.

 

Tu, dragă Berbec, ai mai mult curaj, o privire de ansamblu şi relaţii. Fecioara are o mare plăcere în detalii și organizare. Împreună cu o Fecioară, daca reuşeşti să te schimbi astfel încât relaţia să funcţioneze, vei deveni mai puternic și vei avea mai multe șanse ca visele tale să devină realitate (Focul iniţiază proiectele, dar Pământul le menține).

Desigur, Fecioara va aminti mereu că mai e ceva de făcut şi uneori te va înnebuni cu critica. Ca să nu mai vorbim de faptul că Fecioara are un talent deosebit de a avea întotdeauna dreptate. Nimic nu satisface o Fecioară şi te vei simţi de multe ori ca Sisif. Trebuie să înțelegeți că Fecioara nu critică doar de dragul de ei, ci pentru că  este o perfecţionistă. Femeile Berbec sunt absolut fermecătoare din punct de vedere sexual pentru că ele știu exact ce vor și să ia ceea ce ei cred că le aparține!

O Fecioară poate fi un bun partener pentru un Berbec: Fecioara vorbeşte mult mult, la urma urmei este guvernată de Mercur, dar are şi talentul şi răbdarea de a explica. Având în vedere că o relație este de 90% comunicare, stelele sunt de partea noastră.

Cu toate acestea, Fecioara are nevoie de sensibilitate (care necesită răbdare, un concept important pe care fiecare Berbec ar trebui să analizeze, în cazul în care nu au fost puse în practică. Trebuie să o luați încet, deoarece impulsivitatea s-ar putea să îndepărteze fecioara.

Un lucru în plus: Berbecul nu se află pe lista personajelor cele mai credinciose și devotate din istorie. Fecioara este însă foarte morală şi nu poate suporta trădarea. Pe scurt, nu încercați să trișaţi o Fecioară, nu va merge. 

Rac

Apă și Foc. Racul este atât de diferit de Berbec încât relația depinde în întregime de tine, de atitudinea ta.

Racul este foarte atașat de familie și vrea foarte mult să aibă o casă. Berbecul  simte nevoia de a cuceri lumea, de a-și asuma riscuri, de a începe noi proiecte, pentru a avea o perspectivă mai largă. Racul tânjește după stabilitate și este terorizat de spiritul aventuros.

Berbecul, chiar când are un loc de muncă stabil, va pregăti planuri pentru a deveni independent, în timp ce Racul îl va întreba de ce nu stă mai mult acasă.

Racul nu are ambiția nelimitată a Berbecului și va accepta explicațile acestuia, dar tot nu va înțelege ce este mai importat decât familia.

Dacă Berbecul va reuși și el să treacă peste capriciile de Rac (este un semn de soare foarte schimbător și capricios), Racul îi poate oferi o viață de familie de vis, pentru că aici el se simte împlinit.

Sexual, diferențele dintre cei doi vor fi destul de evidente. Racul vrea romantism, sentimente, mângâieri lungi, dar Berbecii pur și simplu nu au timp pentru astfel de lucruri, Berbecul vrea pasiune arzătoare, dar acest lucru sperie Racul. Berbecul nu este foarte sentimental, iar Racul se va simți de multe ori dezamăgit și va fi nevoie de un efort mare din partea ta pentru a-l scoate din carapace.

Racul trebuie să se gândească bine dacă vrea să meargă mai departe, pentru că având în vedere sensibilitatea sa Berbecul l-ar putea face să sufere.

Capricorn

Foc și Pământ. Va fi nevoie de multe compromisuri și multă răbdare din partea ta, pentru a rămâne împreună. Opiniile și stilul de viață nu au absolut nimic în comun.

Berbecul nu poate rezista într-un mediu structurat pentru mult timp, fie ea o relație sau un loc de muncă. Ca un semn de foc adevărat, aveți nevoie de a explora teritorii și a te aventura mereu unde omul obișnuit nici măcar nu îndrăznește să se uite, pentru că esența zodiei tale este motorul vietii.

Pe de altă parte, Capricornul este un semn practic, prudent, îi place siguranța și organizarea. Capricornul își asumă de multe ori responsabilități mari și, de obicei, reușește să își facă un nume.

Berbecul, un optimist etern, caută mereu lumina de la capătul tunelului în timp ce Capricornul vede posibile pericole, face liste și crede că tunelul duce la o fundătură. Cu toate acestea, în măsura în care ambele pot face compromisuri și să ofere ce au mai bun. Berbecul, cu spirit de aventură și Capricornul cu talentul său organizatoric pot realiza multe lucruri împreună.

Ce se întâmplă atunci când Focul ajunge în același pat cu Pământul? Se arde, desigur, repede și cu pasiune. La urma urmei, Pământul poate fi modelat prin foc, dar amintiți-vă este nevoie de răbdare. Și mult timp.

Daţi Capricornului ceva timp, pentru că este un semn zodiacal mai lent și atașat de muncă.

După ce aţi reușit să pătrundeţi detașareaa Capricornului, veţi descoperi că eforturile vor fi răsplătite. Ca orice alt semn de pământ, Capricornul este senzual și blând. Capricornii sunt mult mai rezervați astfel încât să ai răbdare pentru că are dificultăți să se deschidă în fața celorlalți.

Acum, că știm sacrificiile pe care trebuie făcute pentru a menține un Capricorn lângă un Berbec, problema arzătoare este cine conduce. În cazul în care relația va fi condusă de Capricorn, viața ar fi liniștită. Dacă Berbecul va fi lider, viața ar însemna aventură și acțiune, dar ar fi un pic mai dezorganizată. Rămâneți împreună? 

Pești

Foc și Apă. După ce aburul se va risipi, după un timp, Berbecul va fugi epuizat, deoarece apa are un mod special de refuz continuu ...

Nativilor Pești le place un partener puternic: asta e bine. Peștii nu vor să fie în control: un alt punct bun pentru Berbec. Peștilor nu le place să ia decizii: ai crede că este cel potrivit pentru Berbec, dar...

Peștele este dedicat celorlalți, este altruist și capabil de sacrificii enorme. Acest lucru este frumos și Berbecul va fi cu siguranță fascinat de lumea interioară a Peștelui, dar acesta este absent de prea multe ori, iar chestia cu auto-sacrificiul va enerva Berbecul.

Aici Berbecul va spune stop. Peștii se ocupă cu salvarea lumii, dar Berbecul este semnul care gândește eu primul.

Peștii iubesc spiritul, agresivitatea și optimismul Berbecilor. Din păcate Peștii uită să trăiască, să coboare pe pământ, printre oameni. Berbecul va deveni însă obosit, cu timpul, de această victimă permanentă a universului, care este Peștele.

Berbecul nu este un semn zodiacal foarte subtil, așa că va dura ceva timp pentru a observa că sensibilul Pește a ajuns la limită.

Relația Berbec-Pești promite foarte mult și de multe ori începe impetuos, dar nici unul dintre voi nu va fi mulțumit după un timp, când noutatea a dispărut.

Scorpion

Foc și Apă. Sunteți sub semnul lui Marte, zeul războiului, dar aveți moduri diferite de exprimare. Din fericire pentru Berbecul îndrăgostit de un Scorpion, acesta din urmă are cel puțin unele calități comune cu primul: Scorpionul este tare, pasional și înfocat. Aceasta este într-adevăr o relație plină de acțiune!

Nu este o combinație tipică pe lista cuplurilor fericite, pentru că amândoi vor să fie câștigători. Deci, va dura numai dacă ambii sunt dispuși să facă unele eforturi.

Sexual, atât Berbecul cât și Scorpionul au un apetit de nesăturat, suficientă energie și pasiune, deși sentimentele Scorpionului sunt mai puternice și mai profunde decât ale Berbecului. Uneori, s-ar putea să nu ajungă la adâncimea unde Scorpionul trăiește.

Scorpionul trebuie înțeles. Merită încercat, tot ce este nevoie este un pic de răbdare, care este un pic atrofiată la Berbec. În schimb, veți avea un partener cu care veți fi capabili să fiți voi înșivă.

Scorpionul este foarte senzual, astfel încât ai putea învăța ceva din acest semn solar, care este un maestru de a face dragoste. Dar amintiți-vă că Scorpionul cere atenție totală, fidelitate și devotament.

Berbecul nu știe niciodată sigur dacă dorește să aparțină cuiva și ar putea fi plictisit într-o relație cu Scorpionul: nici flirt, nicio frivolitate, nicio aventură. Scorpionul va decide mult mai repede dacă va vrea ca voi doi să fiți împreună sau nu, și, atenție, odată ce ați avut un contact fizic, el consideră acest lucru ca un contract nescris care îi dă dreptul deplin asupra ta. Cu toate acestea, există atât de multă energie și acțiune într-o relație Berbec-Scorpion, care merită efortul!

Cum sunt Berbecii

Cariera și banii Berbecilor

Sănătatea Berbecilor