capricorn6Taur

Taur şi Capricorn, Pământ şi Pământ. Poate o capră trăi sub același acoperiș cu un taur? Sigur că da! Relația Taur-Capricorn este una extrem de promiţătoare. Taurul şi Capricornul sunt semne de pământ, ceea ce înseamnă că gândesc la fel și se înțeleg unul pe altul.

Cum sunt Capricornii

Mai întâi de toate, Capricornul te inspiră, pentru că el nu este bărbatul/femeia care să rămână în vale - capra trebuie să urce pe dealuri și pietre pentru a fi la înălţime. Este în partea de sus a muntelui, unde Capricornul se simte bine și are suficientă răbdare și tenacitate pentru a-şi atinge obiectivele. 

La fel ca și Taurul, Capricornul știe cum să se ocupe de bani și mai ales ce să facă cu ei, așa că nu va fi un pericol în ceea ce privește resursele interne. Viața voastră împreună va fi armonioasă pentru că amândoi știţi din propria experiență ce vrea celălalt sau ce are nevoie.

Deşi Capricornul are de multe ori simţul umorului, el este guvernat de Saturn, planeta seriozităţii care-l face mai responsabil, mai atent, chiar mai pesimist: el se așteaptă întotdeauna la mai rău. Veți vedea de multe ori un Capricorn care se aşteaptă la dezamăgiri în dragoste.

Deci, Taurul trebuie să fie pregătit să dea Capricornului toate garanțiile necesare, toate dovezile de iubire, pe care el nu le cere, dar le așteaptă. Desigur, această caracteristică nu ar trebui să fie o problemă pentru Taur, deoarece el este, în general, credincios și devotat și nu trebuie să facă eforturi speciale pentru asta. Pe de altă parte, Capricornul iubește senzualitatea, iar Taurul este faimos pentru sensibilitate și devotament.

Sexual, puțini oameni pot rezista în fața senzualităţii Taurului. Capricornul este mai rezervat la început și  are nevoie de timp să se relaxeze, prin urmare, un pic de efort și răbdare proverbiala ar putea ajuta.

Datorită faptului că atât Taurul si Capricornul sunt înclinaţi spre o relație pe termen lung, nu veţi avea nicio dezamăgire majoră împreună. Uniunea dintre un Taur si un Capricorn este uimitoare.

Fecioară

De două ori Pământ, ce ar putea merge prost? Două semne de Pământ ca voi ar trebui să se înțeleagă minunat, în conformitate cu toate standardele cunoscute si necunoscute din astrologie. Asta e cam toată vestea bună. Să fim sinceri: orice Fecioara în această lume este o perfecționistă. Capricornul simte de multe ori același lucru. Problemele încep atunci când totul este filtrat prin mintea complicată a unui Capricorn. Deși Capricornul este un semn de Pământ, el nu este foarte pământean.

Capricornul va amuza, și asta e bine pentru că orice Fecioară are nevoie de ceva sau de cineva care să-i ofere relaxare! Dar umorul Capricornului este adesea numit ironie. În caz contrar, totul este bine. Vă înțelegeți bine, pentru că va place să economisiți și nu petreceți prea mult.

Marea ambiție a Capricornului se potrivește foarte bine cu perfecționismul Fecioarei, intelectual vorbind sau din punctul de vedere al ascensiunii sociale. Capricornul este aproape obsedat de succes, îi place să dețină o poziție socială bună și nu este foarte sentimental. Asta înseamnă că nu își arată vehement emoțiile. Dar Fecioara, guvernată de Mercur, are capacitatea de a privi dincolo de aparențe și are suficientă răbdare pentru a descoperi natura adevarată a Capricornului. O Fecioară poate citi printre rânduri și poate merge mai departe, dincolo de mândrie, timiditate sau lipsa de încredere în sine. Și Capricornul va fi recunoscător pentru tot restul vieții lui, pentru că de fapt vrea să fie descoperit.

Sexual, amândoi preferați să luați lucrurile încet și să ajungeți mai întâi la o intimitate morală și apoi fizică.

De aceea, în general vorbind, relația Fecioară-Capricorn este una armonioasă. Semnele de Pământ se unesc pe viață pentru că au unele caracteristici esențiale comune, cum ar fi fidelitatea și stabilitatea. Dar, în același timp, se mișcă încet. E greu până când fac primul pas.

Scorpion

Scorpion și Capricorn: Apă și Pământ. O relație de durată, împlinită și pasionată. Defectele Scorpionului, gelozia și posesivitatea, sunt considerate ca fiind calități de către Capricorn, care este de multe ori nesigur și introvertit.

Pentru el, aceste defecte arată dragostea și îl fac să se simtă în siguranță. Pe de altă parte, realismul Capricornului vă va face să vă simțiți încrezător. În plus, Pământul este singurul care poate opri apa (emoțiile), iar acesta din urmă, la rândul său, pătrunde Pământul cât mai mult posibil.

Capricornul este bine-cunoscut ca un nativ muncitor, interesat de carieră și dornic să urce pe scara socială. Capricornul va sprijini Scorpionul la nevoie; în afară de faptul că, cu răbdare și înțelegere, Capricornul va înțelege căile complicate ale sufletului Scorpionului. Într-adevăr, Capricornul este un nativ care are nevoie de timp înainte să înceapă o relație serioasă, dar, o dată implicat emoțional, el este foarte credincios.

Faptul că Capricornul are picioarele bine înfipte în pământ oferă Scorpionului siguranță în ceea ce privește viitorul. Capricornul este, de asemenea, un nativ stabil, care nu merge pe un drum greșit: dacă Capricornul întârzie este cu siguranță la birou. Poate chiar prea des.

Una dintre calitățile care fac Capricornul compatibil cu Scorpionul este simțul umorului, el este de multe ori auto-ironic. Capricornul este semnul guvernat de Saturn (planeta care ne dă lecții de viață), astfel încât este prin definiție un nativ mai serios. Dar Capricornul intelege umorul mai bine decât s-ar putea imagina, și va avea astfel răspunsurile pentru comentariile sarcastice ale Scorpionului.

În ceea ce privește sexul, apa și semnele de Pământ se înțeleg bine în pat. Senzualitatea inerentă a Pământului, talentul de a atinge grațios și ușor se potrivesc foarte bine cu pasiunea și imaginația arzătoare a Scorpionului. E adevărat că un Capricorn nu va înțelege niciodată pe deplin oceanul de sentimente și emoții ale Scorpionului.

De aceea, relația Scorpion-Capricorn este o combinație fericită și cu un pic de tact puteți obține tot ce vreți de la ea. Nu uitați că, la fel ca orice animal cu coarne, Capricornul este încăpățânat, așa că nu-l presați atunci când are o problemă.

Pești

Această combinație între Pământ și Apă poate fi o combinație fundamentală, extraordinară. Cunoscând intim un nativ Pește, Capricornul va înțelege cele mai profunde dorințe ale sale...

Capricornul nu este lipsit de idei, dar acestea sunt orientate întotdeauna către realitate. Pe de altă parte, Peștii par să fie formați doar din vise și emoții, cel puțin aparent. Aveți într-un fel dreptate, dar unde greșiți? Caracterizând intuiția Peștilor ca irațională.

 Capricornul va fi surprins că Peștele rareori se înșeală. Peștii vă vor vorbi despre premoniții, visuri profetice și idei care nu au o bază reală. Chiar dacă pare ciudat, veți descoperi că are aproape întotdeauna dreptate.

Ce nu puteți înțelege este lipsa de materialism a Peștilor, Nu doar că vede lucrurile diferit de tine, dar și față de ceilalți oameni. Ambiția Capricornului este să cumpere o mașină sau bijuterii scumpe, dar când vorbește Peștelui despre aceste lucruri va spune fără entuziasm OK, dacă vrei tu...

Dacă îi vei vorbi însă despre cum intenționezi să devii bogat într-o zi și să construiești o bibliotecă pentru săraci, îi vei capta atenția.

Peștii au nevoie să creeze, cele mai potrivite cadouri vor fi un aparat foto, un computer, pentru a scrie poezii sau romane, sau acuarele și pensule.

Capricornul trebuie să fie alături de Pește pentru că acesta își pierde ușor încrederea și devine depresiv.

Când faceți dragoste, trebuie să fiți la același nivel de sensibilitate, pentru că pentru Pești sexul este expresia non-verbală a dragostei supreme.

Dacă vă veți preface că îl doriți, Peștele va ști imediat și vă va respinge, dar dacă veți fi cinstiți, veți avea o relație cum n-ați mai avut!

Care sunt șanseșe unei relații Capricorn-Pești? 9, pe o scară de la 1 la 10. Merită!

Rac

Combinație interesantă dar și periculoasă. Capricornul este un semn opus Racului în zodiac, la 180 de grade depărtare.Teoretic, ar trebui să se potrivească.

Dar există o opoziție între semnele voastre. Există șanse egale de a reuși, dar și de a eșua. Aveți multe în comun: Capricornul întotdeauna se simte neînțeles, și calitatea principală a Racului este de a oferi înțelegere și protecție pentru ceilalți. Amândoi știu cum să își urmeze obiectivele, ceea ce ar putea duce la o relație de durată, dacă fiecare dintre va găsi puterea de a se adapta la dorințele celuilalt.

Capra poate face ca visele Racului să devină realitate, deoarece Capricornul este un semn de Pământ, foarte harnic. Apa și Pământul, de obicei, se înțeleg foarte bine, dar, din cele trei semne de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), sunteți în opoziție cu acesta: Din acest motiv ar putrea apărea probleme pentru că amândoi sunteți încăpățânați și nu cedați foarte ușor. Ar fi mai bine dacă Racul va ceda în cele din urmă, pentru că altfel Capricornul se va izola.

Niciunul dintre voi nu este prea extrovertit: va trebui ca Racul să lucreze din greu pentru a ajunge la ego-ulinterior al Capricornului, să-l facă să se deschidă. Dar merită. Capricornul are un mare simâ al umorului si este foarte devotat, el este capabil să înțeleagă Racul, dar atenție, el nu poate oferi atât de multă dragoste cât are nevoie Racul. Deci, dacă Racul va putea să se abțină de la a fi gelos și foarte sentimental, totul ar fi perfect cu Capricornul, care are nevoie de un cămin stabil pentru a se putea relaxa.

Capricornul este la fel de econom ca Racul, deci nu vor fi probleme financiare. Nevoia de securitate a Racului va fi îndeplinită de acest partener care poate devine stânca de care are nevoie atunci când apele se agită și nu poate să le oprească.

Sexual, va exista probabil o atracție puternică între voi doi (semnele opuse se atrag) și aceasta va fi o experienta de neuitat, indiferent dacă stați împreună sau nu. Dar realismul și rezerva Capricornului ar putea fi de multe ori prea mult pentru Rac, care este tot suflet și sentimente.

Prin urmare, o combinație Rac-Capricorn poate fi o relație destul de instabilă și o căsătorie riscantă, dar merită să încercați. Dacă stați împreună un an, asta înseamnă că puteți face acest lucru.

Capricorn

Pot două capre ca voi să se îndrăgostească? Aveți toate șansele din lume! Singura problemă este că sunteți foarte ocupați amândoi, motiv pentru care puteți să vă iubiți doar în drum spre serviciu sau în pauza de prânz.

Indiferent cât de mul vă iubiți, câtă pasiune aveți unul pentru altul, cariera e pe primul loc, ca și nevoia de recunoaștere socială.Tocmai din acest motiv vă veți înțelege Capricornul și îi veți sta alături, indiferent de sacrificii.

Problema într-o astfel de relație este că sunteți mai interesați de succesul profesional și social decât de cel marital. Sunteți mult prea serioși și riscați să deveniți caustici.

Trebuie să păstrați ceva energie pentru distracție și joacă. Scoateți din dormitor orice vă aduce aminte de birou și aruncați televizorul.

Dacă vă căsătoriți și aveți copii, este absolut necesar să vă obișnuiți să vă strângeți împreună cel puțin o dată pe săptămână. Copiii vă vor complica puțin viața, pentru că niciunul dintre voi nu este dispus să-și facă timp să se joace cu ei. Din fericire, nu veți dori să vă dezamăgi reciproc și cu bunăvoință veți reuși să faceți față acestor responsabilități.

Pe scurt, relația vi se potrivește. Dacă veți lucra puțin la partea de distracție, veți avea o relație minunată și de durată.

Gemeni

Aer și Pământ. Nu prea se potrivesc. Capricornulyui îi place să lucreze, este ambițios și știe exact ce vrea. Deci, Geamănul trebuie să fie atent, Capricornul nu este foarte pasionat de stilul său mereu în schimbare.

Vestea bună este că un Capricorn este suficient de rațional și are picioarele pe pământ, astfel că va  capta atenția Geamănului. Un alt avantaj este faptul că un Capricorn pare să întinerească pe măsură ce trece timpul. Dar Capricornul are o mulțime de energie "cardinală", este guvernat de Saturn (o planetă care ne învață lecții de viață) și este adesea pesimist, așteptându-se ca dragostea să nu îi fie împărtășită.

Capricornul are un mare simț al umorului. Problema este că acest nativ este teribil de serios în același timp. Mai ales în dragoste. este recaut și serios. Nu este surprinzător ca un Geamăn să îi frângă inima.

Capricornul știe să câștige bani și este, de asemenea, foarte atașat de ei! Pentru un Capricorn, banii sunt o modalitate de a urca pe scara socială, deoarece orice Capră doreste o mașină bună, un statut social important și un loc de muncă foarte important mai mult decât orice. Pentru alții poate fi snobism, dar pentru Capricorn este un lucru foarte important. Relația va avea suficiente puncte nevralgice lângă un Geamăn care vrea să descopere lumea și să se trezească într-un nou peisaj în fiecare zi.

Capricornul este conservator în timp ce Geamănul este liberalismul în sine. Capricornul este centrat pe sine, deși nu sentimental, iar Geamănul este un semn nerăbdător și nu are timp pentru lucruri stupide de genul "hai să devin cineva". Dacă Geamănul nu se va controla, Capricornul îl va crede  superficial sau neglijent. În cazul în care Geamănul nu are răbdarea de a-l asculta, Capricornul îl va crede rece și fără inimă. Numai o iubire persistentă poate pătrunde acest Pământ încăpățânat.

Este Geamănul capabil de persistență și răbdare? Capricornului nu-i place cu adevărat să iasă, dar Gemenii trăiesc pentru a face vizite și socializare. Este posibil să se îndeparteze unul de altul la un moment dat. Capricornului îi plac vizitele, dar numai în cazul în care îl pot ajuta să urce din punct de vedere social.

Sexual, Capricornul este senzual și foarte iubitor și simte experiența mult mai puternic decât Geamănul. Veți vedea rareori un Capricorn care face dragoste la a doua întâlnire și doar pentru distracție.

Prin urmare, poate funcționa o relație Gemeni-Capricorn? Mai bine v-ați întreba dacă merită.

Leu

Foc și Pământ ... Abia a început că s-a și terminat. Ar putea merge, dacă Leul va reuși să facă un Capricorn să îi recunoască meritele.

Prudentul și practicul Capricorn, un pic snob și întotdeauna un pic conservator, va împovăra personalitatea romantică și entuziastă a Leului. Capricornul este un nativ rezervat astfel că el nu va spune cât de mult apreciază Leul, chiar dacă o a face. Capricornul  nu este nici teatral și nu va înțelege stimulul dramatic al Leului. Mai mult, Capricornului îi place să domine, în niciun caz să fie dominat.

Capricornul este un semn de Pământ foarte încăpățânat și este foarte greu să-l convingi să își deschidă inima. Veți avea nevoie de foarte multă răbdare, pentru că Capricornul, analitic și sensibil, va fi inhibat de exuberanța Leului. Capricornul nu este la fel de romantic și politicos ca Leul, dar este mult mai practic.

Sexual? Va trebui ca Leul să seducă un Capricorn o lungă perioadă de timp, pentru ca el să se desprindă de problemele de zi cu zi. Capricornul este foarte rezervat, dar, dacă Leul va reuși să treacă această barieră, va deveni foarte pasionat și senzual. Dar Leul se va plictisi destul de repede lângă un Capricorn.

Săgetător

Săgetător și Capricorn: Foarte diferiți și totuși foarte asemănători! Găsiți ciudat un astfel de cuplu? Credeți imposibil ca focul veșnic al marilor valori afective umane să ardă pe muntele Olimp?

Gândiți-vă la echilibrul pe care un Capricorn matur și responsabil îl poate oferi unui Săgetător și câtă bucurie și optimism poate aduce Capricornului un Săgetător cald, curajos și plin de viață!

Un simț aparte al măsurii apare atunci când principiul expansiunii (Jupiter) respectă principiul contradicției (Saturn)! Ce simț al umorului poate dovedi un Capricorn și cât de temperat poate deveni aventurierul Săgetător!

Cât de ușor poate cuceri Capricornul înălțimile atunci când se îndrăgostește și cu câtă bucurie va face fericitul explorator al crestelor, Săgetătorul, o excursie subterană! De fapt, atât Capricornul cât și Săgetătorul sunt semne de profesori și profeți.

Lumea lor este întotdeauna minunată, cu condiția ca aceștia să nu se poticnească în propria lor importanță. Afecțiune, sensibilitate, angajament necondiționat sunt la fel de multe șanse pentru Capricorn și Săgetător să treacă peste mândrie și ambițiile lor în carieră, care nu au nimic în comun cu o iubire matură și frumoasă.

Vărsător

Contrastele se atrag? Da, se întâmplă destul de des. Pot rezista împreună? Uneori, dar în cazul Capricorn-Vărsător diferențele sunt prea mari. Deznodământul acestei combinații depinde de diferențele dintre așteptări și rezultate.

Ideile neconvenționale ale Vărsătorului și nevoia lui de senzații tari vă dau fiori pe șira spinării? Poate gândiți că acestea sunt calități provocatoare, dar doar la început. Capricornul este tradițional  până în măduva oaselor, în tmp ce Vărsătorului nu-i pasă de statutul social la fel de mult. Dimpotrivă, nu îl deranjează să șocheze, să revoluționeze!

În inima sa, Capricornul vrea vecinii potriviți, hainele potrivite, școli adecvate pentru copii. Vărsătorul este diferit. Are idei democratice și își conduce viața după propriile convingeri, indiferent ce cred oamenii.

Atât Capricornul cât și Vărsătorii sunt meniți să conducă, dar în direcții diferite. Capricornul obține recunoaștere în mediul corporatist, datorită eforturilor mari, care necesită răbdare și nervi puternici.

Vărsătorul preferă grupurile sociale, instituționalizate sau nu, și nu îl deranjează să facă voluntariat.
O altă diferență între Capricorn și Vărsător este cum înțelegeți să petreceți o seară plăcută. Capricornul va alege un restaurant de patru stale, în timp ce Vărsătorul ar alege mâncarea vegetariană într-un fast food.

Capricornul este foarte senzual în pat, ca și Vărsătorul, dar acesta din urmă vede sexul ca pe o plăcere, un joc.

Spiritual, Vărsătorul nu este capabil să tolereze o relație așa cum face Capricornul. Pentru Vărsător, dragostea este guvernată de Gemeni, un semn al gândirii, așa că rațiunea sa înfrânge sentimentele.

Poate funcționa o relație Capricorn-Vărsător? Ca orice altceva în viață, depinde de voi!

Berbec

Foc și Pământ. Va fi nevoie de multe compromisuri și multă răbdare, pentru a rămâne împreună. Opiniile și stilul de viață nu au absolut nimic în comun.

Berbecul nu poate rezista într-un mediu structurat pentru mult timp, fie ea o relație sau un loc de muncă. Ca un semn de Foc adevărat, Berbecul are nevoie să exploreze teritorii și să se aventureze mereu unde omul obișnuit nici măcar nu îndrăznește să se uite, pentru că esența zodieisale este motorul vieții.

Pe de altă parte, Capricornul este un semn practic, prudent, îi place siguranța și organizarea. Capricornul își asumă de multe ori responsabilități mari și, de obicei, reușește să își facă un nume.

Berbecul, un optimist etern, caută mereu lumina de la capătul tunelului în timp ce Capricornul vede posibile pericole, face liste și crede că tunelul duce la o fundătură. Cu toate acestea, în măsura în care ambele pot face compromisuri și să ofere ce au mai bun. Berbecul, cu spirit de aventură, și Capricornul, cu talentul său organizatoric, pot realiza multe lucruri împreună.

Ce se întâmplă atunci când Focul ajunge în același pat cu Pământul? Se arde, desigur, repede și cu pasiune. La urma urmei, Pământul poate fi modelat prin foc, dar amintiți-vă că este nevoie de răbdare. Și mult timp.

Berbecul trebuie să dea Capricornului ceva timp, pentru că este un semn zodiacal mai lent și atașat de muncă.

După ce Berbecul va  reuși să pătrundă detașareaa Capricornului, va descoperi că eforturile sale vor fi răsplătite. Ca orice alt semn de pământ, Capricornul este senzual și blând. Capricornii sunt mult mai rezervați astfel încât Berbecul trebuie să înțeleagă că acesta are dificultăți să se deschidă în fața celorlalți.

Acum, că știm sacrificiile pe care trebuie făcute pentru a ține un Capricorn lângă un Berbec, problema arzătoare este cine conduce. În cazul în care relația va fi condusă de Capricorn, viața ar fi liniștită. Dacă Berbecul va fi lider, viața ar însemna aventură și acțiune, dar ar fi un pic mai dezorganizată.

Rămâneți împreună? Cu compromisuri, înțelegere și răbdare. Multă răbdare.

Balanță

Balanță și Capricorn? Nu prea. Relația Balanță-Capricorn este o relație dificilă și numai diplomația, răbdarea și tactul Balanței o pot face durabilă.

 Problema principală este că ambele sunt semne cardinale ceea ce înseamnă că au o mulțime de idei, dar nu există nimeni care să le pună în practică.

De asemenea, Capricornului, ca un semn de Pământ, nu-i plac modificările: Capricornul călătorește, de obicei, cu un tramvai numit realitate. Mai mult decât atât, Capricornul rareori se distrează, iar Balanța se va simți mereu plictisită, pentru că este sociabilă.

Desigur, judecând la rece, un Capricorn ar putea ajuta Balanța să își organizeze viața.

Cel mai bun punct al unei relații Balanță-Capricorn este prietenia. Atracția fizică poate fi destul puternică de la inceput, dar, de obicei, nu durează prea mult timp. Ambiția Capricornului este admirabilă, chiar și pentru o Balanță, și răbdarea cu care Capricornul își construiește viața este o calitate de necontestat. Dar Capricornul este însă prea serios.

Într-o relație pe termen lung cu un Capricorn, Balanșa va observa de multe ori rezistența la schimbări a acestuia.

În concluzie, relația Balanță-Capricorn poate funcționa dacă Balanța își va folosi entuziasmul, iar Capricornul va ieși mai mult și va încearca să evite plictiseala. Cu toate acestea, dacă luăm în considerare elementele, aerul păstrat în peșteri devine un miros greu și atunci când găsește o crăpătură, iese.

Cum sunt Capricornii

Cariera și banii Capricornilor

Sănătatea Capricornilor