Balanta4Gemeni

Aer și aer ... Merge? Desigur nu, singura problemă este tocmai faptul că de fapt nimeni nu "rămâne" într-o astfel de relație! O relație Gemeni-Balanță este frumoasă, de multe ori plină de satisfacții, pentru că fiecare din voi îl înțelege intuitiv pe celălalt. Balanța este intelectuală, rafinată, sinceră și optimistă.

Cariera și banii Balanțelor

La fel ca Geamănul, Balanța iubește discuțiile și are același foc interior care o face să umble tot timpul, să viziteze orașe, prieteni."Balanța preferă restaurante de lux și tot ceea ce este la modă, haine scumpe și accesorii elegante". Asta spun toate horoscoapele, dar există multe Balanțe cărora nici măcar nu le pasă de astfel de lucruri. Cel mai important lucru este că le place să iasă mult, la fel ca Gemenilor! Este adevărat că vor exista unele tensiuni între Gemeni și Balanță. La urma urmei, chiar dacă sunteți de aceeași natură, este neliniștitul Aer. 

La început, totul va fi ca în povești, iar Balanța va suci capul Geamănului, dar pentru cât timp? Deoarece Balanta este un semn mult mai rațional și analitic (acest nativ încearcă mereu să echilibreze cele două scale din viață, dragoste și lumea în general), este posibil ca Geamănul să fie deranjat de incapacitatea Balanței de a lua o decizie mai repede. Geamănul este un adolescent mai presus de toate (Geamănul arată tânăr la orice vârstă), vrea să trăiască aici și acum, în timp ce Balanța ...Geamănul este tentat să-i spună să se hotărască o dată pentru todeauna.

Desigur, flexibilitatea înăscută a Gemenilor vă poate face să treceți cu ușurință acest lucru.

Balanța este un semn de parteneriat, se simte împlinită într-o căsătorie sau într-o relație stabilă. Prin urmare, Balanța este, de asemenea, un semn foarte devotat: flirturile micile ale Geamănului vor fi înțelese, dar nu și acceptate. Balanța este, de asemenea, foarte diplomată și acest lucru este de mare ajutor in comunicarea cu un Geamăn. Pe scurt, Balanța va domina în această relație, chiar dacă Geamănul nu are această impresie. Mai ales financiar, pentru că chiar dacă Balanța este de multe ori nechibzuită, este un semn mai stabil.

Sexual, deși amândoi sunt semne de aer, totul devine foc.Ambilor vă place să experimentați și niciunul dintre voi nu este gelos sau posesiv, ceea ce face contactul fizic să fie fără inhibiții.

Deci, relație Gemeni-Balanță va merge? Da, cu siguranță. Balanța este aproape tot ceea ce un Geamăn și-a dorit.

Leu

Foc și de aer. O combinație bună din multe puncte de vedere. Natura creatoare a Leului se potrivește cu înclinațiile artistice ale Balanței, care va fi încântată de personalitatea Leului.

Balanța nu este bună să ia decizii, astfel încât tendința de a domina a Leului nu o va supăra. Deoarece Balanța este un semn cardinal și Leul unul fix, amândoi sunteți semne stabile, generoase și echilibrate. În afară de faptul că Balanța este romantică, la fel ca Leul, dar nu întotdeauna la fel de pasională. O relație Leu-Balanță va fi una activă, plină de conversații luminoase și ieșiri (Balanța este un semn foarte sociabil), în care ambii parteneri petrec destul de mult. Comunicarea este cel mai puternic punct într-o relație Leu-Balanță: puteți fi cei mai buni prieteni. Și dragostea se naște din prietenie.

Sexual, în cazul în care este tratată corespunzător, Balanța poate deveni foarte pasională. Rafinată și elegantă, Balanța va arăta Leului o nouă latură a iubirii. Urmați acest drum, nu va fi rău.

Săgetător

Balanță și Săgetător, Aer și Foc. O combinație excelentă: Săgetătorul este greu de atras, dar odată ce ați făcut-o, el va deveni un partener de vis pentru voi.

Setea fantastică de aventură a interesantului Săgetător vă vor face să vă îndrăgostiți pe loc de el. Blândețea și rafinamentul Balanței, pe de altă parte, vor atrage acest călător, poate chiar îl vor face să se oprească un timp din căutarea unor noi descoperiri.

Puteți comunica foarte ușor și aveți multă energie: este o potrivire perfectă. Săgetătorul este mai entuziast și are idei și planuri mai mari, iar Balanța este partenerul romantic și sentimental.

Săgetătorului îi este frică să fie "pus pe lanțuri" sau să devină prea implicat într-o relație. Săgetătorul are nevoie de mai multă libertate, mai mult spațiu, el trebuie să fie sigur că nu este blocat în cușcă sau forțat să trăiască alături de o anumită persoană. În schimb, Săgetătorul este foarte credincios, dacă a început să aibă încredere în cineva se va dovedi a fi un prieten de încredere, care va fi mereu acolo pentru tine. Primul pas este mai greu, asta e tot.

Săgetătorul este un nativ foarte sincer, până la a fi "crud" uneori. S-ar putea întâmpina unele dificultăți aici, pentru că Balanța nu este genul care spune în față. Preferă să cruțe interlocutorul și să înmoaie vestea proastă. Săgetătorul este foarte, foarte diferit de Balanță în această problemă, poate chiar opusul.

Ca cel care e mai dispus să se căsătorească (sau să aibă o relație mai serioasă de durată), Balanța va trebui să convingă Săgetătorul să accepte expresia "suntem un cuplu" în loc de ne vedem din când în când. De fapt, Săgetătorul este interesat  să nu-și piardă independența, personalitatea, libertatea de acțiune și în special libertatea de opinie. Dacă Săgetătorul este sigur de asta, atunci Balanța nu îl va pierde, cel puțin pentru un timp.

și, ca un semn de foc, are o căldură extraordinară a sentimentelor. În plus, ca un semn de toamnă, Săgetătorul tinde să fie mai stabil, mai profund decât celelalte două semne de foc, pentru că toamna este sezonul de recoltare, de adâncime la toate nivelurile.

Dacă aveți răbdare, relația Balanță- Săgetător nu vă va dezamăgi.

Cum sunt Balanțele?

Vărsător

Balanță și Vărsător, Aer și aer ... O dragoste cerească, cu condiția să găsiți pe cineva să gătească și să facă curat pentru voi.

Relația nu este lipsită de probleme, dar ar putea dura foarte mult timp. Sunteți atât buni ascultători și comunicați cu ceilalți foarte bine. Singura diferență este că Balanța crede că cineva ar trebui să dea și să primească, iar Vărsătorul se pierde cu idei nebunești, concepte abstracte și discuții.

Deci, Vărsătorul trebuie să fie ascultat, iar Balanța să nu încerce să îl schimbe. Oricum, amândoi comunicați, așa că veți fi prieteni excelenți. Prin urmare, din moment ce ambii sunt în căutarea unui prieten perfect și un inel de logodnă după aceea, se poate porni de aici.

Singura problema pe care o va avea Balanța cu Vărsătorul este că acesta iubește prea mult libertatea și doriți ca el să se decidă prea repede.

Vărsătorul este un semn foarte rațional, rebel al zodiacului, mereu în căutarea unei cauze căreia să i se dedice.

Nici Balanța și nici Vărsătorul nu dau atenție detaliilor și gospodăriei. Cei doi nu sunt nici economi, astfel că banii pot fi o problemă.

 Pentru Balanță este important să aibă un prieten de nădejde în persoana pe care o iubește și Vărsătorul poate fi acest lucru.

Sexual, Vărsătorul vrea să experimenteze, mereu vine cu idei noi, el este întotdeauna la granița dintre iubire și joacă. Ca Balanță, ați putea fi un pic surprinși la început, dar amintiți-vă că Vărsătorul este inventatorul zodiacului: în cazul în care nu este nimic de descoperit, nimic nou, el se plictisește repede.

În concluzie, relația Balanță-Vărsător este una frumoasă, dar are nevoie de mai mult realism și pragmatism, mai ales financiar, pentru a supraviețui.

Berbec

Foc și Aer, războinicul Marte și frumoasa Venus ... Mai mult decât atât, sunt semne opuse în zodiac!

În doar câteva cuvinte? Ori complet unul de altul ori concurează unul împotriva celuilalt. Nu există nicio cale de mijloc cu voi doi: e totul sau nimic. Dar Focul are nevoie de aer, care  înseamnă, de asemenea, vânt, căruia îi place să se joace cu flăcările focului.

Balanța, ca un semn de echilibru (pe care îl caută mereu), este foarte abilă atunci când vine vorba de negociere și  știe cum să aducă pacea în viața Berbecului și cum să îl incite - ca semn de aer, Balanţa comunică foarte bine.

Spre deosebire de Berbecul impetuos și necugetat, Balanţa gândeste obiectiv, progresiv, și împarte problemele în părți mai mici, care sunt mai uşor de digerat.

Un diplomat născut, iubitor de frumusețe și care arată caracteristica blândeții iubirii simbolizată de planeta Venus, Balanţa este bună la a face planuri şi contracte pe termen lung. Pentru un Berbec, aceasta este o calitate esențială, deoarece nativul acestui semn este un inițiator foarte bun, dar nu foarte eficient în realizarea planurilor.

Un semn de aer foarte comunicativ, Balanţa va încuraja mereu ideile noi și va arăta noi puncte de vedere pentru a interpreta lucrurile. Balanţei îi place munca în echipă - Balanţa este, de fapt, semnul de căsătorie - așa că Balanţa va căuta întotdeauna o cale de mijloc, pentru o soluție a problemelor - care este un avertisment pentru Berbeci, care sunt autoritari şi tiranici.

Berbecului, în general, îi place să câștige cu orice preț. Prin urmare, şi-ar putea teroriza sau intimida partenerul doar pentru a avea câştig de cauză . Acest lucru este ceva care nu îi face niciun bine. Trebuie să luați mai ușor o Balanţă şi să fiţi un pic mai subtil!

Sexual, un Berbec, guvernat de Marte, ar putea fi un pic pripit pentru o Balanţă rafinată (care are, de asemenea, un simţ foarte puternic al frumuseţii). Amintiți-vă că cele mai multe Balanţe acordă o atenție mare cuvintelor, iar o abordare directă, deși o parte din farmecul Berbecului, nu prea funcționează.

În concluzie, Berbecului îi va plăcea încrederea Balanței, iar ei ideile îndrăznețe și spiritul activ.. Balanţa nu vrea neapărat să fie șeful, iar Berbecul nu vrea să fie subordonatul!

Sănătatea Balanțelor

Balanța

Balanță și Balanță? Cât timp v-a luat să stabiliți prima întâlnire? Cu o Balanță, vă veți simți ca  și când v-ați uita în oglindă, ceea ce poate fi puțin ciudat.

Partea bună este că sunteți plini de viață și iubiți frumusețea. Pe de altă parte, sunteți destul de leneși în problemele casnice și mult prea indeciși.

Relațiile dintre cele doi nativi din același semn poate fi foarte bună, dar ei seamănă uneori prea mult și sfârșesc prin a se plictisi.

Din moment ce fiecare Balanță este un fel de general de armată, deși Balanța este un diplomat perfect, atribuind responsabilități clare și taxe, sarcini și drepturi de la început, merită efortul, chiar dacă aceasta va avea nevoie de 100 de ore de discuții. Incapacitatea de a lua o decizie vine de la obișnuința de a vedea ambele părți.

Având în vedere că niciunul dintre parteneri nu este dornic să își arate sentimentele, ar putea apărea o problemă.

Balanțele nu se implică prea mult, iar atunci când există două Balanțe într-o relație, o neimplicare dublă poate duce la un impas, mai ales din punct de vedere sexual, caz în care amândoi ar trebui să încerce să fie mai relaxați și mai puțin rezervați.

Balanța este semnul parteneriatului și, prin extensie, de căsătorie, așa că probabil deja gândesc să se căsătorească.

Una peste alta, o relație Balanță-Balanță ar putea funcționa dacă fiecare dintre voi își dă seama că îi lipsește tocmai ceea ce îi displace la celălalt.

Taur

Taur şi Balanţă. Ce se întâmplă atunci când Aerul invadează Pământul? ... Asta e exact ceea ce se întâmplă, o invazie ...

Dacă ați pus ochii pe un Balanţă, trebuie să ştiţi cât de mult le place să vorbească, despre orice: filozofie, psihologie sau prețul căpșunilor. Taurul are o minte puternică, raţională şi la un moment dat va începe să se întrebe dacă este într-adevăr necesar să vorbiți despre toate acestea, atunci când e obosit de muncă și tot ce ar vrea ar fi să stea în fotoliu și să se relaxeze.

Balanţa este un semn de aer, trebuie să călătorească, cel puțin în mintea sa. În cazul în care  nu poate umbla, trebuie să vorbească în compensație! Mintea avidă a Balanţei are nevoie de subiecte noi tot timpul, noi "teste", de hrană intelectuală.

Balanţa este foarte adesea indecisă, dar numai pentru că poate vedea ambele fețe ale unei probleme. Dacă Balanţa vă cere opinia, vrea să vadă dacă nu a lăsat ceva afară, pentru că simte o nevoie interioară să găsească răspunsul corect: echilibrul.

Balanța va fi foarte speriată la vederea unui Taur furios şi va simți nevoia să fugă. Se va întoarce însă, deoarece Balanţei îi place stabilitatea Pământului (Taur) și farmecul lui irezistibil va face ca supărarea ta să dispară.

Balanţei îi place să iasă foarte mult, pentru că are nevoie să se plimbe, să fie însoțită de alte persoane. Taurul este mai mult un om de familie și nu va fi foarte clar pentru el cum este posibil pentru oricine să aibă atât de mulți prieteni în același timp!

Sexual, Balanţa este foarte activă și poetică. Sunteți amândoi guvernaţi de Venus (planeta frumuseții şi iubirii), deci sexul poate fi un adevărat meci astrologic.

Balanţa este un semn al oamenilor care au nevoie să fie într-o relație pe termen lung (care înseamnă "căsătorie"). Nu-i place să flirteze și să cucerească la nesfârşit.

Fecioară

Pământ și Aer? Dacă te-ai îndrăgostit de o Balanță, înseamnă că ești dispus, ca Fecioară, să faci unele eforturi serioase pentru mai multă distracție, de a lăsa deoparte seriozitatea și a socializa mai mult.

Fecioara și Balanța sunt foarte diferite. În timp ce Balanța găsește întotdeauna o modalitate de reducere a cantității de muncă, Fecioara ia munca foarte serios, uneori prea în serios. Balanței îi place să cheltuiască, merge la petreceri, fiind în centrul atenției. Fecioara începe să critice, iar Balanța se simte rănită.

Apoi, Fecioara încearcă să domine și să schimbe natura Balanței, care pare prea sălbatică. Și Balanța se supără. Lipsa de curățenie în viața unei Balanțe, chiar vorbind din punct de vedere emoțional, uneori, poate face orice Fecioară să plece.

Amândoi sunt analitici și cerebrali, și niciunul dintre voi nu este prea sentimental. În pat, Balanța lasă imaginația liberă. Balanțele sunt adevărați vrăjitori atunci când vine vorba de atmosferă romantică și au o calitate de invidiat, chiar și după ce au trăit timp de ani si ani cu aceeași persoană, ele sunt la fel de romantice ca la început.

Fecioara și Balanța au atât de multe caracteristici diferite, care vor vrea să le descoperiți zilnic. Prin urmare, o relație Fecioară-Balanță merită încercată.

Scorpion

Balanță și Scorpion. Aer și de apă: nu s-a fi putut găsi ceva mai greu de amestecat!

Scorpionul este misterios, trăiește intens, pare să știe secretul universului. Ce ar putea găsi o Balanță drăguță la un Scorpion?

Scorpionul este un nativ greu de înțeles și are nevoie de multe ori de timp și de izolare pentru a-și înțelege propriile sentimente.

Ce simte Scorpionul este foarte complex și ar putea chiar să te iubească în felul lui. Dar căile Scorpionului sunt greu de descifrat, pentru că Scorpionul este un semn de apă, astfel că poate merge fără probleme  acolo unde raționala și echilibrata Balanță nu poate sau nu vrea. Scorpionul se ocupă pefect de un ocean de sentimente, chiar și în timpul unei furtuni.

Scorpionul este posesiv și gelos. Aproape nimic din ceea ce se spune despre Scorpioni nu este adevărat, dar merită ascultat. Scorpionul este posesiv, deoarece sub carapacea sa dură se află o personalitate care are nevoie disperată de înțelegere, dragoste și acceptare. Spiritul vostru armonios va putea face față cu greu izbucnirii unui Scorpion.

Utilizați celebra diplomație a Balanței, și nu încercați să înțelegeți totul despre un Scorpion: Aerul nu rezistă prea mult în ape adânci, Balanța are nevoie să iasă, în timp ce Scorpionul va prefera deseori să rămână acasă.

Balanța va fi fascinată de spiritul intens și dramatic al Scorpionului, care o va face de multe ori să își piardă echilibrul.

Sexual, Scorpionul este excelent, dar la un moment dat se va gândi că Balanța nu se ridică la înălțimea sentimentelor sale intense.

O relație Balanță-Scorpion este una dificilă, în care Balanța se va simti mereu amenințată, provocată și confuză. Ar fi bine să te îndepărtezi de el.

Cum sunt Balanțele?

Pești

Balanță și Pești, aer și apă? Frumos, fascinant, neașteptat ... și de multe ori extrem de improbabil.

În cazul în care s-a întâmplat să se îndrăgostească de un Pește, Balanța a fost probabil fascinată de ceva misterios, fermecător. Dar, în adâncimea apei în care trăiesc peștii, nu este nimic adevărat, cu excepția confuziei, sentimentelor contradictorii și incertitudinii.

Echilibrul este cel mai dificil de obținut într-o relație Balanță-Pești, în cazul în care este una pe termen lung.

Peștii sunt fascinanți, dezinteresați. Asta înseamnă că există o mulțime de lucruri pe care le puteți vorbi cu un Pește. Aceștia sunt curioși, plin de idei, astfel încât nu se va plictisi cu ele. În afară de asta, nu le place să domine într-o relație, astfel încât liderul din tine se poate manifesta.

Întrebarea este ce nu funcționează? Pentru început, este greu pentru Pești să știe ce crede. Este dificil să ai de- face cu Peștii, pentru că de obicei aprobă dar nu fac nimic și sunt dezorganizați.

Dar cel mai rău dintre toate este că este extrem de sensibil, poți spune ceva care să îl supere, fără să știi.

Astrologii spun că voi doi ar trebui să aveți doar o aventură scurtă și nimic mai mult.

Peștii de multe ori preferă să stea acasă. Din moment ce ieșitul este plăcerea Balanței, aceasta are două opțiuni: fie să stea acasă și să uite de distracție, fie să lase Peștele să își încarce bateriile.

Această relație începe frumos, chiar impetuos, dar se termină înainte ca cei doi să se  cunoască, la fel de rapid cun ies bulele de aer din apă. În cazul în care durează, într-o zi Balanța va descoperi că a devenit insipidă, la fel ca și o sticlă de apă minerală, care a fost lăsat fără un capac timp de trei zile.

Un avertisment pentru Balanță: să se gândească mult și bine înainte de a începe o relație pe termen lung cu un Pește.

Rac

Din fericire, acest aer este echilibrat și înțelegător, altfel ar fi fost "nu", de trei ori "nu". Oricum, nu este o combinație care să vă facă fericiți.

Dar merită să încercați. La urma urmei, Balanța este atât de fermecătoare. Care ar fi problema Racului? Faptul că este un nativ desori nesigur și speriat, spre deosebire de Balanță, care este un nativ mai sociabil, liber și distant.

Balanța rafinată este de așteptat să trezească sentimente sensibilului Rac. Problema este că Balanța va fi înconjurat de prieteni și prea des departe de casă, iar Racul va suferi în tăcere.

Gelozia Racului va agita Balanța, care nu va suporta gelozia, izbucnirile și reproșurile sentimentale. Balanța va face tot posibilul să evite așa ceva, și atunci când se va întâmpla inevitabilul, va deveni foarte speriată.Asta înseamnă că Balanța va fugi.

În mod normal, astrologi nu recomandă o combinație Rac-Balanță: există 90 de grade între cele două semne din zodiac și asta înseamnă că nu se pot înțelege unul pe altul, să nu mai vorbim unul cu altul! Chimie, da. Relație scurtă, oricând. Căsătorie, nu.

Capricorn

Balanță și Capricorn? Nu prea. Dacă nu ești dispus să te plictisești pentru tot restul vietii tale. Relația Balanță-Capricorn este o relație dificilă și numai diplomația, răbdarea și tactul Balanței o pot face durabilă.

Problema principală este că ambele sunt semne cardinale ceea ce înseamnă că au o mulțime de idei, dar nu există nimeni care să le pună în practică.

De asemenea, Capricornului, ca un semn de Pământ, nu-i plac modificările: Capricornul călătorește de obicei, cu un tramvai numit realitate. Mai mult decât atât, Capricornul rareori se distrează, iar Balanța se va simți mereu plictisită, pentru că este sociabilă.

Desigur, judecând la rece, un Capricorn ar putea ajuta Balanța să își organizeze viața.

Cel mai bun punct al unei relații Balanță-Capricorn este prietenia. Atracția fizică poate fi destul puternică de la inceput, dar, de obicei, nu durează prea mult timp. Ambiția Capricornului este admirabilă, chiar și pentru o Balanță, și răbdarea cu care Capricornul își construiește viața este o calitate de necontestat. Dar Capricornul este, de asemenea, prea serios.

Într-o relație pe termen lung cu un Capricorn, veți observa de multe ori rezistența la schimbări, spre deosebire de Balanță.

În concluzie, relația Balanță-Capricorn poate funcționa dacă Balanta își folosește entuziasmul, iar Capricornul iese mai mult și încearcă să evite plictiseala. Cu toate acestea, dacă luăm în considerare elementele, aerul păstrat în peșteri devine un miros greu și atunci când găsește o crăpătură, iese.