Leu4Berbec

O întâlnire senzațională între suflete pereche, pline de putere, energie și vigoare. Dacă ați găsit un Berbec, amintiți-vă că personalitatea lui pare să fi fost creată pentru a se potrivi cu a voastră. Niciodată nu veţi duce lipsă de idei îndrăzneţe, conversație și aventuri.

Cum sunt Leii

 

Leul are o inimă mare, care va fascina Berbecul, și o înclinație spre teatral, care îl va face mereu să râdă. Ambele sunt semne de foc, astfel încât veți descoperi mereu lucruri noi împreună, veţi crea sau iniția proiecte. Vreţi aceleași lucruri, așa că le veţi obține mult mai ușor împreună. 

Leul este un semn foarte romantic - simbolizează inima omului ceresc - așa că va avea multe, multe surprize adorabile pentru Berbec.

Gata să meargă la cele mai renumite restaurante, deoarece Leului îi place să iasă, să frecventeze locuri rafinate și elegante. Leului îi place, de asemenea, să fie îmbrăcat bine și reușește să arate bine, indiferent ce poartă, aşa ca ar fi mai bine ca Berbecul să renunţe la blugi și tricouri.

Bărbatul Leu este un om politicos iar femeia Leu, o adevărată femeie fatală, dar  îi place să fie responsabilă.

Sexual, Leul este o felină sălbatică, foarte sexi și pur şi simplu fascinant. Și din moment ce Berbecul nu este în sine credincios, un singur sfat: nu te îndepărta de calea cea bună, pentru că vei plăti foarte scump. Leul nu  uită dacă cineva l-a trădat.

Este vreunul dintre voi practic? În nici un caz, dar sunteți amândoi atât de eficienţi încât veţi avea, probabil, suficienţi de bani, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la necesitățile zilnice. Acesta este un parteneriat între doi lideri puternici și hotărâți, care va aduce împliniri și succes pentru amândoi.

Nu uitați că mândria Leului nu acceptă să fie rănită, veți vedea că este foarte greu ca el să uite jignirile şi va trebui ca Berbecul să recurgă la multe complimente. Sunteți făcuți unul pentru celălalt și sunteţi destinaţi la o viaţă minunată.

Gemeni

Gemeni şi Leu? Aer și Foc ... Sună bine teoretic, dar practica strică totul aici! De ce? Pentru că Leul este foarte inflexibil, în timp ce Gemenii sunt flexibilitatea în sine.

Leul are idei adânc înrădăcinate, este încăpățânat şi vrea să se impună! Geamănul nu trebuie să se aștepte la libertatea de care aveți nevoie atât de mult.

La început, Geamănul va fi, probabil, atras de pasiunea Leului pentru tot ceea ce este plin de farmec și elegant: îi place să iasă și îi plac lucrurile de calitate (de la șampanie și caviar până la cea mai bună mașină). Leul va ține pasul cu Geamănul pentru o vreme, dar ... acesta se va plictisi primul, deoarece argintul viu nu stă intr-un loc destul de mult pentru ca cineva să-l prindă. Leul poate oferi stabilitate Geamănului, dacă acesta va fi dispus să o accepte.

Posesivitatea Leului este o altă problemă. Dorința Leului de a fi lider nu deranjează Geamănul, dar atunci când  acesta începe să îl dorească doar pentru el, cerând să știe unde este și ce face tot timpul ... Într-un cuvânt, chiar dacă Leul este regele animalelor, el va fi o marionetă în mâinile Geamănului: acesta poate să facă orice vrei cu el. Până când se va plictisi și va găsi altă jucărie.

Sexual, fantezia Geamănului, admirată de Leu, combinată cu dorința lui de a-şi dovedi aptitudinile,  va face să vă înţelegeţi bine.

În concluzie,  o relație Gemeni-Leu s-ar putea dovedi a fi minunată, armonioasă, singura condiție fiind ca Geamănul să decidă că are nevoie de stabilitate și să înțeleagă că posesivitatea vine din iubire.

Balanța

Foc și de aer. O combinație bună din multe puncte de vedere. Natura creatoare a Leului se potrivește cu înclinațiile artistice ale Balanței, care va fi încântată de personalitatea Leului.

Balanța nu este bună să ia decizii, astfel încât tendința de a domina a Leului nu o va supăra. Deoarece Balanța este un semn cardinal și Leul unul fix, amândoi sunteți semne stabile, generoase și echilibrate.În afară de faptul că Balanța este romantică, la fel ca tine, dar nu întotdeauna la fel de pasionată ca tine. O relație Leu-Balanță va fi una activă, plin de conversații luminoase și ieșiri (Balanța este un semn foarte sociabil), în care ambii parteneri petrec destul de mult. Comunicarea este cel mai puternic element într-o relație Leu-Balanță: puteți fi cei mai buni prieteni. Și dragostea se naște din prietenie.

Sexual, în cazul în care este tratată corespunzător, Balanța poate deveni foarte pasională. Rafinată și elegantă, Balanța va arăta Leului o nouă latură a iubirii. Urmați acest drum, nu va fi rău.

Săgetător

Foc și foc. Da, aceasta este o relație în care vă veți simți împlinit! Săgetătorul vă poate oferi foarte multe.

Amândoi aveți tendința de a lua iubirea ca pe o mare aventură, ești atât de pasional și nici unul dintre voi nu se controlează pentru mult timp. Săgetătorul vă va stimula intelectual și emoțional. De asta are nevoie un Leu pentru a deveni credincios. Orizontul tău deschis cu privire la tot ceea ce înseamnă viață și aventură se potrivește cu personalitatea extrovertită a Săgetătorului, care va aprecia cu adevărat calitățile tale. Amândoi iubiți libertatea și socializarea, să cunoașteți oameni noi, să ieșiți în societate. Pe de altă parte, este greu de a face un Săgetător să își ia un angajament, dar dacă există cineva în zodiac care poate și are toate șansele să facă acest lucru, acela este Leul. Abilitățile tale de lider scot ce este mai bun dintr-un Săgetator.

Sexual, amândoi străluciți ca două stele. Iubirea va fi creativă, chiar și jucăușă la început, și întotdeauna pasională. Dă Săgetătorului un pic libertate de mișcare și va veni întotdeauna înapoi la tine. De aceea, într-o relație Leu-Săgetător vă veți simți întotdeauna împlinit și stimulat.Tot ce ai mai bun va fi scos la iveală cu un Săgetător și toate dorințele regale vor deveni realitate.

Leu

Categoric da. Relațiile dintre nativii din același semn au de multe ori mai multe părți bune decât părțile rele, dar cele rele sunt aproape imposibil de trecut cu vederea, pentru că ambii au aceleași defecte!

O relație Leu-Leu poate fi excelentă cu condiția să nu uiți că Leul de lângă tine simte aceeași nevoie de complimente, admirație și adorare ca și tine. De aceea, va trebui să dai mai mult decât te aștepți. Nu ar trebui să fie prea dificil, pentru că pur și simplu îți place, este pasional și înfocat, plin de idei și dornic a trăi viața din plin. Dintre toate semnele zodiacului, Leul este cel mai strălucitor. Leul este guvernat de Soare, care se află în centrul sistemului și, cel mai adesea, merită numele de rege.Totul la Leu este rafinat, Leul cumpără ce este elegant. Așa că, așa cum ești tu, așa este Leul de lângă tine.

O mare dragoste, dar, uneori, o mare rivalitate. De fiecare dată când aveți o ceartă, niciunul dintre voi nu este dispus să dea înapoi de dragul celuilalt. Cu toate că ambii sunteți foarte romantici, plin de viață și prolifici sexual, problema de bază va fi cine este șeful? Niciunul dintre voi nu poate să administreze banii foarte bine, dar amândoi știți cum să îi câștigați. Niciunul dintre voi nu este foarte calm, mai degrabă sunteți iuți la mânie.

Din punct sexual, fiecare dintre voi trebuie să permită celuilalt să strălucească și să poată împărtăși lumina reflectoarelor. Acest lucru nu este întotdeauna posibil, astfel încât, încă o dată, nu uita: fii mai tolerant, este destul de dificil de trecut peste certuri, dar atunci când o faceți ... Trăiască regina! Trăiască regele!

Vărsător

Este fie prea bine, fie prea rău ...Atracția fizică dintre voi doi este fantastică. A fost, probabil, dragoste la prima vedere ...

Dar tendința Vărsătorului spre analiză și critică va afecta ego-ul tău. Vărsătorul este adesea distant și pare să nu aibă sentimente, pentru că locuiește în aer, și la un Leu decent asta înseamnă respingere! Vărsătorul este neconvențional, înțelege dragostea și relațiile într-un mod diferit decât tine, și nu par atât de implicați pentru a obține ce vor. Vărsătorul devine anxios și iritat când Leul devine dramatic. Mai mult decât atât, Vărsătorul este prea independent pentru a fi un servitor ascultător și de multe ori totul se termină aici.

Pentru că Leul are nevoie să domine, Vărsător va fi exact audiența care îți trebuie dar va veni, de asemenea, cu ideile proprii. Nu uita că, deși Vărsătorul pare desprins și distant, el nu este, pur și simplu trăiește pasiunea diferit. Vărsătorul nu este la fel de ostentativ în dragoste ca și tine, dar asta nu înseamnă că nu iubește. Vărsătorul este foarte individualist și prea independent pentru Leu. Vărsătorul are menirea de a schimba lumea, iar aceste persoane nu trebuie să fie obligate să stea acasă.

Vărsătorul va spune de multe ori că ești prea conservator și nu faci destule. Poate Vărsătorul te va respecta, dar nu la fel de mult cât ai tu nevoie. Vărsătorul nu este la fel de materialist ca tine.

Vei fi nebun după stilul Vărsătorului, deoarece el îți trezește sexualitatea: atunci când veți ajunge împreună, va fi agitație. Cu toate acestea, după un timp, te vei gândi că Vărsătorul este prea neortodox, chiar și în pat. Concluzia este să te gândești de mai multe ori înainte de a te implica într-o relație cu Vărsătorul.

Rac

Rac și Leu? Las-o baltă. Asta înseamnă NU. Uneori lucrurile pot să meargă între voi doi, uneori nu. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, momentele bune tind să se ​​transforme în momente proaste în cele din urmă.

Dar există, de asemenea, părți bune și, dacă Racul este dispus să sacrifice o mare parte din personalitatea sa pentru a fi cu un Leu strălucitor (guvernat de Soare), poate că relația va merge o parioadă.

Dacă Racul va lăsa focul Leului să domine relația, să fie la conducere, și în cazul în care îl va lăuda în mod corespunzător și suficient de des, relația va avea șanse mari, mai ales în cazul în care Racul va putea  controla gelozia și izbucnirile sale emoționale.

Întrebarea este: cât timp va dura până când Racul va obosi? Sau când va dori să fie din nou el însuși? Leul este pasional, fierbinte și are foarte mult simț artistic (mai ales teatral). Racul este o creatură foarte emoțională și creativă. Leul vrea sa fie adorat și dorește doar un singur lucru în viață: să fie în centrul atenției, mereu in centrul atentiei, mereu admirat.

Sexual, energia solară a Leului va domina. Leul este sofisticat si foarte romantic, chiar dacă e mult mai superficial decât Racul. Știți povestea Soarelui și a Lunii, care nu au voie să se căsătorească, deși ele se vor iubi întotdeauna? Ei bine, poate că e timpul să te gândești la motiv. E un spectacol minunat, dar nu poate dura, pentru că altfel s-ar distruge nu numai participanții, ci și publicul. Mai devreme sau mai târziu, indiferent de cât de posibilă poate părea această relație, Leul va găsi un motiv pentru a se simți supărat și trădat. E adevărat că Leul este capabil de  a vă face să vă simțiți în siguranță, capacitate pe care mulți Raci nu o au.

Fecioara

Foc și Pământ? Poate pentru o scurtă perioadă de timp ...Leul este o creatură puternică, in timp ce Fecioara este o perfecționistă și o maestră a criticii (acest lucru va duce la cele mai multe probleme!).

Desigur, ne-am putea uita la ea intr-un mod diferit: Fecioara, fiind o perfecționistă, ar putea gândi că a găsit perfecțiunea în sine (ca orice Leu). Dar Fecioara are un simt de multe ori exasperant al detaliului și critică chiar și atunci când nu este nimic de criticat. Fecioara trebuie să fie protejată și solicită mult de la partenerul său. Leul cere aceeași atenție, astfel că va apărea foarte curând un conflict de interese. Cine va da înapoi? Ca semn de Pământ, Fecioara cedează foarte greu. Nu la fel de greu ca Leul, dar va avea nevoie de timp. Vei fi, probabil, foarte atras de intelectualismul Fecioarei, care nu înțelege însă cu adevărat natura dramatică a Leului și nu o apreciază în mod corespunzător.

Fecioara este practică, prudentă și conservatoare. Leul este extravagant, sofisticat și risipitor. Mai mult decât atât, el nu va permite să fie dominat, va fi inflexibil. Unul dintre rolurile Fecioarei este să îi critice pe lăudăroși. Și ego-ul Leului este un pic supradimensionat.

Sexual, singura problema ar putea fi faptul că o Fecioară are nevoie de mai mult timp să se relaxeze și detașa de problemele de muncă. Pasiunea Fecioarei este la fel de mare ca a Leului, dacă sunteți răbdător pentru un preludiu mai lung decât de obicei. Exuberanța ta de multe ori exagerată poate supăra o Fecioară.

Dacă ai avea mai multă răbdare, dacă ai fi mai flexibil și ai cheltui mai puțin, ai fi un partener excelent pentru Fecioară.

Capricorn

Foc și Pământ ... Abia a început că s-a și terminat. Ar putea merge, dacă reușești să convingi un Capricorn să-ți recunoască meritele.

Prudentul și practicul Capricorn, un pic snob și întotdeauna un pic conservator, va împovăra personalitatea romantică și entuziastă a Leului. Capricornul este un nativ rezervat astfel că el nu va spune cât de mult te apreciază chiar dacă o face. Capricornul nu este nici teatral și nu va înțelege simțul dramatic al Leului. Mai mult, Capricornului îi place să domine, în niciun caz să fie dominat.

Capricornul este un semn foarte încăpățânat de Pământ și este foarte greu să-l convingă să își deschidă inima. Veți avea nevoie de foarte multă răbdare, pentru că Capricornul, analitic și sensibil, va fi inhibat de exuberanța ta. Capricornul nu este la fel de romantic și politicos ca tine, dar este mult mai practic.

Sexual? Va trebui să seduci un Capricorn o lungă perioadă de timp, pentru ca el să se desprindă de problemele de zi cu zi. Capricornul este foarte rezervat, dar dacă reușește să treacă această barieră, va deveni foarte pasional și senzual. Dar Leul se va plictisi destul de repede lângă un Capricorn.

Pești

Foc și apă. Nici să nu te gândești! Leul este strălucitor, arzător și dominator. Peștii sunt mistici și un pic prea visători. Diferențele dintre voi doi sunt prea mari.

Leul este un semn de foc, Peștii sun un semn de apă, două elemente care se anulează reciproc. Peștele este sentimental, chiar dulce, emoțional și foarte romantic. Peștii nu își arată vehement sentimentele și, din punctul lor de vedere, comunicarea se poate face în mai multe moduri, dar nu prin cuvinte. Peștii sunt foarte dependenți și au nevoie de îngrijire de zi cu zi, atenție și dragoste.

Având în vedere stilul simplu al Leului, aceasta ar putea duce la probleme. Personalitatea ta activă, modul în care înțelegi distracția nu se potrivesc cu personalitatea Peștilor. Peștii preferă viața în spații închise, în casă, în timp ce Leului îi plac mersul pe jos și ieșirile. Peștii au nevoie disperată de admirația și aprecierea celor din jur dar nu o spun direct și din moment ce simți același lucru, Peștii se vor supăra de multe ori și nici nu vei ști de ce!

Peștii sunt adesea timizi și introvertiți, în timp ce Leul este destul de arogant, mândru și extrovertit. În plus, lipsa totală de mândrie a Peștelui va exaspera: e ca și cum nu ați trăi în aceeași lume! Peștele nu vrea bani sau poziție socială. Ce alceva vrea atunci”, se întreabă Leul.

Prin urmare, o relație Leu-Pești este pe termen scurt, și desori cu multe dezamăgiri pentru amândoi.

Taur

Taurul şi Leul, Pământ senzual și Foc teatral. Există mai multe calități care îi aduc împreună. Atât Taurul cât şi Leul sunt posesivi și credincioşi, interesaţi în activități culturale și o casă curată. Dar sunt atât de multe lucruri diferite! Taurul vrea securitate, o bază solidă, dovezi de dragoste, în timp ce Leul trebuie să fie în centrul atenției, să fie aplaudat și în primul rând respectat. Leul se va îndrăgosti de complimentele Taurului, la care este maestru, și va cere mereu mai mult ... pentru că Leul are nevoie să știe că e în partea de sus a listei, numărul unu. Și Taurul nu îşi va da seama că trebuie sa-i spună tot timpul cât de minunat este, cât de frumos și inteligent şi generos este. La un moment dat, biata felină îl va întreba pe Taur dacă o iubeşte cu adevărat.

Datorită faptului că Leul este bun la proiecte de inițiere și Taurul la punerea lor în practică, va fi o combinație perfectă în această privință.

Atat Taurul cât şi Leul sunt orientati spre lumea materială, deși în mod diferit: pentru Taur, materialul înseamnă o compensație pentru nevoia sa de forme și concret, și pentru Leu, aceasta înseamnă împlinirea ambițiilor de succes și reprezintă o dovadă de realizare.

Nu uitați că Leul este guvernat de Soare, iar Taurul de Venus, planeta dragostei și a frumuseții. Chiar și copiii știu că Soarele este centrul sistemului solar. Prin urmare, Leul trebuie să fie în centru, iar meritele trebuie să îi fie recunoscute.Viitorul relației depinde de cât de mult sunt dispuși Taurii să dea şi să accepte egoismul Leului. Dar nici Leul, nici Taurul nu sunt ușor de îmblânzit.

Sexual, există o mulțime de pasiune. Amândoi vor face dragoste încet și artistic, și dorința Leului de a fi adorat va găsi împlinirea în abilitățile de iubire ale Taurului. Leul este foarte generos și într-adevăr are o inimă, un detaliu care mulţumeşte Taurul. Leo va iubi dramatic, teatral, cu ardoare: ăsta e modul în care iubeste Soarele. Ei bine, asta e motivul perfect pentru ca voi doi să fie împreună ... E de ajuns? Tu eşti singurul care ştie.

Scorpion

Foc și apă. Frumos, fascinant, dar ... scurt. Nu ar trebui, dar totul între Leu și Scorpion începe cu ...sex.

 Atracția sexuală este fantastică, pentru că potențialul lor este enorm. Scorpionul este la fel de extravagant și înflăcărat și senzual  și tine.În cazul în care toate problemele ar putea fi rezolvate în pat, ar fi cuplul cel mai armonios. Mai mult decât atât, pentru că Scorpionul este la 90° distanță de Leu în zodiac, șansele unei atracții la prima vedere sunt și mai mari. Dar șansele unei relații sunt mici.

Pe termen lung, Scorpionul, chiar dacă te pune pe un piedestal înalt, nu va spune asta. Nu numai pentru că este misterios, ci pentru că Scorpionul crede că acesta este un lucru bun. Leul este cel mai adesea semnul cel mai ușor de manipulat, tocmai pentru că este atât de sensibil când vine vorba de laude. Și, ca un semn de apă care are o intuiție bună, Scorpionul știe că și el va profita. Pe de altă parte, Scorpionul este posesiv și gelos și nu vă place asta.

Din punctul de vedere al Leului, Scorpionul este pur și simplu un nativ dificil și temperamental. Scorpionul este dificil, pentru că se deschide foarte greu: deși el poate vorbi mult, este nevoie de multă răbdare și tact pentru a ajunge la sufletul Scorpionului. Și este foarte posibil să te plictisești pe drum. Ca și cum nu era de ajuns, Scorpionul iubește responsabil și nu înțelege nevoia ta de admirație constantă.

Când vine vorba de o relație pe termen lung, nu veți avea posibilitatea de a domina și asta poate enerva orice Leu. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, pentru că ambele sunt semne fixe, ceea ce înseamnă încăpățânare și inflexibilitate. Scorpionul percepe dragostea într-un mod mult mai misterios, mai sentimental decât tine. Scorpionul nu vorbește prea mult și acest lucru face să ajungeți greu la inima lui. Dacă Leul va depăși tendința de a domina și dacă amândoi vor ști să asculte, relația Leu-Scorpion ar putea deveni una ferventă.

Cum sunt Leii

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

Relațiile de dragoste ale Gemenilor cu celelalte semne zodiacale

Relațiile de dragoste ale Racilor cu celelalte semne zodiacale