Gemeni1Berbec

Berbecul este sub semnul lui Marte, el este în mișcare tot timpul pentru că dacă spui Marte spui de fapt acțiuni rapide. Şi Berbecul se va simți cu adevărat perfect alături de un Geamăn neliniştit ca şi el.

Cum sunt Gemenii

 Latura ta intelectuală şi speculativă îl va uimi pe Berbec. Veţi avea şi probleme, pentru că nici unul dintre voi nu este prea liniștit, dar aerul hrăneşte focul Berbecului. Asta înseamnă că  el te va iubi ca un nebun!

Ce te-a atras la un Berbec? Energia copleșitoare și entuziasmul care ar putea schimba lumea, pasiunea Berbecului în tot ceea ce face? Berbecul se plictiseste foarte uşor. Și Geamănul.

Berbecul va ghici exact ceea ce vrei şi va face toate declarațiile visate. Berbecul vă va oferi puterea, punctul de sprijin de care aveți nevoie. Asta pentru că, deși Berbecului îi plac schimbările, el este totuși un semn fix, mai încăpățânat și mai stabil.

Un Geamăn va părea un pic absent unui Berbec, uneori, dar Berbecul nu se va simti plictisit lângă tine, iar acest lucru este exact ceea ce așteaptă de la viață, să descopere tot timpul. Atunci când Berbecul vrea ceva, el este încăpățânat dar este şi timid uneori.

Una dintre problemele mici ar putea fi faptul că Berbecul este, uneori, un pic prea simplu pentru un Geamăn, deoarece acestea din urmă se oprește aici și acolo, la fel ca vântul care se oprește pentru a admira o frunză, să arunce aer peste un izvor, și așa mai departe.

Sexual, este vorba despre un semn de Soare, care este bun la comunicar, și un creator. Aceasta ar trebui să însemne foc!

Deoarece semnul Gemeni este un semn dual, nativii nativii sunt foarte diferiţi, așa că vor fi întotdeauna în măsură să ofere ceva nou Berbecului. De aceea, o relație Gemeni-Berbec este menită să funcționeze!

Leu

Gemeni şi Leu? Aer și Foc ... Sună bine teoretic, dar practica strică totul aici! De ce? Pentru că Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu ești flexibilitatea în sine.

Leul are idei adânc înrădăcinate, este încăpățânat şi vrea să se impună! Nu vă așteptați la libertatea de care aveți nevoie atât de mult.

La început, Geamănul va fi, probabil, atras de pasiunea Leului pentru tot ceea ce este plin de farmec și elegant: îi place să iasă și să aibă parte de lucruri de calitate (de la șampanie și caviar până la cea mai bună mașină). Leul va ține pasul cu tine pentru o vreme, dar ... vei fi primul care se va plictisi, deoarece argintul viu nu stă intr-un loc destul de mult pentru ca cineva să-l prindă. Puţină stabilitate în viața ta n-ar strica și Leul ţi-o poate oferi, dar ești dispus să o accepţi?

Posesivitatea Leului este o altă problemă. Dorința Leului de a fi lider nu te deranjează, dar atunci când  acesta începe să vă dorească doar pentru el, cerând să știe unde ești și ce faci tot timpul ... Într-un cuvânt, chiar dacă Leul este regele animalelor, el va fi o marionetă în mâinile tale: poţi să faci orice vrei cu el. Până când te vei plictisi și vei găsi alt jucărie.

Sexual, fantezia ta, admirată de Leu, combinată cu dorința lui de a-şi dovedi aptitudinile sale, va face să vă înţelegeţi bine.

În concluzie, o relație Gemeni-Leu s-ar putea dovedi a fi minunată, armonioasă, singura condiție fiind să decideţi că aveţi nevoie de stabilitate și să înțelegeți că posesivitatea vine din iubire.

Balanța

Aer si aer ... Merge? Desigur că nu, problema este tocmai faptul că de fapt nimeni nu "rămâne" în astfel de relație!

O relație Gemeni-Balanță este frumoasă, de multe ori plină de satisfacții, pentru că fiecare dintre voi îl înțelege intuitiv pe celălalt. Balanța este intelectuală, rafinată, sinceră și optimistă. La fel ca Geamănul, Balanța iubește discuțiile și are același foc interior care o face să umble tot timpul, să viziteze orașe, prieteni. "Balanța preferă restaurante de lux și tot ceea ce este la modă, haine scumpe și accesorii elegante". Asta spun toate horoscoapele, dar există multe Balanțe cărora nici măcar nu le pasă de astfel de lucruri. Cel mai important lucru este că le place să iasă mult, la fel ca unui Geamăn! Este adevărat că vor exista unele tensiuni între Gemeni și o Balanță. la urma urmei, chiar dacă sunteți de aceeași natură, acesta este neliniștitul Aer.

La început, totul va fi ca în povești, iar Balanța vă va suci capul, dar pentru cât timp? Deoarece Balanța este un semn mult mai rațional și analitic (acest nativ încearcă mereu să echilibreze cele două scale din viață, dragoste și lumea în general), este posibil ca tu să fii deranjat de incapacitatea Balanței de a lua o decizie mai repede. Ești un adolescent mai presus de toate (Geamănul arată tânăr la orice vârstă), vrei să trăiești aici și acum, în timp ce Balanța ...Sunteți tentat să-i spuneți să se hotărască o dată pentru todeauna.

Desigur, flexibilitatea înnăscută a Gemenilor vă poate face să treceți cu ușurință de acest lucru.

Balanța este un semn de parteneriat, se simte împlinită într-o căsătorie sau într-o relație stabilă. Prin urmare, Balanta este, de asemenea, un semn foarte devotat: flirturile micile ale tale vor fi înțelese, dar nu și acceptate. Balanța este, de asemenea, foarte diplomată și acest lucru este de mare ajutor in comunicarea cu un Geamăn. Pe scurt, Balanța va domina în această relație, chiar dacă nu aveți această impresie. Mai ales financiar, pentru că chiar dacă Balanța este de multe ori nechibzuită, este un semn mai stabil.

Sexual, deși amândouă sunt semne de aer, totul devine foc. Ambilor vă place să experimentați și nici unul dintre voi nu este gelos sau posesiv, ceea ce face contactul fizic să fie fără inhibiții.

Deci, relația Gemeni-Balanță va merge? Da, cu siguranță. Balanța este aproape tot ceea ce un Geamăn își poate dori.

Vărsător

Aer și Aer? DA, aceasta este cu siguranță relația care merită păstrată. Vărsătorul îți oferă tot ce vrei și chiar mai mult!

Iată, în sfârșit, cineva care poate trăi la nivelul intelectului tău luminos! Vărsătorul este un semn fix, astfel va aduce o anumită stabilitate în viața ta uneori haotică. Sensibilitatea ta te va face să te ​​îndrăgostești de fantezia nelimitată a Vărsătorului. Dacă ar fi să caracterizăm relația Gemeni-Vărsător în două cuvinte, acestea ar fi "pasiune" și "neglijență". Amândoi trăiesc în prezent, au o mulțime de idei. Vărsătorul este foarte inventiv, foarte atașat sentimental de cineva care i-a câștigat respectul, și Geamănul, cu farmecul său intelectual și spiritual și lui  tinerețea lui veșnică, va fi alegerea perfectă pentru un Vărsător. Mai mult decât atât, Vărsătorul este, de asemenea, foarte popular. Vărsătorul poate părea rece și detașat față de tine, dar odată ce ați ajuns la sufletul lui, veți vedea cum știe să iubească inovastorul zodiacului.

O mică problemă: stabilitatea. Vărsătorul, deși pare mai degrabă absent, are picioarele pe pământ. Poate că, uneori, veți găsi Vărsătorul un pic încăpățânat sau prea inflexibil. El nu este așa, trebuie doar să găsească argumentele potrivite.

 Deși relația Gemeni-Vărsător se bazează mai degrabă pe o prietenie puternică, stilurile similare vor face ca dragostea fizică să fie exact așa cum ți-ai dorit.

După toate acestea, mai este nevoie de spus că relația Gemeni-Vărsător funcționează?

Gemeni

         Cât de mulți sunteți de fapt? Dualitate și dualitate ... Fiecare dintre voi are două fețe, și doi înmulțit cu doi ...

Aceasta este o relație care funcționează excelent în primele luni, apoi vor trebui să facă eforturi destul de serioase! Cu toate acestea, haideți să aruncăm o privire la primele luni. Doi oameni Gemeni, în același loc ... lumea va arăta diferit în fiecare dimineață. Veți merge, probabil, la toate pub-urile și la toți prietenii, vă veți înțelege unul pe altul în mod intuitiv, ca două vânturi de primăvară care se împletesc și rătăcesc în cer. Acasă? Ce-i aia?

Cine a inventat expresia "dragoste la prima vedere" trebuie să se fi gândit la două persoane sub același semn zodiacal. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă dragostea la prima vedere înseamnă iubire veșnică.

 Gemenii flirtează mult și sunt impulsivi și aceasta i-ar putea destabiliza. Acesta este domeniul în care trebuie să faceți eforturi, cineva va trebui să pună o bază solidă pentru o relație de durată. Comunicarea va fi din plin. Amândoi sunt semne pentru care comunicarea nu este doar o necesitate, ci una dintre calitățile fundamentale. Niciodată nu se vor plictisi. Mercur, planeta care îl simbolizează pe Hermes, mesagerul zeilor, oferă abilități minunate Gemenilor în acest domeniu. Amândoi sunt semne flexibile, adaptabile - poate chiar prea mult.

Fiți atenți la excese: doi Gemeni împreună se pot surmena.

Financiar, ori angajează un contabil, ori dau faliment: niciunul dintre ei nu este foarte organizat.

 Dragostea este pentru un Gemeni înrădăcinată în creier, astfel încât inima vine întotdeauna pe locul al doilea. Gândiți-vă mult și bine la ceea ce vrei de la un "geamăn". Gemenii nu se pot îndrăgosti de cineva dacă nu se îndrăgostesc de mintea acelei persoane și un alt Geamăn îi poate oferi atât multe satisfacții intelectuale, care sunt atât de importante pentru tine, încât relația are șanse bune să dureze.

Sexual, iubirea va fi ca o cascadă: turbulentă și furtunoasă. Cu toate acestea, nu sunt foarte sentimentali așa că, după câteva astfel de cascade, n-ar strica să se gândească la motivele care îi fac să stea împreună.

În concluzie: o relație Gemeni-Gemeni începe impetuos și continuă impetuos dar are nevoie de mai mult pentru a dura, de stabilitate.

Săgetător

 Aer și Foc aventuros ... Aproape întruchipează ce se spune despre contrastele care se atrag. Va fi ori totul ori nimic - pentru că sunt la șase luni departe unul de altul în zodiac și, în general, aceste relații sunt fie rai fie iad.

Lucru bun este că vă veți da seama de situație foarte rapid. Intelectul spumant al filosofului zodiacului (Săgetătorul), ideile lui, mintea sa ingenioasă toate acestea vă fascinează. Această relație începe impulsiv, dar necesită un efort de la amândoi pentru a rezista! Atât Gemenii cât și Săgetătorul sunt semne mobile, acest lucru înseamnă că sunt flexibile și își pot schimba punctul de vedere într-o conversație într-un minut. Singura problema este ca tu te plictisești destul de ușor, iar Săgetătorul este cunoscut ca semnul celibatului, astfel că nu este foarte constant.

Veți avea o relație frumoasă pentru primele zile-săptămâni-luni, dar este posibil să vă îndepărtați la un moment dat pentru că nu există nimic substanțial pentru a susține această relație. La urma urmei, ce au atât de multe în comun?Amândoi iubesc călătoriile, să descopere locuri noi și lucrurile practice, cum ar fi să câștige bani.

În relația sexuală ar putea fi probleme, pentru că Geamănul critică prea mult, deși Săgetătorul este la fel de deschis la idei noi.

Prin urmare, ar putea să meargă o relație Gemeni-Săgetător? Nici stelele nu știu sigur, dar merită încercat.

Taur

Gemenii și Taurul, ceea ce înseamnă aer și senzual Pământ.Ai fost vreodată departe într-o peșteră sau într-o cameră care nu a fost aerisită pentru o lungă perioadă de timp?

Dacă da, probabil știți că miroase a aer stătut. Pământul reprezintă structuri fixe, și semnele de pământ, cum ar fi Taurul, au tendința de a se ancora. Aerul, pe de altă parte, iese de îndată ce găsește o crăpătură! În general, semnele care se urmează în zodiac sunt foarte diferite, fiecare dintre ele are ce nu are celălalt, deci "atracția contrariilor" apare scrisă peste tot!

Geamănul este luminos și spontan, inventiv și activ, argintul viu al zodiacului (Mercur este guvernatorul zodiei). Adaptabilitatea este calitatea principală, și căutarea adevărului este o altă calitate pe care Gemenii au ( motivul pentru care sunt jurnaliști buni). Cât despre detalii? Nu, Gemenii nu se ocupă cu ele, detaliile sunt preocuparea Taurului. Taurul, spre deosebire de tine, devine speriat atunci când aude de lucruri de genul schimbare sau adaptabilitate: puteți cere Pământului orice, dar nu să se mute, să nu mai vorbim de a merge cu vântul! Ca Geamăn îți place să ieși, Taurul se simte confortabil la domiciliu.

Îți place varietatea, lucruri noi, modificări, în timp ce Taurul preferă obiceiurile, stă acasă în fața televizorului, în afară de faptul că el este extrem de lent, decide încet. Pentru a modifica un Taur, ai nevoie de răbdare.Taurul nu pot să înțeleagă cum poate cineva să se miște atât de repede, cum face orice Geamăn.

Ia-o încet, mult mai încet, și stele garantează că veți găsi cea mai frumoasă dragoste la capătul drumului: Taurul este sub semnul lui Venus, zeița iubirii. Chiar și în dragoste, Taurul are ceea ce îți lipsește, și anume Taurul este senzual, el transformă dragostea în artă și are destulă răbdare, în timp ce tu nu ...Apropo, Taur cere fidelitate, în timp ce Geamănului îi place să flirteze foarte mult!

Care este concluzia atunci? Da sau nu? Combinația Gemeni-Taur nu este de departe un cuplu clasic, dar orice este posibil dacă ambii încearcă și doresc cu adevărat ca relația să funcționeze.

Rac

Vânt de primăvară și apă conservatoare? Enumeră 20 calități pe care le apreciezi la un Rac, repede!

Dacă le-ai găsit, ești norocos, Racul are unele planete care îl ajută să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, dar asta nu înseamnă că relația voastră va fi ușoară, nici măcar pentru o clipă. Adolescentul zodiacului, așa ți se spune, și adolescenții trăiesc intens, cred că lumea le aparține, dar ei ajung rareori la profunzimea sentimentelor ... Ei bine, această profunzime o puteți găsi la Rac, care este un semn de apă, extrem de sensibil și foarte cald, dar nu este dispus să accepte valurile pe care le creați prin simpla prezență! Cancerul este prea adesea timid și sensibil, iar iubirea are un sens diferit pentru el. Problema principală pe care o aveți? Geamănului îi place afară, să facă mai multe lucruri în același timp, în timp ce Racul este bine-cunoscut pentru atașamentul său pentru casă și tot ce este legat de ea.

Sexual, veți învăța multe lucruri de la un astfel de nativ Rac, care devine foarte implicat atunci când face dragoste, deși este de obicei rezervat. Pentru Rac, a face dragoste este la fel de profund ca o revelație și va dori, de asemenea, să arate mai mult sentiment. În acest sens, ești mai puternic, dar Racul este mai sentimental.

Nu aduce toți prietenii tăi la domiciliu și nu forța Racul că facă vizite în mod constant, pentru că va obosi foarte repede. Financiar, un Rac este o binecuvântare pentru oricine. Racul economisește bani și se gândește la viitor (un concept aproape necunoscut pentru Gemeni). În plus, se spune că Racul are noroc la bani și se ocupă de ei în mod eficient. Veți reuși să păstrați Racul doar dacă sunteți în măsură să simți dragostea, în loc să o analizați, renunțați la o parte din aventuri și aveți mai mult tact. În concluzie, o relație Gemeni-Rac are nevoie de tot angajamentul dumneavoastră.

Scorpion

Aer luminos și apă adâncă, misterioasă și posesivă. Cu greu ar putea rezistă o astfel de relație dacă se bazează doar pe atracție fizică.

Să începem cu lucrurile bune: Scorpionul este pasional, iar acest lucru te va fascina. Probabil ai fost atras de focul care arde în ochii săi și este de înțeles. Se spune că acest semn duce pasiunea până la obsesie. Din păcate, orice Scorpion este mai mult decât posesiv și Gemenii iubesc libertatea personală, care include un flirt sau două din când în când. Și Scorpionul pur și simplu nu poate suporta asta. Și dacă ceea ce îi aparține (adică tu) își petrece prea mult timp afară sau cu prietenii și nu împărtășește profunzimea sentimentelor lui, atunci Scorpionul va fi supărat pentru o lungă perioadă de timp și chiar și cel mai neglijent Geamăn va ști în cele din urmă că ceva nu e bine. Scorpionul nu vorbește la fel de mult ca tine și va fi greu să îl câștigi. Scorpionul iubește stilul obiectiv, clar, flexibilitatea și capacitatea de a se schimba a Geamănului. Singura problemă este că Scorpionul nu are niciuna dintre aceste calitati. El preferă lucrurile "așa cum sunt", schimbările bruște îl fac confuz. Scorpion așteaptă să fie întrebat ce nu este în regulă, dar cum aveți atât de multe de făcut, s-ar putea să nu observați. Mai mult decât atât, așa cum Gemenii sunt mai presus de toate semnul comunicării, nativul nu va înțelege de ce Scorpionul nu spune pur și simplu ce îl deranjează.

În plus, Scorpionul este un nativ misterios și îi place să stea acasă mai mult decât ție. Fiind posesiv, Scorpionul îți va reproșa că nu petreci suficient timp acasă, că vorbești prea mult la telefon. Scorpionul vrea stabilitate și Geamănul vrea schimbare. E greu de ajuns la un echilibru între voi doi.

Sexual? Scorpionul este, fără îndoială, comandantul zodiacului în această privință. Există două lucruri pentru care Scorpionul are o mare pasiune: sex si sex. Sigur pe sine, senzual și foarte sofisticat, Scorpionul vă va impresiona în pat!

Deci, ce face să meargă o relație Gemeni-Scorpion? Ei bine, ar trebui să încercați, dacă credeți că puteți manipula posesivitatea și gelozia Scorpionului, dacă ați înțeles că nu toată lumea poate să-și exprime sentimentele mereu. Dacă poți trăi în adâncurile emoționale fascinante în care trăiește Scorpionul, vei descoperi că poți fi iubit într-un mod în care nu ai visat.

Capricorn

Aer și Pământ. Nu prea se potrivesc. Capricornului îi place să lucreze, este ambițios și știe exact ce vrea. Deci, fii atent, Capricornul nu este foarte pasionat de stilul tău mereu în schimbare.

Vestea bună este că un Capricorn este suficient de rațional și are picioarele pe pământ, astfel că îți va capta atenția. Un alt avantaj este faptul că un Capricorn pare să întinerească pe măsură ce trece timpul. Dar Capricornul are o mulțime de energie "cardinală", este guvernat de Saturn (o planeta care ne învață lecții de viață) și este adesea pesimist, așteptându-se ca dragostea să nu îi fie împărtășită.

Capricornul are un mare simț al umorului. Problema este că acest nativ este teribil de serios în același timp. Mai ales în dragoste. Precaut și serios. Nu este surprinzător ca un Geamăn să îi frângă inima.

Capricornul știe să câștige bani și este, de asemenea, foarte atașat de ei! Pentru un Capricorn, banii sunt o modalitate de a urca pe scara socială, deoarece orice Capră dorește o mașină bună, un statut social important și un loc de muncă foarte important mai mult decât orice. Pentru alții poate fi snobism, dar pentru Capricorn este un lucru foarte important. Relația va avea suficiente puncte nevralgice lângă un Geamăn care vrea să descopere lumea și să se trezească într-un nou peisaj în fiecare zi. Capricornul este conservator în timp ce Geamănul este liberalismul în sine. Capricornul este centrat pe sine, deși nu sentimental, iar Gemenii sunt un semn de soare nerăbdător și nu are timp pentru lucruri stupide de genul "hai să devin cineva". Daca nu te controlezi, Capricornul te va crede  superficial sau neglijent. În cazul în care nu ai răbdarea de a-l asculta, Capricornul te va crede rece și fără inimă. Numai o iubire persistentă poate pătrunde acest Pământ încăpățânat. Esti capabil de persistență și răbdare? Capricornului nu-i place cu adevărat să iasă, dar Gemenii trăiesc pentru a face vizite, a vorbi la telefon și a ieși. Este posibil să se indepărteze unul de altul la un moment dat. Capricornului îi plac vizitele, dar numai în cazul în care îl pot ajuta să urce din punct de vedere social.

Sexual, Capricornul este senzual și foarte iubitor și simte experiența mult mai puternic decât Geamănul. Veți vedea rareori un Capricorn care face dragoste la a doua întâlnire și doar pentru distracție.

Prin urmare, poate funcționa o relație Gemeni-Capricorn? Mai bine v-ați întreba dacă merită..

Fecioara

Aer liber și Pământ meditativ. Cât poate dura până unul din voi va spune destul?

 Ok, nu sunteți un cuplu astrologic clasic, aerul și pământul nu se amestecă ... Dar, dacă doriți deva diferit, de ce nu? Nu uitați că atât Gemenii cât și Fecioara sunt guvernati de Mercur, care este reprezentarea lui Hermes, cel care era folosit pentru a transmite mesajele zeilor. Discută cu Fecioara, este punctul tău forte oricum și acest lucru poate face relația să funcționeze.

Este adevărat că Mercur se implică direct în ambele semne de soare: Mercur în Gemeni se ocupă de comunicare și în Fecioară de gândire. Acest fapt vă ajută, dar va trebui să faceți unele eforturi. Fecioara înțelege tot ce are celălalt, dar mai târziu. Din moment ce sunteți un astfel de gânditor rapid, aveți impresia că nu înțelege nimic! Fecioara doar gândește și analizează un pic mai mult. Un avantaj este faptul că Fecioara nu este prea posesivă și nu așteaptă prea multe de la tine, așa că libertatea ta prețioasă va rămâne aproape intactă. Fecioara este foarte organizată și pasionată de detalii (vă lipsesc ambele aceste calități și unii Gemeni chiar cred că acestea sunt defecte ...) și din fericireacest lucru va ajuta relația voastră. În general, Geamănul vede partea conservatoare a Fecioarei și se plictiseste destul de repede, mai ales atunci când este criticat. Iar Fecioara este campioana criticilor, nimeni nu poate critica și analiza mai bine și mai obiectiv decât o Fecioară! Iar principalul lucru pe care Fecioara vi-l va reproșa este dezorganizarea! Fecioara este idealistă și perfecționistă, așa că viața ta dezorganizată o va speria un pic, dar o va fascina în același timp.

Sex, care sex? Cu cât de mult vorbesc, nu este surpinzător dacă uită despre asta! Dar totuși, dacă trec la fapte, nu uitați că Fecioara este foarte pasională și dă ce are mai bun.

Deci, poate funcționa o relație Gemeni-Fecioară? Fiecare dintre voi va fi fascinat cu siguranță de celălalt, la început, dar relația nu va dura decât dacă renunți mult la stilul tău rătăcitor sau vei convinge într-un fel Fecioara să-l accepte, împreună cu farmecul adolescentin al fiecărui Geamăn.  

Pești

Aer și apă mistică? Dificil, foarte dificil, nu este sigur că merită încercat. Ai fost, probabil, atras de aspectul misterios al Peștelui, atitudinea ciudată, ceva ce nu se poate defini.

Da, acesta este Peștele. Simbolizată de doi pești care înoată în direcții opuse, zodia Pești este adesea determinată de dorințe contradictorii. Peștele ascunde în suflet emoțiile care sunt prea puternice pentru viața ta palpitantă. În afară de faptul că Peștelui îi place să stea acasă în timp ce ție îți place să ieși, la cumpărături și în vizite la prieteni cât mai mult posibil. Peștele are un ritm cu totul diferit față de tine. Peștele se sperie de precizia și claritatea ta. Chiar și atunci când Peștele încearcă să-și exprime sentimentele, el vă va plictisi cu lucruri pe care nici el nu le înțelege.

Sexual, ceea ce este o experiența spirituală pentru tine, pentru el este una mistică. Pentru un timp, te va fascina, dar, încă o dată, Peștele preferă stabilitatea.

 Prin urmare, înainte de a te întreba dacă poate funcționa o relație Gemeni-Pești, întreabă-te mai întâi dacă merită efortul.

Cum sunt Gemenii