Gemeni1Berbec

Berbecul este sub semnul lui Marte, el este în mișcare tot timpul pentru că dacă spui Marte spui de fapt acțiuni rapide. Şi Berbecul se va simți cu adevărat perfect alături de un Geamăn neliniştit ca şi el.

Cum sunt Gemenii

Taur2Rac

Taur şi Rac, pământ și apă copleșitoare? Da, ați găsit partenerul potrivit. Amândoi vreţi aceleași lucruri: o familie, o casă, stabilitate, siguranță ...

Ambii sunteţi atât de senzuali, iar puterile telepatice ale Racului vor ghici dorințele voastre înainte de a fi rostite. Racul va avea grijă de voi, vă va oferi un cămin armonios ... cum ar putea o astfel de relație să nu funcționeze?

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

sagetator 320x200Berbec

Motto-ul oricărui Berbec este aventura. Nu e de mirare că ați găsit un Săgetător! Indiferent dacă urcaţi pe munte, învăţaţi ceva nou sau începeţi o afacere, nimic nu va fi plictisitor alături de un Săgetător!

 Combinaţia Berbec-Săgetator este foarte bună pentru că ambii sunteți semne de Foc şi aveţi atâtea idei care ar putea recrea lumea de la început. Ai găsit în sfârșit pe cineva care e la fel de idealist ca şi tine şi cu care poti avea discuţii interminabile ... Poate voi doi vă veţi dedica unei cauze, unei afaceri sau unui proiect important. Berbecul şi Săgetătorul au împreună mult potențial, dar nu uitați să luați un Taur, un Capricorn sau o Fecioară în echipă, pentru că puțin bun simț nu poate face rău.

astro9 320x200      Acest lucru înseamnă că oricare două semne zodiacale sunt mai mult sau mai puțin compatibile. Deci, care este diferența dintre "semne extrem de compatibile" și "semne mai puțin compatibile"? Ei bine, gradul de compatibilitate între două semne zodiacale înseamnă pur și simplu cât de ușor se pot înţelege. Cu alte cuvinte, o bună înțelegere poate fi întotdeauna realizată, dar, uneori, acest lucru vine ușor și altădată acest lucru necesită răbdare și mult efort.

      Doi oameni ale căror semne zodiacale sunt "extrem de compatibile" vor fi pe aceeaşi lungime de undă, oricât de supăraţi ar putea fi uneori.

         Prin contrast, doi oameni ale căror semne zodiacale sunt "mai puțin compatibile",  trebuie  în mod constant să aibă grijă să fie pe aceeaşi "lungime de undă". Ei trebuie să fie atenți, răbdători și plin de tact, dacă doresc într-adevăr să realizeze armonia în relația lor. Acest lucru necesită un cvasi efort permanent. Nu e ușor, dar se poate face.

Gemeni

berbec 320x200Foc și aer. Ți-a luat mult să găseşti un geamăn? Ei bine, nu trebuie să te laşi păgubaş, pentru că el este destinul tău. Gemenii au suficient farmec să-l împărtășească cu alți oameni și sunt atât de captivanţi  încât ai putea fi hipnotizat. Amândoi se plictisesc ușor, au o mare mobilitate şi sunt foarte agili.

       Comunicarea este foarte importantă atât pentru Berbeci cât şi pentru Gemeni, aşa că veţi avea o mulţime de prieteni şi activităţi, o viaţă neobosită şi interesantă. Puteți face totul împreună, de la dezbateri filozofice arzătoare şi până la planuri detaliate. S-ar putea să duceţi lipsă de bani, odihnă sau orice altceva, dar  niciodată lipsă de idei. Sexual, Berbecul generează mai multă căldură și pasiune, dar Gemenii se adaptează rapid și ușor. Ambii trăiesc în prezent, planurile de viitor vor fi amânate. Nici unul dintre voi nu este bun la detalii, prin urmare, ați putea angaja pe cineva să țină evidenţa contabilă.

Rac

taurus 320x200Taur şi Rac, pământ și apă copleșitoare? Da, ați găsit partenerul potrivit. Amândoi vreţi aceleași lucruri: o familie, o casă, stabilitate, siguranță ...

Ambii sunteţi atât de senzuali, iar puterile telepatice ale Racului vor ghici dorințele voastre înainte de a fi rostite. Racul va avea grijă de voi, vă va oferi un cămin armonios ... cum ar putea o astfel de relație să nu funcționeze?

Banii înseamnă foarte mult pentru ambii, astfel încât vă puteți permite să și petreceţi și puteți conta pe faptul că Racul va fi conștient că trebuie să lucreze pentru familia sa, la fel de mult ca şi tine.

Taur

           Rac 320x200 Rac și Taur. O combinație extrem de promițătoare: Amândoi aveți anumite tendințe și preferințe comune.Taurul are aceeași nevoie de cămin stabil, de securitate emoțională și financiară.

           Destul de des, atunci când Racul se luptă într-un ocean de sentimente contradictorii și confuze, un Taur îl va calma. Atât Racul cât și Taurul sunt familiarizați cu finanțele: Racul este foarte norocos și Taurul știe în ce să investească. În plus, niciunul dintre voi nu este foarte risipitor, astfel că nu vor fi probleme de acest gen în această relație.

Un avertisment: Racul trebuie să explice Taurului modul în care înțelege sentimentele și emoțiile, astfel încât să nu fie rănit.Taurul ar putea face acest lucru fără să-și dea seama, pentru că, la urma urmei, Taurul este un semn foarte direct și ar putea să nu înțeleagă de ce un Rac capricios s-a supărat!

Berbec

Leu 320x200O întâlnire senzațională între suflete pereche, pline de putere, energie și vigoare. Dacă ați găsit un Berbec, amintiți-vă că personalitatea lui pare să fi fost creată pentru a se potrivi cu a voastră. Niciodată nu veţi duce lipsă de idei îndrăzneţe, conversație și aventuri.

Leul are o inimă mare, care va fascina Berbecul, și o înclinație spre teatral, care îl va face mereu să râdă. Ambele sunt semne de foc, astfel încât veți descoperi mereu lucruri noi împreună, veţi crea sau iniția proiecte. Vreţi aceleași lucruri, așa că le veţi obține mult mai ușor împreună.

Taur

  Fecioara 320x200Pământ și Pământ: o combinație excelentă. Dacă ați găsit o Fecioară, nu o lăsați niciodată.Taurul şi Fecioara sunt semne de Pământ, prin urmare, vă doriţi aceleași lucruri: bani și mult timp liber pentru activități culturale.

  Fecioarele sunt extrem de prudente (Ce se întâmplă dacă ...?), Iar Taurul este "tămăduitorul de suflet" al zodiacului, aşa că se potrivesc perfect. Fecioara are atât de multe temeri și griji din cauză că are un acut simț al responsabilității, al datoriei. Fecioarei îi este teamă că va dezamăgi oamenii din jurul ei, prieteni, şefi, vecini ... Taurul este la fel de perseverent ca Fecioara, dar nu îşi face griji atât de mult și, în afară de asta, îi place să dea sfaturi și să consoleze oamenii.

balanta 320x200Gemeni

Aer și aer ... Merge? Desigur nu, singura problemă este tocmai faptul că de fapt nimeni nu "rămâne" într-o astfel de relație! O relație Gemeni-Balanță este frumoasă, de multe ori plină de satisfacții, pentru că fiecare din voi îl înțelege intuitiv pe celălalt.Balanța este intelectuală, rafinată, sinceră și optimistă. La fel ca Geamănul, Balanța iubește discuțiile și are același foc interior care o face să umble tot timpul, să viziteze orașe, prieteni."Balanța preferă restaurante de lux și tot ceea ce este la modă, haine scumpe și accesorii elegante". Asta spun toate horoscoapele, dar există multe Balanțe cărora nici măcar nu le pasă de astfel de lucruri. Cel mai important lucru este că le place să iasă mult, la fel ca Gemenilor! Este adevărat că vor exista unele tensiuni între Gemeni și Balanță. La urma urmei, chiar dacă sunteți de aceeași natură, este neliniștitul Aer.