Uranus 2Uranus intră pe 6 martie în Taur, semn pe care îl va tranzita până în 2026, urmând să aducă schimbări inovatoare în modul în care ne administrăm viața personală și bunurile.

Vom fi mai abili din punct de vedere financiar și mai progresivi în modul în care vom aborda problemele practice și afacerile. Vom fi ingenioși și în felul în care ne vom asigura confortul!

 În următorii ani vor exista mai puține inhibiții în exprimarea senzualității, a dragostei de sine și a afecțiunii. Mișcările feministe ar putea lua amploare și evolua.

Și valorile noastre ar putea deveni mai neconvenționale și am putea contesta ceea ce prețuiam în trecut. Posibilele probleme ar putea  fi încercarea de a obține independența prin concentrarea pe valorile materiale, în loc să încercăm să ne eliberăm de atașamente pentru dezvoltarea personală.

Uranus este planeta revoluțiilor, invențiilor și tehnologiei și ne obligă să evoluăm, în timp ce Taurul este semnul zodiacal care reprezintă banii, sistemul financiar, piața de capital, tot ce ține de proprietăți și drepturile de proprietate, dar și valorile morale. În aceste condiții, shimbări pot apărea și în ceea ce privește mentalitățile și concepțiile morale ale societății.

Uranus înseamnă revolta, haosul, schimbările neașteptate, distrugerile, tirania și perversitatea. Uranus guvernează și grupurile de oameni, cauzele sociale și activismul, așa că este posibilă și o intensificare a demonstrațiilor și protestelor de stradă.

Uranus este considerată a fi în ”cădere” atunci când este în Taur, pentru că nu este un plasament în care să se simtă bine.

Cum Taurul este semnul banilor și al proprietăților, venirea lui Uranus face ca orice să fie posibil, de la reforme de mare amploare și modificarea sistemului fiscal până la crize economice profunde și prăbușiri ale cursului valutar sau ale cotațiilor acțiunilor la nivel global.