astro8 320x200Tema dominantă a anului 2019 va fi să învățăm să creăm un echilibru între idealism, încredere oarbă și realitate, ceea ce este cu adevărat viabil. Asta pentru că Jupiter, planeta dezvoltării, a entuziasmului și încrederii a intrat în Săgetător pe 8 noiembrie 2018 și va rămâne în acest semn până pe 2 decembrie 2019.

Jupiter în Săgetător

Vom intra în noul an cu sentimentul că orice va fi posibil în 2019. Este totuși o diferență între lumea basmelor și împlinirea destinului nostru, iar tema acestui an va fi asumarea acestei lecții.

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3

 Prezența lui Jupiter în energicul semn al Săgetătorului ne va oferi oportunitatea de a crede în posibilitățile oferite de viață, într-un mod în care nu l-am mai experimentat de mult. În perioada în care Jupiter s-a aflat în semnul Scorpionului, pe drumul nostru în căutarea fericirii am resimțit uneori intensitatea specifică acestui semn. Acum, cu Jupiter în Săgetător, sufletul nostru va fi mai ușor și vom avea tendința să zâmbim mai mult.

Jupiter va forma cuadraturi cu Neptun pe 13 ianuarie, 16 iunie și 21 septembrie. Neptun în acest aspect tensionat ne-ar putea face în perioadele respective să fim lipsiți de realism în legătură cu o situație, iar acest fapt ar putea conduce în cele din urmă la dezamăgire. Când ceilalți nu vor reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre, vom fi destul de dezamăgiți. La fel se va întâmpla dacă vom lucra la un proiect în care ne vom pune speranțe prea mari.

Din fericire, Universul ne va susține prin intermediul altor aspecte. Astfel, tot Neptun va forma sextile stabilizatoare cu Saturn, pe 31 ianuarie, 18 iunie și pe 8 noiembrie. Ce va însemna asta? Faptul că visele noastre pot fi puse în practică dacă vom combina viziunea creativă cu un plan bine gândit.

Uranus revine în Taur până în 2026

Un alt eveniment important al anului 2019 va fi ieșirea definitivă a lui Uranus din semnul Berbecului, în care a revenit pentru câteva luni în 2018, din cauza mișcării retrograde. Până în martie încă se va afla în ultimele grade din Berbec și ne va reaminti cum să ne folosim de spiritul de independență pentru a ne elibera, fără a fi însă imprudenți.

Odată ce Uranus va reveni în Taur, pe 6 martie, va rămâne în acest semn până în aprilie 2026. Fundamentul vieții noastre va începe să crape, într-un mod în care ne va arăta că nu ne mai servește interesele așa cum trebuie, având mai degrabă un efect limitativ. Nu vă temeți să vă reinventați în privința valorilor și locului pe care îl dețineți în lumea materială. Va fi timpul să faceți o schimbare.

Eclipsele anului 2019

Eclipsele care vor avea loc în 2019 pe axa Rac-Capricorn vor amplifica temele familiei și siguranței în raport cu reputația și poziția ocupată în lume.

Mulți dintre noi vom porni pe noi direcții în carieră, odată cu Eclipsa Solară care va avea loc pe 5 ianuarie în semnul Capricornului, care se aliniază cu Saturn în acest semn. Această eclipsă oferă șanse extraordinare în domeniul afacerilor și al ascensiunii profesionale.

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3