pesti 320x200În ultimii doi ani ați alocat foarte multă energie responsabilităților și statutului vostru social, pentru a vă stabili locul în societate, în timp ce Saturn v-a tranzitat Casa a 10-a, a carierei. Acum ar trebui să vă aflați într-un punct în care știți ceea ce faceți și încotro vă îndreptați din punct de vedere profesional.

Saturn va tranzita semnul Capricornului până în 2020, Casa a 11-a pentru voi, așa că în centrul atenției ajung obiectivele și aspirațiile voastre personale. Cum vă raportați la ceilalți, ce legături aveți cu oamenii și partenerii voștri.

Începutul acestui tranzit ar putea fi puțin dezamăgitor pentru voi. Ați putea simți că cercul vostru personal sau relațiile voastre sunt cam superficiale sau nesatisfăcătoare și ați putea să vă dați seama cât valorează. Este posibil să fiți nemulțumiți de prieteniile superficiale și să nu mai aveți dispoziție să spuneți ceea ce este potrivit.

 

În schimb, ați putea întâlni pe cineva cu care să stabiliți o prietenie serioasă, sau s-ar putea să vă înscrieți într-un grup căruia să îi alocați mult timp.

Este foarte posibil ca în perioada următoare să eliminați din viața voastră relațiile superficiale, sau să vă dați mult mai bine seama de ceea ce doriți, la nivel personal, în viața voastră.

Veți analiza cu seriozitate și ce rol jucați voi în viața celorlalți și să analizați ce vă aduce satisfacție și fericire în viață, în privința parteneriatelor, vieții romantice, carierei și religiei. Până la încheierea acestui tranzit ar trebui să găsiți modalități prin care să vă definiți dorințele și speranțele personale.

Pe parcursul acestui tranzit, Saturn va forma, ca și în cazul Scorpionilor, un sextil armonios cu Soarele (Ascendentul), care va favoriza relațiile cu persoane cu autoritate sau mai în vârstă. Aceste persoane vă vor susține, mare parte datorită propriei voastre atitudini, mai umile.

În această perioadă veți avea perspective bune să realizați legături personale de lungă durată, la nivelul grupurilor veți avea mai multă influență, posibil și roluri de lider, fiind și timpul să faceți planuri de viitor. Pe ansamblu, va fi o perioadă bună pentru Pești, în special dacă vă veți concentra mai mult pe beneficiile pe termen lung și mai puțin pe frustrările pe termen scurt.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Cum sunt influențate Fecioarele?

Cum sunt influențate Balanțele?

Cum sunt influențați Scorpionii?

Cum sunt influențați Săgetătorii?

Cum sunt influențați Capricornii?

Cum sunt influențați Vărsătorii?