Eclipsa partiala soareLuna iulie va fi aglomerată din punct de vedere astrologic, cu două eclipse și cinci planete în retrogradare, iar cu toată această energie va trebui să ne păstrăm echilibrul și să rămânem concentrați pe ceea ce avem de făcut.

Eclipsele semnalează întotdeauna schimbări și transformări majore. Oamenii simt efectele eclipselor în mod diferit, dar intensitatea lor nu are cum să fie ratată.

Cele mai recente eclipse au avut loc în ianuarie-februarie, așa că este probabil ca ceea ce s-a întâmplat atunci să revină pentru finalizare. Veți constata probabil că ceea ce s-a întâmplat la momentul respectiv revine într-o formă nouă și că s-ar putea să rezolvați problemele o dată pentru totdeauna.

 Eclipsele pun întotdeauna la încercare punctele vulnerabile sau care aveau nevoie de clarificare de ceva timp.

Prima eclipsă va fi o Eclipsă Parțială de Soare, pe 12 iulie, în semnul Racului. Nu a mai avut loc o eclipsă în semnul Racului din 2011, așa că în mod sigur aceasta vine cu o energie nouă.

Eclipsele solare semnifică de obicei noi începuturi și trebuie să le privim ca Luni Noi super puternice, care ne luminează calea și ne fac să ne gândim la nou.

În jurul acestei eclipse, Marte, planeta acțiunii, este retrogradă, ceea ce înseamnă că deși Eclipsa Solară vine cu energie nouă, s-ar putea să nu o putem folosi încă în totalitate. Am putea avea nevoie să lăsăm lucrurile să se așeze înainte de a continua.

Următoarea eclipsă va avea loc pe 27 iulie, în semnul Vărsătorului. Va fi o Eclipsă de Lună și va avea legătură cu ceea ce a început în februarie 2018.

Această Eclipsă de Lună ne va ajuta să clarificăm lucrurile și să învățăm lecțiile trecutului. Ne putem gândi la această eclipsă ca la o Lună Plină super puternică.

Emoțiile vor fi mari și ar putea avea loc unele evoluții majore. Ar putea fi dezvăluite secrete sau ar putea ieși la iveală tensiuni care trebuie rezolvate.

Mercur va intra în retrogradare pe 26 iulie, înainte de Eclipsa de Lună, așa că vom ajunge la cinci planete în retrogradare, chiar dacă Jupiter iese din retrogradare pe 10 oilie, în Scorpion. Cu atât de multe planete în mișcare retrogradă, lucrurile vor încetini și s-ar putea să nu avem motivația și ambiția de a progresa.

De fapt, iulie nu este cea mai bună lună pentru a pune în mișcare marile planuri. În schimb, este o perioadă bună să așteptăm, să fim atenți și să urmărim ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ideal ar fi să folosim această lună pentru a ne reîncărca bateriile și a ne da seama de ceea ce vrem să facem în continuare.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 2-8 iulie

Ce spune Tarotul despre luna iulie?