venus 1Venus intră în Fecioară din 9 iulie până pe 6 august

Este o perioadă în care ne axprimăm dragostea prin mijloace practice, prin concentrarea pe detalii sau pur și simplu prin susținerea celor dragi. Cu Venus în semnul Fecioarei, dragostea trebuie să aibă un rost și un scop.

Fecioara este un semn de Pământ, este senzual dar și destul de practic. În afară de gesturile romantice, ceea ce vom decide să cumpărăm sau să investim și modul în care ne vom distra în această perioadă vor fi influențate de justificarea lor practică. Ne vom simți destul de vinovați dacă ne vom lăsa pe tânjală.

 Partea negativă a tranzitului lui Venus în Fecioară este că vom fi exagerat de critici față de partenerii noștri și ne vom face prea multe griji.

Jupiter revine în mers direct pe 10 iulie, în Scorpion

Jupiter revine în mers direct după mai multe luni de retrogradare. Treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni, domeniile guvernate de Jupiter vor progresa mai rapid, iar încrederea în noi înșine și în restul lumii va crește.

Perspectivele noastre vor deveni mai largi, dar și percepția noastră față de probleme. Jupiter va rămâne în mers direct pe parcursul tranzitului său în semnul Scorpionului și dincolo de acesta.

Eclipsă parțială de Soare de Lună Nouă, în Rac, pe 12 iulie

Luna Nouă în semnul Racului va forma pe 12 iulie o Eclipsă Parțială de Soare, care va fi primul astfel de eveniment produs în acest semn după 2011, așa că vom avea la dispoziție o nouă energie cu care să lucrăm.

Eclipsele solare semnifică de obicei noi începuturi și trebuie să le privim ca Luni Noi super puternice, care ne luminează calea și ne fac să ne gândim la nou.

Este probabil ca evenimente produse prima oară în 2010 să revină, sau am putea observa să viața ne duce într-o direcție nouă.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre luna iulie?

Aspectele astrologice ale lunii iulie: două eclipse și cinci planete în retrogradare