capricorn 320x200Saturn tranzitează până în 2020 Casa 1 a Capricornilor, care guvernează identitatea personală, așa că în această perioadă veți fi preocupați de modul în care interacționați cu cei din jurul vostru la nivel personal.

Și condiția voastră fizică va fi în centrul atenției. S-ar putea să simțiți povara vârstei sau să vă vedeți așa cum sunteți și nu așa cum ați dori să fiți. În consecință, este o perioadă excelentă pentru a începe un regim alimentar, de exemplu.

Perspectiva voastră asupra vieții se va schimba, pentru că veți adopta o atitudine mai serioasă, mai matură și mai responsabilă. În prima parte a acestui tranzit s-ar putea să nu aveți încredere în voi și ați putea avea nevoie de aprobarea celorlalți. Dacă nu o veți obține, atunci veți avea un sentiment de descurajare.

Puteți fi însă siguri că Saturn va remodela aceste sentimente, cu ajutorul vostru, desigur, până când veți ajunge într-un punct în care veți avea mai multă încredere în voi înșivă. Acest tranzit acționează pentru a vă construi încrederea în voi astfel încât să vă analizați sursa încrederii și pentru a descoperi o bază mai solidă a acesteia.

Saturn acționează pentru a elimina ceea ce este superficial. Iluziile despre voi înșivă, corpul vostru și abilitățile personale nu vor mai fi acceptate. Ați putea decide să slăbiți sau să simplificați modul în care abordați viața. Rezultatul va fi o identitate redefinită și o înțelegere realistă a propriei voastre persoane.

În privința carierei și a proiectelor voastre s-ar putea să nu fie remarcabile, dar munca pe care o veți face în această perioadă va pune bazele succesului viitor.

În momentul în care Saturn va ajunge în conjucâie cu Soarele sau Ascendentul vostru, veți analiza nivelul vostru de maturitate, realismul și responsabilitatea de care dați dovadă. Veți revalua obiectivele pe care vi le stabiliți și chiar și propriul vostru caracter. Cei din jurul vostru vor observa că deveniți mai responsabili și mai disciplinați.

Cea mai bună cale de a suporta tranzitul lui Saturn este să vă îndepliniți responsabilitățile cât mai bine posibil, să analizați domeniile în care v-ați lăsat pe tânjală, dar să nu transformați dezamăgirea în regrete sau resentimente. În schimb, concentrați-vă pe îmbunătățirile și progresele pe termen lung.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

 Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Cum sunt influențate Fecioarele?

 Cum sunt influențate Balanțele?

 Cum sunt influențați Scorpionii?

Cum sunt influențați Săgetătorii?