sagetator 320x200Ieșirea lui Saturn din Săgetător va ridica o parte din presiunile care există în viața Săgetătorilor. Saturn nu va reveni în Săgetător în următorii 28-30 de ani și vă veți simți mai liberi să vă exprimați și în mod sigur mai maturi decât înainte ca această planetă să traverseze semnul vostru.

Chiar dacă tranzitul lui Saturn prin semnul sau ascendentul vostru a fost marcat de o anumită introspecție, trecerea acestei planete prin semnul Capricornului și Casa a a 2-a pentru voi va marca o nouă etapă în care vă veți analiza eficiența, valoarea și finanțele. Acest stadiu al vieții voastre, care va dura până în 2020, va fi unul practic. Succesele financiare nu vor fi remarcabile, dar vor fi lente și constante.

Acest tranzit este asociat uneori cu pierderile financiare, dar, de fapt, este o problemă de percepție, veți avea capacitatea să analizați cât de eficienți ați fost până acum din punct de vedere financiar și ați putea fi nemulțumiți de progresele voastre.

Rolul acestei perioade va fi să faceți legătura între modul în care vă evaluați și ceea ce produceți în lumea reală.

Așa cum se întâmplă la începutul tuturor tranzitelor lui Saturn, ați putea încerca să obțineți o validare din partea celorlalți și să vă dați seama că lipsește ceva. Ați putea avea un sentiment descurajator că munciți mult dar nu sunteți susținuți de cei din jurul vostru.

Pe măsură ce tranzitul va progresa veți învăța să priviți în voi înșivă cu mai mult realism și să deveniți mai puternici. Veți învăța să fiți mai eficienți și vă veți da seama ce vă ține în loc. Provocarea în această perioadă va fi să definiți și să folosiți încrederea dobândită în perioada în care Saturn v-a tranzitat Casa 1, care reprezintă sinele vostru.

Folosiți actualul tranzit al lui Saturn în Capricon pentru a ajunge pe un teren financiar mai solid. Construiți bugete, analizați modul în care cheltuiți banii și eliminați practicile și atitudinile nerentabile. Dacă obișnuiți să trăiți pe datorie, Saturn va găsi o modalitate să vă spună că acest mod de viață nu este sănătos și că trebuie schimbat. S-ar putea să găsiți soluții creative pentru a vă descurca cu mai puțin bani.

Casa 2-a guvernează veniturile obținute din muncă proprie și exclude banii altora și sprijinul financiar obținut prin împrumuturi. Mai guvernează proprietățile personale, stima de sine, talentul personal și valorile personale. Testele la care veți fi supuși în  următorii doi ani vor avea legătură cu aceste domenii ale vieții voastre, ca și cum veți fi verificați dacă fundamentele pe care vă bazați sunt solide. Lucrurile construite pe fundamente șubrede se vorv prăbuși, iar cele solide vor fi întărite.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Cum sunt influențate Fecioarele?

Cum sunt influențate Balanțele?

Cum sunt influențați Scorpionii?