Astro13Luna iulie este plină de influențe astrologice puternice care ne vor ghida printr-un proces de introspecție, comunicare intensă și reevaluare a obiectivelor noastre. Intrarea lui Neptun în retrogradare, în Pești, pentru o perioadă de aproximativ cinci luni, ne va îndemna să ne conectăm mai mult cu intuiția, în timp ce tranzitele lui Mercur și Venus prin Leu ne vor încuraja să ne exprimăm cu încredere și pasiune.

Haideți să vedem care sunt cele mai importante tranzite ale lunii iulie și efectele acestora:

Neptun retrogradează în Pești (2 iunie - 7 decembrie)

Neptun începe retrogradarea sa în Pești pe 2 iunie și va continua acest drum până pe 7 decembrie. Retrogradarea neptuniană este o perioadă de reflecție și introspecție profundă. Aceasta ne invită să ne reevaluăm visurile și idealurile, să explorăm iluziile și să descoperim adevărul ascuns în spatele aparențelor. Este un moment potrivit pentru a ne conecta cu intuiția și pentru a lăsa deoparte influențele externe care ne pot distrage de la adevărata noastră cale spirituală.

Mercur Tranzitează Leul (2 - 25 iulie)

Mercur, planeta comunicării și a gândirii, va tranzita semnul pasional al Leului între 2 și 25 iulie. În această perioadă, vom simți nevoia de a ne exprima mai liber și mai dramatic. Vom avea tendința să vorbim cu încredere și să încercăm să obținem recunoaștere pentru ideile noastre. Acesta este un moment excelent pentru prezentări publice, discursuri și orice activitate care necesită o comunicare clară și convingătoare. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți să nu devenim prea aroganți sau egocentrici în interacțiunile noastre.

Luna Nouă în Rac (6 iulie)

Luna Nouă din 6 iulie, în semnul sensibil al Racului, ne aduce un nou început emoțional. Racul este legat de familie, casă și sentimente profunde, astfel încât această Lună Nouă este un moment propice pentru a ne concentra pe relațiile noastre personale și pe nevoile noastre emoționale. Este o perioadă excelentă pentru a începe proiecte care implică îmbunătățirea casei sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

Venus Tranzitează Leul (11 iulie - 4 august)

Venus, planeta iubirii și a frumuseții, va tranzita semnul Leului între 11 iulie și 4 august. Această perioadă ne va încuraja să ne exprimăm afecțiunea cu pasiune și generozitate. Vom simți dorința de a fi în centrul atenției și de a atrage admirația celorlalți. În relații, vom dori să fim tratați ca niște regi și regine, așa că este important să oferim la fel de multă atenție și partenerilor noștri. Este, de asemenea, un moment favorabil pentru activități creative și pentru a ne îmbunătăți aspectul personal.

Marte Tranzitează Gemenii (20 iulie - 4 septembrie)

Marte, planeta energiei și a acțiunii, va tranzita semnul Gemenilor între 20 iulie și 4 septembrie. Această influență aduce multă activitate mentală și dorința de a comunica și a învăța lucruri noi. Vom simți nevoia să ne implicăm în mai multe proiecte simultan și să ne diversificăm interesele. De asemenea, vom avea tendința de a fi mai agitați și nerăbdători, așa că este important să găsim metode eficiente de a ne canaliza energia.

Lună Plină în Capricorn (21 iulie)

Luna Plină din 21 iulie, în semnul Capricornului, ne aduce finalizarea unui ciclu important în carieră și în viața profesională. Capricornul este semnul ambiției și al realizărilor, iar această Lună Plină ne va împinge să ne concentrăm pe obiectivele noastre pe termen lung. Este un moment excelent pentru a evalua progresul făcut și pentru a face ajustările necesare pentru a atinge succesul dorit. De asemenea, am putea simți o presiune mai mare de a echilibra viața profesională cu cea personală.

Mercur Tranzitează Fecioara (25 iulie - 14 august)

Pe 25 iulie, Mercur va intra în Fecioară, semnul său de domiciliu, unde va rămâne până pe 14 august, când, din cauza retrogradării sale începută pe data de 5, va reveni în Leu. În această perioadă, gândirea noastră va deveni mai analitică și mai orientată spre detalii. Vom fi mai eficienți în organizarea și planificarea activităților noastre. Cu toate acestea, este important să nu devenim prea critici sau perfecționiști.

Kiron intră în retrogradare (26 iulie)

Pe 26 iulie, Kiron, cunoscut drept ”vindecătorul vindecătorul rănilor sufletești”, va începe să retrogradeze. Această perioadă ne va încuraja să ne confruntăm cu vechile răni și traume, oferindu-ne oportunitatea de a le vindeca. Este un moment potrivit pentru introspecție și pentru a căuta modalități de a ne elibera de bagajele emoționale care ne împiedică să evoluăm.

În următoarele săptămâni, este esențial să rămânem flexibili și să ne adaptăm la schimbările care apar, folosind influențele planetare în avantajul nostru pentru a ne îmbunătăți viața și a atinge succesul dorit.