Luna Noua1Luna Nouă care va avea loc pe 13 iunie la 22 de grade și 44 de minute în semnul Gemenilor este o veste bună! Poziția nu este complicată de aspectele planetare, dar este totuși influențată de nu mai puțin de opt stele fixe importante, iar Luna Nouă va avea loc chiar în mijlocul acestora!

Astfel, Luna Nouă ne aduce noroc și protecție, fericire de lungă durată și notorietate. Luna Nouă este momentul potrivit pentru a stabili noi obiective, așa că este în mod special un moment bun să începem un nou proiect, pentru că stelele ne susțin competențele necesare în afaceri.

Luna Nouă înseamnă sfârșitul unui ciclu și începutul unui nou ciclu de 28 de zile. Soarele în conjuncție cu Luna ne oferă un impuls revigorant de energie și inițiativă, așa că este un moment excelent pentru un nou început, a întoarce o pagină din viața noastră și a începe un nou proiect.

Vechile obiceiuri, comportamente și convingeri ar trebui analizate și puse sub semnul întrebării, concomitent cu căutarea unor noi mijloace inventive de progres.

Însemnătatea Lunii Noi este oportunitatea de a începe ceva nou și a ne împrospăta visele și dorințele. Ce este indicat să facem de Lună Nouă? Să o luăm de la început, să lansăm un proiect, să inițiem o relație, să începem un obicei nou, să ne stabilim dorințele și visele.

Gemenii guvernează comunicarea așa că energia acestui semn ne susține să ne exprimăm, să găsim adevărul în noi înșine și să îl scoatem la iveală, să ne descoperim creativitatea.

Efectele Lunii Noi din 13 iunie vor dura patru săptămâni, până la eclipsa solară din 12 iulie. Cea mai bună perioadă pentru a începe proiecte noi este în primele două săptămâni al noului ciclu lunar.