MarteMarte, planeta care ne dă energie și motivație, și-a încheiat drumul prin semnul neînfricat al Berbecului pentru a intra în Taur, pe care îl va tranzita până pe 10 iulie.

Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai, pentru următoarele 12 luni

În următoarea perioadă, ritmul vieții va deveni  mai lent și mai constant. Vom fi mai stabili, mai hotărâți, dar și mai încăpățânați.

Marte în Taur are o energie mai pasivă, care se manifestă cu putere atunci când se opune sau apără ceva. Prin contrast cu tranzitul prin semnul Berbecului, pe care îl și guvernează, Marte în Taur are tendința să își urmărească obiectivele cu răbdare, ținta sa fiind mulțumirea pe termen lung.

Proiectele începute în timpul tranzitului prin Berbec vor fi continuate în Taur, pentru că vom fi motivați să finalizăm proiectele și să întreprindem activități concrete pentru a câștiga bani și a cumpăra obiecte frumoase.

Printre carierele care vor fi susținute în următoarele luni de acest tranzit se numără cele din sectorul financiar-bancar, contabilitate, cosmetică, activitățile artistice, mai ales cele care implică frumusețea, magazinele de bijuterii și activitățile care au legătură cu mediul rural.

Influența tranzitului lui Marte în Taur pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Veți simți nevoia să luați o pauză după o perioadă agitată. Tendința va fi să vă retrageți acolo unde vă simțiți în siguranță și confortabil. Va fi o perioadă de liniște, de recuperare, dar și de reprimare a emoțiilor.

Taur

O perioadă în care veți evolua în propriul vostru ritm, constant, cu răbdare și tenacitate. Nu veți mai accepta să fiți grăbiți, veți avea nevoie să vă bucurați mai mult de plăcerile simple ale vieții. Veți avea o atitudine mai echilibrată și mai pragmatică, dar și mai conservatoare.

Gemeni

O perioadă foarte bună pentru voi, în care veți deveni mai chibzuiți și mai conservatori în cheltuirea banilor. Pot apărea oportunități să câștigați bani din activități specifice Taurului.

Rac

Gândirea voastră va deveni creativă și veți aloca multă energie pentru a crea lucruri frumoase cu mâinile voastre. Veți explora latura voastră artistică, vă veți bucura de mici călătorii și veți comunica cu plăcere.

Leu

Veți acorda o atenție mai mare familiei, veți avea grijă să vă înfrumusețați locuința și să creați o ambianță plăcută, confortabilă. Bunăstarea și starea de bine a tuturor va fi pe primul plan în gândurile voastre.

Fecioară

Cu Marte în semnul Taurului veți avea nevoie să vă bucurați de frumos și de armonie. Relațiile cu copiii vor fi afectoase, calde, în timp ce în dragoste veți fi pasionali și romantici. Siguranța financiară va deveni mai importantă, pentru că vă va da o senzație de stabilitate.

Balanță

În următoarea perioadă veți da dovadă de simț practic, veți munci cu seriozitate la serviciu, chiar dacă în ritmul vostru. Poate că unii colegi vor avea impresia că vă mișcați prea încet, dar va fi doar o aparență. Veți reuși să vă duceți la bun sfârșit toate activitățile. Atenție la mici probleme de sănătate, cum ar fi durerile în gât.

Scorpion

Va urma o perioadă de stabilitate în relații. Poate că veți da impresia de lipsă de vioiciune, de încăpățânare, de rezistență la ideile partenerului de viață sau ale colaboratorilor profesionali. De fapt veți avea nevoie să gândiți bine lucrurile.

Săgetător

Poate fi o perioadă benefică din punct de vedere financiar, mai ales în privința partenerului de viață sau a celui profesional. În relațiile intime și în problemele financiare nu veți accepta să fiți grăbiți.

Capricorn

Tranzitul lui Marte în Taur va scoate la iveală concepțiile voastre conservatoare. Tradițiile, convingerile morale referitoare la căsătorie, viața de familie, dar și la societate în general vor fi importante pentru voi.

Vărsător

Timpul liber va deveni tot mai important pentru voi, în raport cu cariera. Vă veți gândi din ce în ce mai mult la o activitate care să vă ofere posibilitatea să vă bucurați mai mult de plăcerile vieții: să mâncații ceea ce vă place, să vă cumpărați lucruri frumoase, dar să aveți și ceva timp liber la dispoziție.

Pești

Veți privi relațiile interumane mai ales din punct de vedere material, al beneficiilor pe care le puteți avea. De aceea, interacțiunile sociale vor fi limitate mai mult la interesele financiare. Cu toate acestea, este important să încercați să nu neglijați persoanele la care țineți.