Uranus 320x200Uranus, planeta revoluțiilor, a intrat de nici o lună de zile în semnul Taurului, unde va sta nu mai puțin de șapte ani, și a început deja să agite spiritele economiei mondiale și să răscolească măruntaiele Pământului!

Asta pentru că Taurul reprezintă pacea, normalitatea, hrana, natura, valorile și standardele. Uranus înseamnă revolta, haosul, schimbările neașteptate, distrugerile, tirania și perversitatea. Uranus guvernează și grupurile de oameni, cauzele sociale și activismul, așa că este posibilă și o intensificare a demonstrațiilor și protestelor de stradă.

Uranus este considerată a fi în ”cădere” atunci când este în Taur, pentru că nu este un plasament în care să se simtă bine.

Cum Taurul este semnul banilor și al proprietăților, venirea lui Uranus face ca orice să fie posibil, de la reforme de mare amploare și modificarea sistemului fiscal până la crize economice profunde și prăbușiri ale cursului valutar sau ale cotațiilor acțiunilor la nivel global.

Ce se întâmplă chiar în aceste zile la nivel internațional? Donald Trump răscolește întreg sistemul comercial mondial pentru a forța modificarea acordurilor internaționale, penalizând China și chiar și cei mai apropiați parteneri strategici ai Statelor Unite, Uniunea Europeană și Canada, cu tarife punitive aplicate importurilor de metale!.

Într-o primă fază, Uranus se va afla în Taur numai câteva luni, pentru că în noiembrie va intra în mers retrograd și va reveni în Berbec, urmând să se întoarcă în Taur în martie 2019, unde va rămâne până în 2026.

Uranus este planeta revoluțiilor, invențiilor și tehnologiei și ne obligă să evoluăm, în timp ce Taurul este semnul zodiacal care reprezintă banii, sistemul financiar, piața de capital, tot ce ține de proprietăți și drepturile de proprietate, dar și valorile morale. În aceste condiții, shimbări pot apărea și în ceea ce privește mentalitățile și concepțiile morale ale societății.

Ne putem aștepta la o vară fierbinte, nu doar pe plan economic și social, dar și în privința evenimentelor naturale. Iar erupțiile vulcanice care au loc în această perioadă în Hawaii și Guatemala sunt o dovadă vie a influenței în forță a planetei Uranus asupra Pământului!