Mercur mareMercur intră pe 3 iunie în curiosul și comunicativul Gemeni, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe data de 17, aducând una dintre cele mai favorabile perioade în ceea ce privește claritatea mintală.

Soarele tranzitează Gemenii în perioada 20 mai-20 iunie

Acest tranzit poate fi ca o adiere proaspătă, pentru că mințile noastre vor fi mult mai bine pregătite să facă față oricăror probleme cu ajutorul lui Mercur.

Trebuie să profităm de următoarele săptămâni, să ne perfectăm planurile, să le punem în aplicare.

Astrologia lunii iunie

Mercur este guvernatorul semnului Gemenilor așa că acest tranzit îi priește. Socializarea va fi favorizată, vom fi curioși de ce se întâmplă în jurul nostru. Cuvintele și mintea vor fi active și energizate și vom fi comunicativi în toate privințele, atât în mod direct cât și prin intermediul dispozitivelor digitale.

Va fi o perioadă bună și pentru semnarea actelor și contractelor, negocieri, vânzări și cumpărări.

Ce spune Tarotul despre luna iunie

Partea negativă a acestui tranzit este că unii oameni vor fi înclinați spre minciuni, bârfe sau înșelăciuni.

Influența tranzitului lui Mercur în Gemeni pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Energie mintală, spirit de inițiativă, relații publice favorabile, comunicare bună cu rudele și anturajul apropiat. Capacitate bună de învățare.

Taur

Vă concentrați pe problemele financiare, aveți șansa încheierii unor contracte avantajoase. Gândirea voastră va fi mai flexibilă, astfel că veți avea o capacitate mai mare de a profita de oportunitățile care vor apărea.

Gemeni

Mercur se va afla chiar în semnul vostru, trebuie să profitați de ajutorul lui pentru a vă dezvolta viața socială și a vă transmite mai bine ideile.

Rac

Interiorizare, planuri ascunse. Veți gândi, analiza, dar nu veți spune încă celorlalți ce puneți la cale. Unele persoane ar putea să vă vorbească de ru pe la spate, atenția la prietenii falși.

Leu

O perioadă socială efervescentă. Sunt favorizate întîlnirile cu prietenii, acctivitățile din cadrul organizațiilor. Optimismul va fi în creștere.

Fecioară

Capacitate bună de convingere și de transmitere a ideilor, care va contribui la imaginea voastră publică și la succesul în carieră.

Balanță

Talentul vostru oratoric va fi remarcat, mai ales dacă activați în domeniul educației și al justiției. Sunt favorizate și comunicarea la distanță, prin intermediul mijloacelor electronice.

Scorpion

Comunicarea bună va contribui îmbunătățirea relațiilor intime. Mercur va aduce și un spirit speculativ și tentația de a cheltui sub impulsul momentului.

Săgetător

Relațiile de cuplu și cele profesionale vor avea de câștigat de pe urma tranzitului lui Mercur în Gemeni. Conflictele se vor aplana, datorită comunicării veți ajunge la soluții creative.

Capricorn

Mercur în Gemeni va susține colaborările profesionale, activitățile din servicii și vânzări, tot ceea ce are legătură cu comunicare și schimburile.

Vărsător

Flirturile vor fi la ordinea zilei, sun posibile mici aventuri, dar relațiile respective nu vor ține. Comunicarea cu copiii va fi foarte bună, veți avea activități comune, plăcute, distractive.

Pești

Următoarele săptămâni vor aduce relații bune în familie, veți discuta și veți vorbi mai mult, veți face planuri, veți fi mai agitați decât de obicei.