astro19Iunie este o lună plină de evenimente astrologice semnificative, inclusiv intrarea Soarelui în Rac, respectiv solstițiul de vară, care promit să ne influențeze viețile în moduri variate. De la comunicarea rapidă adusă de Mercur în Gemeni la energia practică a lui Marte în Taur și prezența lui Venus în semnul familist al Racului, fiecare schimbare planetară ne va oferi o oportunitate unică de creștere, reflecție și transformare. Să explorăm dansul cosmic al lunii iunie și să vedem ce ne rezervă astrele.

Jupiter intră în Gemeni pe 26 mai pentru următoarele 12 luni

Mercur Intră în Gemeni pe 3 iunie: gândire rapidă și comunicare inteligentă

Luna iunie începe cu intrarea, pe 3 iunie, a lui Mercur în Gemeni, un semn de aer guvernat de Mercur, care este asociat cu comunicarea, intelectul și adaptabilitatea. Când Mercur, planeta comunicării, se mută în semnul său de domiciliu, mințile noastre devin mai ascuțite, iar comunicarea noastră mai eficientă. Această perioadă este ideală pentru schimburi de idei, relații sociale și învățarea de noi abilități. Așteptați-vă la o creștere a interacțiunilor sociale și la o avalanșă de idei care pot duce la soluții inovatoare.

Lună Nouă în Gemeni pe 6 iunie: un nou început

Pe 6 iunie, se formează Luna Nouă în Gemeni, un moment potrivit pentru a începe noi proiecte, în special cele legate de scris, predare și tehnologie. Este timpul să punem întrebări, să căutăm răspunsuri și să explorăm noi direcții de gândire. Îmbrățișați această energie stabilind obiective care să vă stimuleze intelectul și să vă lărgească orizonturile.

Marte Intră în Taur pe 9 iunie: acțiune realistă

Marte, planeta acțiunii și a impulsurilor, intră în Taur pe 9 iunie și aduce o energie ancorată în realitate și persistentă. Taurul, un semn de pământ guvernat de Venus, este cunoscut pentru simțul său practic și determinarea sa. În această perioadă, acțiunile noastre devin mai deliberate și suntem motivați de rezultate tangibile. Este un moment excelent pentru a ne concentra pe obiective pe termen lung și proiecte care necesită rezistență și răbdare. Este, de asemenea, o perioadă propice pentru planificarea financiară și pentru a lucra la îmbunătățirea stării de sănătate.

Venus și Mercur Intră în Rac pe 17 iunie: inteligență emoțională

Ziua de 17 iunie este semnificativă, deoarece atât Venus cât și Mercur intră în Rac. Racul, un semn de apă guvernat de Lună, este asociat cu casa, familia și securitatea emoțională.

Venus în Rac ne sporește dorința de relații armonioase, care ne hrănesc sufletul și ne fac să ne simțim că suntem acasă. Acest tranzit ne încurajează să ne conectăm profund cu cei dragi și să creăm un sentiment de confort și siguranță în viețile noastre personale. Este un moment pentru exprimarea sinceră a dragostei și a grijei față de cei apropiați, fiind ideal pentru consolidarea legăturilor cu familia și prietenii apropiați.

Mercur în Rac ne schimbă stilul de comunicare, făcându-l mai empatic și intuitiv. Conversațiile din această perioadă vor avea probabil mai multă profunzime. Este un moment bun pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a comunica sentimente care au fost lăsate nespuse. Acest tranzit favorizează, de asemenea, scrisul creativ, deoarece suntem mai în contact cu emoțiile noastre interioare și cu imaginația.

Soarele intră în Rac; solstițiul de vară

Soarele intră în Rac pe 20 iunie, care marchează și solstițiul de vară, unul dintre reperele importante în călătoria noastră în jurul Soarelui. Solstițiul este una dintre cele mai puternice zile cosmice ale anului. Anotimpurile din jurul nostru se schimbă, la fel și noi. De fapt, putem folosi portalul solstițiului pentru a realiza mai multă armonie și pentru a accesa mai bine puterile noastre de autovindecare.

Sezonul Racului este un moment pentru a ne concentra pe casă, familie și bunăstarea personală. Este o perioadă de introspecție și îngrijire, ca re ne încurajează să ne ocupăm de nevoile noastre emoționale și de cele ale celor dragi. Energia Racului ne invită să ne retragem în spațiile noastre personale, creând un sanctuar unde ne putem reîncărca și reînnoi energia.

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie: echilibru între casă și carieră

Pe 22 iunie, se formează Luna Plină în Capricorn, un moment de culminare și eliberare. Capricornul, un semn de pământ guvernat de Saturn, este asociat cu ambiția, disciplina și responsabilitatea. Această Lună Plină aduce în lumină echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Este un moment puternic pentru a ne evalua obiectivele de carieră și structurile pe care le-am creat pentru a le atinge. Axa Rac-Capricorn subliniază necesitatea de a găsi armonie între responsabilitățile noastre de muncă și viața de acasă. Folosiți această Lună Plină pentru a elibera orice presiuni profesionale sau tensiuni familiale care ar putea împiedica dezvoltarea voastră.

Saturn retrogradează din 30 iunie: o perioadă de reflecție

Retrogradarea lui Saturn, planeta disciplinei, structurii și karmei, reptrgradează pe 30 iunie, invitându-ne să reflectăm asupra angajamentelor și responsabilităților noastre. Această perioadă este ideală pentru a ne revizui obiectivele pe termen lung și a face ajustările necesare. Este timpul pentru a reevalua bazele pe care le-am construit în diferite domenii ale vieții noastre și pentru a ne asigura că sunt solide și durabile.