scorpio 320x200Pentru Scorpioni, Saturn în Capricon înseamnă că se află în sectorul relațiilor și comunicării, respectiv în Casa a 3-a a acestor nativi. Astfel, pe parcursul tranzitului care va dura până în 2020, Saturn va verifica cum interacționați cu oamenii din jurul vostru și cum obțineți și transmiteți informațiile.

Presiunile pe care le veți resimți vor fi asupra competențelor, performanțelor mentale și comunicării, cu alte cuvinte veți simți nevoia acută să veniți cu idei și să le puneți în practică, iar acest lucru va duce la un manangement mai eficient al timpului.

În această perioadă veți avea o atitudine mai sobră și ar putea fi momente în care vă veți îngrijora mai mult decât de obicei. S-ar putea să aveți senzația că unele persoane din anturajul vostru și poate uneori frații vă blochează dezvoltarea în unele privințe, iar relațiile cu aceștia ar putea fi tensionate din acest motiv.

Cu toate că ați putea avea dorința să faceți noi cunoștințe, veți fi mai interesați de pregătirea personală sau de problemele zilnice și din acest motiv veți considera că discuțiile ușoare sunt o pierdere de vreme sau că pur și simplu nu sunt o prioritate.

Cei din jurul vostru vă vor considera mai distanți sau mai puțin disponibili decât obișnuiați să fiți. De asemenea, în interacțiunile zilnice s-ar putea să fiți oarecum timizi sau să aveți o atitudine ceva mai rigidă.

Veși resimți o presiune neobișnuită să vă organizați timpul și activitățile și să renunțați la discuțiile inutile, iar uneori veți fi depășiți de munca zilnică, birocrație, hârțogăraie sau alte neplăceri zilnice.

Pe măsură ce Saturn se va apropia de Casa a 4-a, s-ar putea să aveți o senzație de îngrijorare, ca și cum unele lucruri din viața voastră s-ar apropia de sfârșit și este foarte posibil să se întâmple așa. Până la încheierea acestui tranzit veți obține, în mod ideal, o înțelegere mai profundă a vieții voastre, datorită atenției dată informaților și comunicării.

Un fapt pozitiv este că veți dobândi mai multă autoritate în munca pe care o faceți, sau în comunicare. De fapt, vor fi mai multe elemente pozitive decât negative în această perioadă, care va fi potrivită pentru a învăța în cadru organizat, a urma cursuri și a identifica cele mai utile modalități pentru a vă îmbunătăți competențele.

Ar putea apărea în schimb neplăceri legate de mobilitate și transporturi, fiind posibil să aveți probleme din cauza unor defecțiuni tehnice. Saturn expune zonele vulnerabile și vă pune la dispoziție instrumentele necesare să le consolidați.

Pe parcursul tranzitului prin semnul Capricornului, Saturn va forma un sextil aromonios cu Soarele vostru (sau cu Ascendentul) și vă va întări relațiile cu autoritățile sau cu persoane mai în vârstă din anturaj, ceea ce va fi în folosul vostru.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Cum sunt influențate Fecioarele?

Cum sunt influențate Balanțele?