balanta 320x200Tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului până în 2020 va marca o perioadă de transformări interioare semnificative pentru Balanțe, la capătul căreia veți observa că ați făcut progrese personale și psihologice capabile să vă modifice cursul vieții.

Pe parcursul acestui ciclu veți acționa pentru a vă consolida identitatea, explorându-vă rădăcinile, astfel încât atunci când Saturn va intra în 2020 în Casa a V-a a Balanțelor veți fi pregătiți să vă diferențiați de ceilalți și să vă întăriți personalitatea.

Deocamdată, aveți probleme legate de atașamentele față de trecut și de căminul și familia voastră. Uneori acest lucru se manifestă pur și simplu prin reorganizarea locuinței. Dacă va fi vorba despre o mutare, s-a putea să resimțiți o rezistență interioară la schimbare. Dorința ar putea fi de consolidare, construire sau reconstruire.

Nu este o perioadă în care vă veți simți prea curajoși în luma exterioară, dar reorganizarea căminului și mai ales a sufletului va reprezenta natura adevărată a acestui tranzit.

Mulți dintre voi veți trece printr-o adevărată ”curățenie de primăvară” pe plan emoțional. Limitările provenite din familia din care proveniți vor fi mai vizibile. Responsabilitățile față de familia actuală și menținerea căminului ar putea crește, sau mai probabil veți deveni mai conștienți de ele și de modul în care vă afectează viața. Este posibil ca în această perioadă să priviți responsabilitățile respective ca pe o obligație sau o povară.

În prima parte a acestui tranzit este posibil să vă simțiți mai singuri și lipsiți de sprijin în viață și ar putea apărea unele întârzieri sau încetiniri în domenii legate de sănătate, mobilitate și carieră. Însă, pe măsură ce Saturn va înainta, veți avea senzația că dobândițicontrolul asupra vieții voastre.

Va fi o perioadă foarte bună pentru reorganizarea și restructurarea vieții de familie. Obiectivul ar trebui să fie să vă construiți simțul familiei, al securității și al confortului, este o perioadă extraordinară pentru a face acest lucru. Este timpul să reparați ceea ce ați lăsat să se piardă, iar la sfârșitul acestui ciclu veți fi construit o fundație mai solidă. Veți avea o imagine mai clară a voastră și a familiei voastre, iar în consecință și așteptările vor fi mai realiste.

Saturn se comportă foarte bine în acest sector al hărții voastre deoarece Capricornul este asociat cu Casa voastră a IV-a (a rădăcinilor voastre) și este unul dintre semnele pe care îl guvernează.

Trebuie menționat în special pentru persoanele care au ascendentul în Balanță că tranzitul lui Saturn în Capricorn poate fi o perioadă importantă pentru începutul unei noi cariere. Ați putea pune bazele și să începeți construcția unui proiect pe termen lung, care va avea semnificații importante în viața voastră.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Cum sunt influențate Fecioarele?

Aspectele astrologice ale lunii iunie