supermoon atena 320x200Luna Plină care va avea loc pe 29 mai în aventurosul semn al Săgetătorului ne va deschide mintea și inima și ne va ajuta să intrăm în contact cu adevăratele noastre dorințe, dându-ne curaj să accedem la un nou nivel al vieții noastre.

Acum vom fi capabili să privim lucrurile care ne-au provocat durere și tristețe cu o detașare care ne va permite să vedem doar posibilitățile, oportunitățile și aventura!

Tocmai aceasta este frumusețea energiei acestei Luni Pline și, dacă o vom folosi la întregul ei potențial, vom fi capabili să privim viața dintr-o cu totul altă perspectivă.

Ridicați-vă, pentru o clipă, deasupra problemelor de zi cu zi pentru a reflecta cât de mult ați învățat, cât de departe ați ajuns și cât de puternici ați devenit. Bucurați-vă de victoriile voastre și recunoașteți că mai aveți încă multe de învățat.

Este cazul să ne întrebăm: Ce va urma, care vor fi următorii pași pe care trebuie să îi parcurgem pentru a profita de oportunitățile care ne așteaptă?

Energia Săgetătorului ne susține să ne extindem orizonturile, este o energie a căutătorului și ne dă dorința de a explora noi aspecte ale personalității noastre, să învățăm lucruri noi și să vedem lumea.

Este o energie care ne face curioși și ne oferă încrederea de a face lucruri pe care și le dorește sufletul nostru.

Așadar, dacă v-ați dorit întotdeauna să faceți ceva, dacă este un loc unde doriți cu adevărat să călătoriți, o carieră pe care doriți să o încercați, sau o idee la care v-ați gândit, acum este momentul să ieșiți din zona voastră de confort și să fiți deschiși oportunităților.

Sub influența Lunii Pline, este timpul să ne reanalizăm obiectivele și visele din toate domeniile vieții și să vedem dacă încă corespund etapei în care ne aflăm și dacă ne dau energia și emoția de a ne da jos din pat în fiecare dimineață. Dacă nu, acesta este un semn că a venit momentul schimbărilor și, datorită energiei Lunii Pline, acum este cel mai bun moment să o facem.

Citește și:

Aspectele astrologice ale lunii iunie

Ce spune Tarotul despre săptămâna 28 mai-3 iunie