Fecioara 320x200Odată cu intrarea realistului Saturn în casa creativității voastre, s-ar putea ca la început să vă simțiți limitați de lipsa unui impuls interior, dar pe măsură ce tranzitul va progresa, veți înțelege mai bine ce vă motivează și cum vă puteți exprima cel mai bine în mod creativ, dar într-o manieră mai practică și mai eficientă.

În această perioadă veți analiza felul în care să distrați, cum vă amuzați și cum vă tratați propriul ego, astfel că, în mod ideal, până la sfârșitul acestui tranzit ar trebui să aveți o idee mai clară despre direcția în care doriți să vă îndreptați și cum vă priviți pe voi înșivă.

Vă veți pune întrebări de tipul: Ce vă face unici? Cum vă administrați mândria? Care sunt talentele voastre creative: Ați muncit suficient de mult? Până în momentul în care Saturn va intra în Casa a VI-a a Fecioarelor, în 2020, ar trebui să știți ce vă diferențiază de ceilalți și să aveți o imagine realistă a talentelor voastre creative.

Casa voastră a V-a, pe care o tranzitează Saturn în prezent,  mai este asociată și cu dragostea și atenția primită de la cei din jur, atât relațiile romantice cât și iubirea pasageră. Una dintre problemele psihologice cu care vă veți confrunta va fi cât de mult meritați atenția celorlalți. Inițial s-ar putea să simțiți că nu sunteți iubiți, poate vă veți simți neglijați sau ignorați. Pe măsură ce veți învăța lecțiile acestui tranzit veți învăța să vă iubiți pe voi mai mult, să fiți mândri de voi înșivă într-un mod realist.

Pe parcursul acestui tranzit veți mai învăța că vă bizuiți pe voi înșivă și să fiți mândri de ceea ce sunteți, nu doar de cum vă privesc ceilalți. Veți depinde mai puțin de laudele celor din anturaj, aceasta va fi una dintre lecțiile pe care vi le va da tranzitul lui Saturn prin harta voastră.

Relațiile romantice ar putea fi puse la încercare, ați putea simți o mare presiune, venită poate din relațiile romantice superficialee, de exemplu, sau din partea problemelor din relația voastră stabilă. Pentru unii dintre voi, o relație romantică ar putea să se sfârșească, iar motivul în acest caz va fi pentru că nu vă satisface pe deplin. Pentru alții, relația romantică ar putea să fie întărită, după trecerea prin anumite teste și ajustări.

Cas a V-a guvernează și copiii, mai ales primul copil. Unii dintre voi ar putea avea primul copil și veți simți constrângerile și responsabilitățile venite odată cu acesta. Alții ați putea avea dificultăți cu disciplina și pretențiile sporite ale copiilor, sau veți avea nevoie să petreceți mai mult timp cu copiii voștri.

Pentru cei care sunt singuri sau în căutarea unui partener, s-ar putea să existe o reticență față de relațiile facile. Dacă vă veți implica într-o relație o veți face cu precauție și veți fi atrași de persoane mai mature sau mai stabile.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?

Cum sunt influențați Leii?

Saturn stă în semnul Capricornului până în martie 2020. Cum ne influențează?