Leu 320x200Saturn cere ordine și disciplină, iar în cazul Leilor va tranzita Casa a VI-a până în 2020. Ce înseamnă acest lucru? Leii sunt provocați să își pună în  ordine activitățile zilnice, munca, rutina și programele de îngrijire.

Schimbările trebuie făcute lent, responsabil și conservator, acesta este stilul lui Saturn. Obiectivul este ca schimbările să fie făcute pentru ani de zile, sau chiar pentru toată viața. Trebuie să munciți, dar nu să vă extenuați. Saturn vrea să munciți mai inteligent, nu neapărat mai mult, este timpul unei abordări raționale a muncii și a îngrijirii sănătății.

 În perioada în care Saturn a tranzitat Săgetătorul este posibil ca relațiile romantice sau cele cu copiii să fi fost puse la încercare. Ați făcut poate schimbări semnificative în aceste relații, ați lăsat în urmă o relație sau v-ați întărit poziția în privința modului în care obțineți plăcere în viață. Asta s-a întâmplat  pentru că Saturn v-a tranzitat Casa a V-a.

Acum Saturn a intrat în casa a VI-a și veți simți probabil o anumită presiune în problemele legate de muncă, activitățile zilnice, obiceiuri și sănătate.

Veți resimți o presiune nejustificată la serviciu sau în rutina voastră zilnică, dar Saturn nu exercită niciodată presiuni nejustificate. De fapt, poate că unele lucruri au fost neglijate în trecut, acum trebuie să le confruntați și să le administrați responsabil.

Va trebui să răspundeți acum la întrebări de tipul: Cum pot să îmi folosesc timpul mai eficient? Cum să îmi gestionez mai bine viața de zi cu zi? Cum trebuie să îmi îngrijesc mai bine sănătatea?

Este o perioadă excelentă pentru a începe un nou regim de viață, mai sănătos, mai  organizat, în care timpul să fie folosit mai eficient. Este o perioadă bună să vă reorganizați locul de muncă sau programul de lucru. De fapt, s-ar putea să vă confruntați cu evenimente care vă vor obliga să restructurați aceste lucruri.

Cu Saturn în Casa a VI-a s-ar putea să vă îngrijoreze problemele de sănătate, dar de obicei acestea pot fi rezolvate prin reorganizarea și structură. Acestea vor semnala necesitatea de a vă schimba dieta, rutina și obiceiurile. Până la sfârșitul acestui tranzit ar trebui, în mod ideal, să învățați să fiți mai productivi, mai eficienți, să trăiți mai sănătos și să fiți mai concentrați pe ceea ce faceți.

Citește și:

Cum sunt influențați Berbecii?

Cum sunt influențați Taurii?

Cum sunt influențați Gemenii?

Cum sunt influențați Racii?