Luna Noua1Luna Nouă care are loc pe 15 mai în semnul Taurului favorizează schimbările majore din viața noastră. Luna Nouă susține întotdeauna noile începuturi, dar de această dată este una dintre cele mai puternice din acest an, nu doar datorită energiei proprii ci și pentru că Uranus intră în semnul Taurului în aceeași zi.

Ori de câte ori o planetă mare cum este Uranus schimbă semnele, aduce o energie nouă, dar de această dată efectul va fi dublu deoarece ambele corpuri cerești intră în același timp în semnul Taurului.

Energia Taurului lucrează pentru a găsi siguranță și stabilitate, în special în privința sănătății, familiei și banilor.

 

Este adevărat că avem nevoie de siguranță exterioară, dar adevărata siguranță și stabilitate vine din interior și poate fi obținută prin acceptarea faptului că nimic nu poate fi garantat cu adevărat.

Putem iubi și totuși să pierdem persoana iubită, putem mânca sănătos și totuși să ne îmbolnăvim, putem să nu riscăm și totuși să fim în pericol. În viață singura garanție este schimbarea, iar această Lună Nouă ne îndeamnă să învățăm să acceptăm schimbările care au loc în viața noastră.

Totul în viață are un început și un sfârșit propriu. În fiecare zi experimentăm o naștere și o moarte, schimbările au loc în mod continuu. Uneori schimbările pot fi mici și pot trece neobservate, iar alteori sunt mari și dau peste cap tot ceea ce cunoaștem și credem.

Sub influența Lunii Noi și a energiei schimbătoare a planetei Uranus va deveni tot mai important să ne concentrăm pe crearea de stabilitate în viața noastră prin acceptarea schimbărilor.

Atunci când vom accepta schimbările, energia vieții și a morții, atunci când vom înțelege că totul este temporar, abia atunci vom ne simți cu adevărat în siguranță și împăcați cu noi înșine.

În afara energiei schimbărilor, această Lună Nouă aduce și o mare creativitate. Ori de câte ori schimbarea își face loc în viața noastră, aduce și o doză mai mare de crreativitate, o perioadă în care ne putem folosi de informațiile sau de circumstanțele noi pentru a crea la rândul nostru ceva nou.