UranusUranus, planeta revoluțiilor, va intra pe 15 mai în semnul Taurului, un eveniment astrologic care are loc o dată la șapte ani și care poate aduce schimbări majore în sistemul economic și financiar mondial.

Cum Taurul este semnul banilor și al proprietăților, venirea lui Uranus face ca orice să fie posibil, de la reforme de mare amploare și modificarea sistemului fiscal până la crize economice profunde și prăbușiri ale cursului valutar sau ale cotațiilor acțiunilor la nivel global.

Într-o primă fază, Uranus se va afla în Taur numai câteva luni, pentru că în noiembrie va intra în mers retrograd și va reveni în Berbec, urmând să se întoarcă în Taur în martie 2019, unde va rămâne până în 2026.

 Uranus este planeta revoluțiilor, invențiilor și tehnologiei și ne obligă să evoluăm, în timp ce Taurul este semnul zodiacal care reprezintă banii, sistemul financiar, piața de capital, tot ce ține de proprietăți și drepturile de proprietate, dar și valorile morale. În aceste condiții, shimbări pot apărea și în ceea ce privește mentalitățile și concepțiile morale ale societății.

Pe 12 mai, Mercur, planeta comunicării, va fi în cuadratură cu Marte, așa că vom fi mai irascibili ca de obicei, fiind posibil să intrăm în conflicte. O zi mai târziu, Mercur va intra la rândul său în Taur, așa că discuțiile, emailurile, mesajele și întâlnirile vor avea ca numitor comun banii. Faptul în sine nu ar fi neobișnuit, având în vedere că Mercur ajunge în fiecare an în zodia Taurului, dacă Luna nu i s-ar alătura în aceeași zi. Ce va însemna acest lucru? Că planurile financiare sau economice inițiate cu ajutorul lui Mercur vor beneficia de sprijinul Lunii Noi din 15 mai, care se știe că favorizează noile începuturi.

Pe 16 mai în schimb, Marte va intra în Vărsător și va forma un careu cu Uranus, fiind posibile evenimente economice sau naturale neprevăzute. Cu Uranus în Taur, la ce să ne așteptăm oare de la această aglomerare de Planete? La evenimente neprevăzute!.

Ca o notă pozitivă, Venus va intra în semnul Racului în 19 mai, moment din care vom avea o nevoie mai mare de dragoste, de a petrece mai mult timp în mijlocul familiei, de a fi în siguranță.

Pe 23 mai, Mercur în Taur se va afla în opoziție cu Jupiter în Scorpion, semne asociate marilor finanțe și companii, așa că ne putem aștepta la anunțuri importante. Două zile mai târziu, pe 25 mai, Jupiter, aflat în semnul Scorpionului, va fi în trigon cu Neptun în propriul domiciliu, în Pești, așa că pentru milioane de oameni care s-au născut cu Neptun în Pești, în anii ’60, oportunitățile vor fi extraordinare.