Luna plina1Luna Plină care va avea loc în noaptea de 29 spre 30 aprilie, în semnul Scorpionului, va fi una dintre cele mai puternice și magice din acest an, datorită puterilor profund transformatoare, care ne vor ajuta să renunțăm la concepțiile și situațiile de care nu mai avem nevoie.

Perioadele de Lună Plină scot întotdeauna la iveală lucrurile de care nu ne putem folosi, dar sub influența Scorpionului vom fi încurajați să o facem într-un mod profund transformator, care să ne ilumineze spiritul.

 

                Scorpionul reprezintă moartea, renașterea și dragostea necondiționată, dar și stadiile de conștientizare. Energia profundă a Scorpionului ne dă puterea de a iubi necondiționat, dar la nivel mai superficial poate scoate la iveală egoismul și lăcomia.

                Scorpionul are capacitatea de a produce schimbări acolo unde este nevoie de ele, acesta fiind motivul pentru care Luna Plină este atât de puternică și personală în acest semn.

                Forma cea mai înaltă a energiei Scorpionului este dragostea necondiționată, așa că Luna Plină ne va face să ne întrebăm ce trebuie să lăsăm să moară din punct de vedere spiritual, la ce trebuie să renunțăm pentru a simți această dragoste necondiționată.

                Un efect secundar al Lunii Pline este că în jurul zilei de 30 aprilie ne-am putea simți mai sensibili ca de obicei, așa că nu trebuie să uitați că pe lângă sentimentele de teamă și nesiguranță va exista bucuria transformării, a descoperirii unui nou eu de care nu eram conștienți până acum, iar această descoperire ne va conduce la adevăr.