Eclipsa Lun SgettorEfectul Lunii Pline în Taur, din 8 noiembrie 2022, va fi mai puternic decât în cazul unei luni pline obișnuite, deoarece va fi și o Eclipsă Totală de Lună. În plus, alinierea Lunii cu Uranus și opoziția sa cu Soarele în conjuncție cu Mercur ne vor cere să fim flexibili, să ne adaptăm rapid la situații imprevizibile. Nu va fi de neglijat nici implicarea lui Saturn.

Lună Nouă în Scorpion și Eclipsă de Soare parțială

Eclipsa va fi cu atât mai puternică cu cât va dura în total 86 de minute, cu mult peste medie. Va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună, comparativ cu cele care se vor produce până în iunie 2029.

Aceste aspecte îi vor face pe oameni anxioși, impulsivi și imprevizibili. Cu Saturn în cuadratură cu Luna Plină, Mercur și Uranus, va fi nevoie de mult efort pentru a menține ordinea și stabilitatea.

Mercur va avea cea mai puternică influență planetară asupra astrologiei Eclipsei de Lună din noiembrie 2022. În afară de comunicare, Mercur reglementează comerțul și valutele.

Eclipsa de Lună aliniată cu Uranus și în opoziție cu Mercur va face piețele financiare imprevizibile, cu fluctuații mari, iar cuadratura cu Saturn va complica lucrurile.

Partenerii de afaceri se pot aștepta la eșecul unor tranzacții, relațiile comerciale ar putea fi întrerupte sau restricționate.  

În următoarele săptămâni și chiar luni, ar putea avea loc falimente, pierderi de locuri de muncă, executări silite și o recesiune globală.

Mercur guvernează și gândirea. Schimbările haotice și veștile proaste neașteptate vor continua să-i facă pe oameni să fie speriați și nesiguri cu privire la viitor.

Din punct de vedere astrologic, o lună plină este influențată de luna nouă precedentă. Eclipsa de Soare din 25 octombrie a creat incertitudini și nemulțumiri legate de dragoste și bani. Trebuie luate decizii importante legate de fericire și mulțumire.

Influența Eclipsei de Soare din 25 octombrie se combină cu cea a Eclipsei de Lună din 8 noiembrie. Împreună, formează o fază de eclipsă care va dura aproximativ șase luni, până la Eclipsa de Soare din 20 aprilie 2023.

Domeniile influențate de Luna Plină în Taur/Eclipsa Totală de Lună pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Va fi activat sectorul financiar, unde pot avea loc schimbări, inclusiv la locul de muncă, evenimente neașteptate, piedici, uneori griji, stres, probleme de comunicare, amânări și certuri.

Taur

Taurii vor resimți o energie foarte puternică, vor dori să obțină totul cât mai repede, ceea ce poate duce la stres, tensiuni, presiuni, activități intense. Se pot confrunta cu întârzieri, amânări, stări de iritare.

Gemeni

Posibile conflicte cu autoritățile sau șefii din cauza responsabilităților și a restricțiilor resimțite ca fiind prea mari. Gemenii se vor simți ca niște prizonieri și vor dori să se elibereze de constrângeri, restricții și reguli.

Rac

Evenimentele neașteptate, conflictele, schimbările vor avea legătură cu viața socială, prietenii, grupurile din care faceți parte. Optimismul va fi la un nivel redus, este important să vă păstrați flexibilitatea și viziunea pe termen lung.

Leu

Dorința voastră de afirmare pe plan social și profesional va fi amplificată de cuadraturile formate de Saturn, precum și de influența lui Mercur. Încercați să vă păstrați răbdarea, flexibilitatea, va fi nevoie să așteptați deblocarea situațiilor.

Fecioară

Luna Plină în conjucție cu Uranus însemnă pentru voi o provocare a credinței și a sistemului vostru de valori. Veți pune totul sub semnul întrebării, dar acesta poate fi un lucru bun, pentru că se vor limpezi niște lucruri, cu condiția să nu vă repeziți să luați decizii radicale sub impulsul momentului.

Balanța

Eventualele probleme, amânări sau confruntări vor avea legătură cu relațiile intime din cuplu, gelozii, ieșiri temperamentale, suspiciuni, lipsa de comunicare, banii partenerilor și împărțirea în comun a resurselor, probleme în relațiile cu instituțiile de credit.

Scorpion

Evitați conflictele și ieșirile impusive în cuplu și în relațiile parteneriale de afaceri. Mai bine amânați niște discuții până vă veți avea o imagine mai limpede asupra situației, iar atmosfera se va calma.

Săgetător

Posibile evenimente sau schimbări neașteptate la serviciu, nervii vor fi întinși, fiind posibilă degenerarea unor discuții care în mod normal nu ar avea loc. Opoziția Lunii cu Mercur și alinierwa cu Uranus vă vor da o atitudine de revoluționar, de inițiator al schimbărilor.

Capricorn

Este momentul să fiți flexibili, să cedați de la voi atunci când este vorba despre persoana iubită. Puteți avea idei originale, interesante, care să schimbe în mod neașteptat cursul unor proiecte. Energia mintală și fizică vor fi la cote ridicate și vă vor ține în priză.

Vărsător

Nevoia de libertate va fi tot mai mare, acasă vă veți simți tot mai constrânși. Încercați să petreceți mai mult timp în aer liber, pentru a reduce tensiunile și stresul. Cei care au probleme mari acasă ar putea lua decizii  radicale, de separare.

Pești

Relațiile și comunicarea cu frații, vecinii, anturajul apropiat vor deveni mai dificile, va exista o stare de iritare dacă nu veți reuși să vă transmiteți mesajele, punctele de vedere. Posibile evenimente neașteptate sau, dimpotrivă, amânări, întârzieri în comunicare, comunicații, transporturi. Posibile defecțiuni ale mijloacelor de transport sau ale echipamentelor de telecomunicații.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Lună Nouă în Scorpion și Eclipsă de Soare parțială

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

Luna noiembrie are energia puternică a numărului universal 8

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

Marte retrogradează în Gemeni între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023

Astrologia lunii noiembrie