MarteMarte, planeta acțiunii și a războiului, retrogradează în Gemeni între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023, principala caracteristică a următoarelor luni urmând să fie o încetinire a ritmului activităților și o suspendare a ostilităților, am putea spune un armistițiu.

Mercur tranzitează Scorpionul între 29 octombrie și 17 noiembrie

Având în vedere că retrogradarea va avea loc în semnul Gemenilor, guvernat de Mercur, am putea spune că perioada care va veni va fi resimțită ca o retrogradare haotică a planetei comunicării.

În timpul retrogradării lui Mercur ne așteptăm la posibile încurcături în comunicare, neînțelegeri sau amânări. Marte ar putea provoca probleme similare, dar mai accentuate, cu posibile izbucniri nervoase și certuri.a

Partea pozitivă poate fi că aceste certuri ar putea duce la niște clarificări sau niște revelații, niște iluminări.

Atunci când Marte este în mers direct, energia noastră este directă, hotărâtă, dar în timpul retrogradării energia sa este interiorizată, intensificată, aflată sub presiune.

Am putea ezita să întreprindem acțiuni, punându-ne instinctele sub semnul întrebării, dar vom avea în schimb șansa să aflăm mai bine ce dorim să facem.

Comunicarea ar putea deveni pasiv-agresivă, iar unele inițiative intelectuale ar putea fi blocate.

Influența retrogradării lui Marte pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Marte este planeta voastră guvernatoare, iar intrarea sa în retrogradare poate fi o ocazie pentru niște abordări total opuse felului vostru direct de a fi. Ar putea avea loc niște reconcilieri sau explorarea unor activități noi, care necesită multă răbdare. Activitățile vor încetini, dar va trebui totuși să vă canalizați undeva energia.

Taur

Norocul vostru este că vă dați seama când trebuie să luați o pauză. De fapt, veți da impresia că retrogradarea lui Marte în Gemeni vă face plăcere. Cu toate acestea, nu trebuie să nu mai faceți nimic, mai ales dacă asta vă afectează potențialul financiar. Dacă sunteți obosiți, încercați să vă eficientizați activitățile.

Gemeni

Retrogradarea lui Marte în semnul vostru este o ocazie pentru a reflecta asupra identității voastre. Cum vă definiți, ce cuvinte ați folosi? Dacă ați rămas în urmă cu definiția, dacă ați evoluat și nu v-ați dat seama, acum este momentul să o faceți, să aflați cine sunteți cu adevărat.

Rac

Când ați luat o pauză ultima oară? Încetinirea activităților fizice poate fi o șansă pentru o conectare mai bună la latura voastră spirituală. Dacă nu se vor întâmpla prea multe în lumea reală, veți putea medita mult mai ușor. În următoarele luni, intuița va fi punctul vostru forte.

Leu

Următoarele luni vor reprezenta o ocazie pentru a vă rupe de oamenii sau grupurile care vă fac mai mult rău decât bine. Folosiți-vă de această oportunitate pentru a vă analiza relațiile sociale, inclusiv prin rețelele de socializare. Evitați să aveți o viziune pesimistă asupra viitorului.

Fecioară

Cum v-ați simți dacă nu ați mai avea termene limită de îndeplinit? Ușurați sau anxioși? Imaginați-vă o lume în care puteți să includeți în program doar activitățile care vă fac plăcere. Folosiți-vă de retrogradarea lui Marte pentru a vă reseta angajamentele profesionale, pentru că oamenii vă privesc ca pe niște exemple de eficiență.

Balanță

Marte retrogradează prin sistemele voastre de valori, vă pune la încercare capacitatea de a vă scrie scenariul vieții. Poate fi momentul potrivit acum să vă verificați sistemul intern de valori, etica, concepțiile de viață. După ce veți obține o claritate mai mare, veți deveni mai puternici.

Scorpion

Marte, mai vechiul vostru guvernator, vă va ajuta să vă îndreptați atenția asuma convingerilor voastre secrete, profunde. Veți avea șansa cosmică să eliminați blocajele legate de bani și valoarea personală.

Săgetător

A venit momentul să vă reevaluați parteneriatele. Aveți tendința să vă imitați unii pe alții, sau fiecare își exprimă puternic individualitatea? Cât de uniți și egali sunteți în cuplul sau parteneriatul vostru și cum este fluxul de energie care circulă între voi? Dacă există dezechilibre, ar trebui să le corectați.

Capricorn

Această retrogradare a planetei acțiunii vă va ajuta să vă dați seama cât de mult țineți la persoana proprie. Asta se referă la minte, corp și spirit. Ați putea aborda obiceiuri, rutine care să contribuie la sănătatea voastră mintală. La serviciu activitățile s-ar putea derula într-un ritm mai lent.

Vărsător

Ce visați în copilărie să deveniți când veți fi mari? Permiteți ca retrogradarea lui Marte în Gemeni să vă readucă în copilărie, când viața era mai simplă și nu existau obstacole în calea obiectivelor voastre. Acest exercițiu vă poate reconecta la o stare de bucurie pură.

Pești

Retrogradarea lui Marte în casa căminului poate avea un efect de răceală, de distanțare, cu efecte negative asupra comunicării și relațiilor între membrii familiei, Puteți contracara această energie negativă prin organizarea unor seri plăcute, fie între voi, fie prin invitarea unor prieteni apropiați. Menținerea unei atmosfere plăcute, pozitive, va fi importantă.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Contact/Servicii:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 31 octombrie-6 noiembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 29 octombrie și 17 noiembrie

Jupiter revine în Pești pe 28 octombrie

Astrologia lunii noiembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 16 noiembrie

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie