Mercur mareMercur tranzitează Scorpionul între 29 octombrie și 17 noiembrie, alăturându-se Soarelui și lui Venus, astfel că în următoarea perioadă gândurile și comunicarea noastră vor fi mai intense și orientate către investigații și aflarea a ceea ce se află dedesubtul lucrurilor.

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

În perioada petrecută în Balanță, Mercur ne-a susținut să ajungem la soluții corecte și echilibrate, dar cu Mercur în Scorpion vom ști instinctiv că viața nu este întotdeauna dreaptă.

Mercur în Scorpion caută adevărurile ascunse, vom dori să investigăm, să observăm și să ne concentrăm pe gândurile noastre intime. Căutarea motivelor, cu cât mai profunde cu atât mai bine, ne va satisface din punct de vedere intelectual.

Gândurile noastre vor fi profunde, vom prefera discuțiile serioase în locul celor superficiale, care ne vor plictisi sau chiar deranja.

Scorpionul este excepțional de inteligent, profund și analitic, dar și intuitiv. Gândirea noastră va fi concentrată, poate uneori prea obsesivă, când ne interesează saudorim să aflăm ceva.

Cu această poziție a lui Mercur, puterea de convingere va fi în creștere. Va fi și o perioadă excelentă pentru investigații, cercetări, descoperirea unor defecte ascunse.

Influența acestui tranzit pentru toate semnele zodiacale

Berbec

O perioadă excelentă pentru cercetarea lucrurilor. Nu veți accepta nimic așa cum vi se servește, veți investiga până veți ajunge la rădăcina problemelor. Conversațiile vor fi pe teme importante, experiențele vor însemna ceva. Veți fi mai serioși ca de obicei, fiind o perioadă bună pentru o transformare mintală.

Taur

Cel mai bine veți relaționa cu oamenii apropiați sau în discuții de unu la unu. Nu prea vă veți simți în largul vostru în grupurile numeroase sau să vă expuneți ideile în public, veți prefera să vă bazați pe un partener. Este o perioadă bună să formați un parteneriat nou. Veți avea succes în negocieri, medieri și realizarea unor compromisuri, fiind o perioadă bună pentru încheierea unor contracte.

Gemeni

Mintea voastră se va concentra pe muncă, veți fi puternici, productivi, veți gestiona cu eficiență proiecte și planuri. Veți comunica mai mult cu colegii sau prin intermediul tehnologiei, veți avea spirit analitic, în general veți fi ocupați la locul de muncă.

Rac

Perioada următoare va aduce un nivel ridicat de creativitate, dar vă veți concentra mai greu pe activitățile practice. Veți fi mai serioși ca de obicei. La cursuri, veți studia cu dedicație. Dacă veți întâlni un posibil partener, veți dori o relație profundă, transformatoare, flirturile nu vă vor interesa. Discuțiile cu copiii vor fi și ele serioase, veți dori să aflați ce se află în spatele atitudinii acestora.

Leu

Deciziile legate de casă și familie le veți lua în funcție de sentimentele profunde. Comunicarea cu familia se va concentra pe problemele serioase și pe soluțiile necesare pentru a face schimbări reale în relațiile dintre membrii acesteia.

Fecioară

Veți gândi și regândi lucrurile, în căutarea unor soluții reale, valabile pe termen lung. Relațiile publice, comunicarea vor fi serioase, gândite, nu vă veți repezi cu capul înainte. Veți relaționa cu mai puține persoane, dar întâlnirile vor avea o greutate mai mare. Veți prefera să lucrați mai mult într-un mediu personal, unde vă veți putea concentra mai bine. Drumurile, deplasările vor fi mai rare în această perioadă.

Balanță

Veți fi eficienți, abili în negocierea contractelor, planurile financiare vor fi gândite, responsabile. Proiectele vor pe termen mediu și lung și le veți analiza cu atenție, în amănunt, înainte de a lua o decizie. Orice ofertă primită va fi studiată și nu o veți accepta înainte de face propriile investigații.

Scorpion

Prezența lui Mercur în propriul vostru semn vă va conferi o mare putere mintală, magnetism personal, capacitatea de a influența oamenii. Orice fel de discuții veți purta acestea vor avea o tentă de seriozitate, atât în relațiile personale cât și în cele profesionale.

Săgetător

Mercur în Scorpion vă va face mai interiorizați decât de obicei, pentru că veți avea nevoie să vă gândiți în liniște. Deocamdată ideile le veți păstra pentru voi, până veți ajunge la o concluzie matură, profundă. Acest tranzit îi favorizează pe cei care lucrează în cercetare, în domeniul medical, de exemplu. Este momentul potrivit să vă gândiți la probleme din trecut și să le lăsați în urmă.

Capricorn

O perioadă cu mai puține interacțiuni cu prietenii. Cele care vor avea loc vor fi cu prietenii apropiați, care chiar înseamnă ceva pentru voi.  Întâlnirile și discuțiile vor fi pe teme serioase, iar unele pot avea legătură cu cariera. În schimb, veți avea o mare putere de influență și de decizie.

Vărsător

Acest tranzit vă conferă o mare putere de influență, o gândire strategică, pe termen lung, și capacitatea de a face pașii necesari pentru a avea succes în carieră. Ies la iveală calitățile voastre de lideri, discursul vostru va fi abil, cerebral. Pot avea loc și negocieri secrete.

Pești

Este momentul să reveniți la cursuri, să studiați, să cercetați. Veți pune multe întrebări pentru a scoate adevărul la lumină, mai ales în cazul celor care lucrează în domeniul justiției. Veți fi interesați să aflați mai multe despre secretele și misterele vieții.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Contact/Servicii:

Jupiter revine în Pești pe 28 octombrie

Astrologia lunii noiembrie

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 16 noiembrie