astro20Luna noiembrie va fi marcată încă din primele zile de energia Eclipsei de Lună însângerată, cu alte cuvinte totală, din semnul Taurului, care se va produce pe data de 8. Numele de însângerată este dat de culoarea roșiatică pe care o dobândește Luna în timpul eclipsei.

Marte tranzitează Gemenii între 20 august și 25 martie 2023

Eclipsele de Lună însângerată semnifică finalizări, încheierea unor capitole, iar acestea ar putea fi dificile în unele cazuri. Cu toate acestea, vom putea porni ulterior pe drumuri noi, chiar dacă pentru început nu vom simți acest lucru.

Pentru că eclipsa va avea loc în semnul Taurului, va activa teme legate de bani și relații, iar acestea ar putea fi și interconectate. Mai multe despre efectul Eclipsei de Lună însângerată veți afla însă în articolul dedicat.

Pe măsură ce luna va avansa, vom resimți tot mai pregnant efectul retrogradării lui Marte, începută pe 30 octombrie, în Gemeni, care poate amplifica senzația de tărăgănare a activităților sau de epuizare nervoasă, mai ales în cazul celor care s-au suprasolicitat în ultima perioadă.

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător, aducând o energie mai activă, mobilă și aventuroasă.

O zi mai târziu, pe 23, Luna Nouă în Săgetător ne va impulsiona să întreprindem acțiuni noi, curajoase, pozitive și mai ales idealiste. Aceasta va fi o energie optimistă, binevenită, luminoasă, după efectul puternic, greu de suportat al eclipselor.

Tot pe 23, Jupiter va fi în staționare înainte de a reveni în mers direct în semnul Peștilor. Va fi ultima oară când Jupiter se va afla în Pești, pentru următorii 12 ani, așa că va trebui să profităm de energia sa creativă și spirituală.

Cum va fi luna octombrie pentru toate semnele zodiacale, în funcție de cele mai importante aspecte astrologice.

Berbec

Energiile acestei luni evidențiază puternic sectorul banilor câștigați prim muncă. Este posibil să vă dați seama că actualul loc de muncă nu vă mai satisface nevoile financiare și să plecați în căutarea unor loc de muncă mai profitabil.

Taur

Este vorba despre imaginea personală, ce arătați restului lumii, farmecul personal, creativitatea, stima de sine. Vă autoevaluați și luați niște decizii legate de viitor. Doriți să valorați mai mult, să ieșiți în evidență, să vă faceți remarcați.

Gemeni

Aveți nevoie de o pauză, de un loc sigur și comod în care să vă refaceți forțele. Dacă v-ați extenuat muncind în ultimele săptămâni, următoarele vor fi dedicate odihnei, vieții spirituale. Asta nu înseamnă că nu îi veți ajuta pe cei care vă vor solicita sprijinul.

Rac

Planurile de viitor pe care le veți concepe vor fi realiste, nu veți visa la lucruri nerealizabile. În punerea lor în practică veți ține cont de sfaturile prietenilor și veți beneficia și de srpijinul lor concret. La rândul vostru vă veți oferi spirijinul, dacă veți fi solicitați, inclusiv în acțiuni sociale.

Leu

Cariera și promovările vor fi preocupările voastre principale, ca și poziția socială, ceea ce însemnați în rândul lumii. Responsabilitățile și proiectele concrete vor fi importante la rîndul lor, nu le veți neglija. Veți acorda și veți primi sfaturi mature, iar atitudinea voastră va fi conservatoare.

Fecioară

Eventualele decizii pe care le veți lua vor avea un caracter ferm. Dacă veți decide să renunțați la ceva sau cineva, o veți face cu hotărâre, dar cu dreptate. Veți putea finaliza cu succes activități educaționale, procese sau proiecte de cercetare.

Balanță

Posibile decizii dificile legate de relații, mai ales pentru cei care se află în relații de dependență sau care au probleme legate de gestionarea banilor comuni. Cei care au obiceiuri proaste, diferite dependențe, ar putea lua decizia de a renunța la ele, pentru a duce o viață mai sănătoase.

Scorpion

Pot avea loc reechilibrări în căsătorii, parteneriate, colaborări profesionale. În cazul relațiilor cu probleme vechi sau grave, pot fi luate decizii de separare. Pentru restul, există șansa rezolvării problemelor minore, ceea ce va duce la o senzație de clarificare a atmosferei.

Săgetător

La serviciu ați putea finaliza niște proiecte la care lucrați de mai mult timp. Dacă aveți probleme la serviciu, ați putea lua măsuri ferme pentru a le rezolva, care pot merge până la demisie, pentru a vă reorienta profesional. În privința sănătății, ați putea lua decizia de a duce o viață mai sănătoasă, prin renunțarea la excesele alimentare, de exemplu.

Capricorn

Posibile clarificări, finalizări legate de viața romantică, copii sau activitățile de învățare și proiectele creative. Este posibil să încheiați un ciclu și să începeți unul nou. Nivelul de energie va fi mai scăzut, ar trebui să vă odihniți mai mult.

Vărsător

Familia va fi mai importantă ca oricând în următoarele săptămâni, relațiile din cadrul acesteia, cum interacționați unii cu alții. Temele vor fi legate de relații, dar și de gestionarea banilor și proprietăților comune.

Pești

Luna noiembrie va fi dedicată pe de o parte relațiilor cu frații, verii și alte rude și persoane apropiate și pe de altă parte relațiilor publice, modului în care vă transmiteți ideile. Atitudinea voastră va fi realistă, practică, mai ales în activitățile care implică schimburile de informații.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Contact/Servicii

Marte tranzitează Gemenii între 20 august și 25 martie 2023

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 16 noiembrie