Scorpion4Odată cu intrarea Soarelui în puternicul și pasionalul semn al Scorpionului, misterele vieții ajung în centrul atenției, pentru că acest semn de Apă este detectivul zodiacului. Va fi o perioadă în care vom dori să facem lumină în aspectele ascunse ale vieții, pentru a ne transforma pe noi înșine și unii pe alții odată cu aflarea adevărului.

Cum sunt Scorpionii

Scorpionii au nevoie de răspunsuri și singura modalitate de a afla la rădăcina problemelor este să punem o mulțime de întrebări, să ținem ochii deschiși, să investigăm totul în jurul nostru.

Vorbele și discuțiile noastre vor deveni mai intense și vor fi spuse din suflet. Se știe că Scorpionii au sentimente puternice și pasiune, chiar dacă nu și le manifestă în mod deschis.

În viața personală, pasiunea, dorința de intimitate vor fi mai mari în perioada următoare.

Aceeași pasiune, cuplată cu ambiție și tenacitate, se va manifesta și în activitățile profesionale. Vom străluci în activitățile în care va trebui să descoperim detaliile ascunse. La ceilalți vom aprecia dacă vor vedea că muncesc la fel de mult ca noi.

Vom putea vedea oamenii dincolo de suprafață, există un motiv pentru care oamenii se tem de privirea cercetătoare a Scorpionilor. Intuiția mai mare ne va ajuta să vedem imediat motivațiile, secretele și intențiile unei persoane.

Intrarea Soarelui în Scorpion coincide cu cea a lui Venus, În plus, în această zi are loc și revenirea în mers direct a lui Saturn și a Junonei, iar aceste evenimente astrologice își vor uni energiile pozitive.

Influența tranzitului Soarelui în Scorpion pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Putere de influență în creștere, pasiune fizică, secrete, lucruri ascunse, manipulări, dependențele de orice natură vor fi în creștere. Atenție la plasamentele financiare sau împrumuturile riscante. Puteți afla secrete legate de relații intime ascunse sau acte, moșteniri sau bani ascunși.

Taur

Lupte pentru putere în cuplu, posibile manipulări în toate tipurile de parteneriate, tendința de a-i manipula și folosi pe ceilalți în atingerea scopurilor personale, sentimente ascunse, bănuieli, gelozie. Parte bună este că veți fi puternici, ambițioși, vă veți putea impune punctele de vedere și proiectele.

Gemeni

Ambiție, inteligență, dorință de afirmare la serviciu. Veți avea abilitatea să vă folosiți de toate calitățile și pârghiile avute la dispoziție pentru a vă atinge obiectivele. Micile probleme de sănătate vor fi specifice Scorpionului.

Rac

În dragoste veți evita flirturile, veți dori un partener, o relație profundă, care să dureze pe termen lung. Atracția sexuală va fi mare. Inteligența va fi vie, activitatea mintală intensă, profundă.

Leu

Partea bună este că veți trata cu seriozitate problemele familiei, discuțiile vor fi serioase, aplicate, profunde. Pot apărea lupte pentru putere sau tendința de a vă influența sau manipula partenerul. Nu veți accepta refuzuri, pentru că veți considera că știți cel mai bine ce este de făcut.

Fecioară

Putere mare de influență și de afirmare în relațiile publice. Acestea vor avea loc pentru a rezolva probleme importante. Vă veți impune cu autoritate, prin magnetismul personal și abilitatea de a influența oamenii.

Balanța

Soarele în Scorpion va influența sectorul banilor obținuți prin muncă, în cazul Balanțelor. Partea bună este forța mintală și ambiția de a reuși dată de acest tranzit. Partea negativă este că pasiunea și încrederea prea mare vă pot face să uitați de riscuri.

Scorpion

Prezența Soarelui în propriul vostru semn va face ca nivelul de energie să fie optim. Este momentul planurilor, al noilor începuturi, al hotărârii de a o lua de la capăt. Nu uitați, ceea ce gândiți și decideți în preajma zilei de naștere determină atmosfera următoarelor 12 luni!

Săgetător

Urmează o perioadă de interiorizate, de analize intense, de posibile transformări spirituale. Este o perioadă a pregătirilor, nu a acțiunilor concrete. Activitățile mintale intense vă vor pregăti pentru acțiunile pe care le veți iniția după intrarea Soarelui în Săgătător.

Capricorn

Relațiile sociale, cu prietenii vor fi mai rare, cu mai puține persoane, dar mai importante atât afectiv cât și practic. Veți evita socializarea de dragul socializării, iar discuțiile vor deveni mai serioase, mai aplicate. Veți avea puterea de a prelua conducerea grupului vostru, folosind și manipularea dacă va fi cazul.

Vărsător

O perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, în care veți avea forța să progresați în carieră. Următoarele săptămâni vor fi favorabile datorită ambiției, forței interioare, inteligenței și abilității de care veți da dovadă.

Pești

Șanse de progres în domeniul educației superioare, al spiritualității, al cercetărilor de orice fel, filozofice sau judiciare. Sunt susținute activitățile care au legătură cu studiile științifice, justiția și relațiile cu străinătatea.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Contact/Servicii:

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Sănătatea Scorpionilor

Relațiile de dragoste ale Scorpionului cu celelalte semne zodiacale