VenusVenus, planeta frumuseții, dragostei și a banilor, va traversa semnul Balanței între 29 septembrie și 23 octombrie, perioadă în care ne vom folosi mai degrabă de farmecul personal decât de forță pentru a obține ceea ce dorim.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 26 septembrie-2 octombrie

Chiar dacă Venus în Balanță trăiește pentru și prin intermediul relațiilor, această energie ne va da și un aparent aer de detașare. Vom fi dedicați negocierilor și compromisului, de dragul păcii și al armoniei. În privința dragostei, suntem întotdeauna idealiști în timpul tranzitelor lui Venus prin Balanță.

Vom prefera ca lucrurile să fie făcute în mod corect, echitabil și vom respinge și evita atitudinile agresive și comportamentele nepotrivite.

Partea întunecată a acestui tranzit este dependența de ceilalți, lipsa de consecvență și superficialitatea. În încercarea de a evita situațiile neplăcute, vom evita problemele profunde din relații.

O altă caracteristică a acestei perioade este simțul artistic și dragostea pentru frumos, modă și produsele de înfrumusețare, care vor fi în creștere.

Până pe 9 octombrie, prezența lui Mercur, aflat în retrogradare până pe 2 octombrie, în Fecioară ne va ajuta să rămânem cu picioarele pe pământ și să revizuim unele planuri fanteziste legate de relațiile personale și bani. După revenirea planetei comunicării în Balanță, alături de Soare și Venus, influența acestui semn asupra comportamentului nostru va deveni mai accentuată, iar activitățile sociale se vor îmbunătăți vizibil.

Ce influență va avea prezența lui Venus în Balanță pentru toate semnele zodiacale?

Berbec

Crește capacitatea de negociere și compromis în cadrul relațiilor personale și a parteneriatelor profesionale. Vă veți folosi de frumusețea și farmecul personal, iar în dragoste veți fi idealiști. Veți ști să negociați contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

Taur

La serviciu veți fi mai diplomați și mai abili. Veți vedea avantajele financiare ale proiectelor sau perspectivele unui loc de muncă. Vor fi avantajate activitățile legate modă, frumusețe și artă, dar și cele din  domeniul comerțului cu produse alimentare și mâncare preparată.

Gemeni

Farmecul și senzualitatea în relațiile romantice vor fi în creștere. Va fi o perioadă plăcută, în care vă veți distra și vă veți simți bine. Veți avea idei creative, dar nivelul de disciplină va fi mai scăzut.

Rac

O perioadă de abundență în căminul vostru. Senzualitatea între soți va fi în creștere. Vă veți apuca de proiecte de înfrumusețare/renovare a locuinței, ați putea cumpăra obiecte decorative sau mici piese de mobilier. Veți simți nevoia să creați produse culinare mai deosebite, apetisante.

Leu

Venus în Balanță amplifică farmecul și calitățile Leilor. Atractivitatea  voastră în societate va fi mai mare, oamenii vor veni spre voi în mod natural. Veți fi în vervă, veți dori să socializați mai mult, să vă vedeți cu prietenii. Acest lucru va fi în avantajul vostru, social și financiar.

Fecioară

Venus în Balanță va influența domeniul financiar al Fecioarelor, care vor avea capacitatea să negocieze proiecte, contracte profitabile. În schimb, veți avea tendința să cheltuiți mai mult pe distracții, haine sau produse de înfrumusețare.

Balanța

Acest tranzit este benefic pentru voi, Venus fiind chiar în domiciliul său, oferindu-vă farmec, echilibru, un simț mai ridicat al echității și al moralei. Partea negativă este că veți ocila mai mult în luarea deciziilor.

Scorpion

Chiar dacă aveți multă afecțiune de oferit, veți prefera să o faceți în mediu privat, veți evita să vă expuneți sentimentele în public. Dacă veți întâlni o persoană nouă, veți fi mai timizi ca de obicei. În problemele financiare, discuțiile vor avea loc în mod privat.

Săgetător

O perioadă foarte bună pentru întâlnirile cu prietenii. Relațiile sociale vor deveni mai importante în următoarea perioadă, iar magnetismul vostru va fi mai mare. Este posibil să întâlniți pe cineva nou prin intermediul unui prieten, iar interesele voastre vor fi asemănătoare.

Capricorn

Veți fi atrași de persoane mai în vârstă decât voi, care sunt stabile, au o poziție bună în societate și o carieră de succes. Acest lucru se va întâmpla atât în viața personală cât și în cea profesională. Veți fi gata să cereți sfatul sau susținerea unor astfel de persoane.

Vărsător

Începe o perioadă în care vă veți dezvolta în mod conștient, de exmplu prin studii sau cursuri de specializare, pentru a vă extinde orizonturile. Este timpul potrivit să faceți ceva plăcut, care să vă scoată din rutină și să vă ofere o satisfacție spirituală.

Pești

Veși fi atrași de persoane pasionale, care au un aer misterios. Senzualitatea va fi în creștere. Posibile câștiguri venite din partea partenerului de viață sau de afaceri, din partea unor instituții financiare (împrumuturi). Va exista o tendință către excese sau asumarea unor riscuri, în relațiile intime sau în domeniul financiar.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 26 septembrie-2 octombrie

Cum puteți seduce orice semn zodiacal

Mercur în retrogradare revine în Fecioară pe 23 septembrie

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

Google ads