Luna Noua1Luna Nouă din noaptea de 15 spre 16 aprile va avea loc în semnul de foc al Berbecului și va aduce unele schimbări importante în modul de acțiune și atitudinile noastre.

          De la Luna Plină produsă la sfârșitul lui martie în semnul Balanței, Universul ne-a provocat să ne punem prioritățile în ordine și să analizăm lucrurile cărora le-am dedicat timp și atenție. Poate am fost avertizați în legătură cu situațiile care nu mai sunt potrivite pentru noi, sau poate că au apărut probleme care ne-au forțat să ne reconsiderăm atitudinile.

 

           Energia Lunii Noi în Berbec ne va arăta ce schimbări putem face pentru a aduce mai multă armonie și echilibru în viețile noastre. Aceste schimbări ne-ar putea solicita să ieșim din zona noastră de confort și să renunțăm la unele obiceiuri vechi, dar va fi una dintre cele mai favorabile Luni Noi din acest an pentru a face acest lucru.

         În acest scop, este bine să ne gândim ce anume nu mai funcționează în viața noastră, să reflectăm asupra domeniilor sau atitudinilor care nu ne mai sunt de folos și să vedem dacă putem schimba situația sau percepția pe care o avem. Schimbările pot fi simple sau complicate, dar decizia de a le pune în practică va avea efecte pe termen lung.

         Chiar dacă Luna Nouă ne încurajează să facem schimbări care să ne modifice viața într-un mod pozitiv, s-ar putea să treacă ceva timp înainte să înțelegem cum să le implementăm cât mai bine, iar asta pentru că Mercur revine în mers direct aproape concomitent cu Luna Nouă.

Cu toate că Mercur iese din retrogradare și ar trebui să aducă mai multă claritate în viețile noastre, ar putea dura în jur de o săptămâna pentru a înțelege cu adevărat orice informație nouă, așa că trebuie să ne acordăm răbdare și timp.

            Pe lângă schimbările aduse de Luna Nouă va exista în jurul nostru multă energie instabilă și, deși nu există motive de teamă, trebuie să fim totuși atenți, în special persoanele sensibile la ciclurile lunare.

Dintre toate semnele zodiacale, Berbecul ajută cu adevărat la auto-dezvoltare, așa că de această Lună Nouă vom avea oportunitatea să  ne înțelegem pe noi înșine la un nivel mai profund. Pe ansamblu, Luna Nouă din Aprilie este o perioadă foarte bună pentru a începe lucruri noi, schimbările plutesc în aer și vor susține dezvoltarea personală.