Echinociul de toamnEchinocțiul de toamnă din 22 septembrie coincide cu intrarea în sezonul Balanței și reprezintă un moment de  cotitură din punct de vedere astrologic, când energiile încep să se schimbe, să evolueze într-o nouă direcție.

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

Momentul echinocțiului a fost considerat întotdeauna un eveniment sacru, când linia de demarcație între lumea fizică și cea spirituală se estompează, iar energia planetei Pământ devine mai puternică dar și mai armonioasă.

În emisfera nordică, natura începe să se ofilească și au loc finalizări, încheieri de cicluri. În emisfera sudică, natura revine la viață și înflorește. Indiferent unde ne aflăm, simțim această schimbare de energie inclusiv în propria noastră viață. Astfel, am putea constata că trebuie să renunțăm la anumite lucruri sau că altele au fost finalizate și trebuie să ne facem planuri noi..

Odată cu echinocțiul avem o capacitate mai bună de a conștientiza ce trebuie să finalizăm și ce trebuie să extindem, începem să ne dăm seama ce este mai important pentru noi și are nevoie de atenția noastră.

Echinocțiul de toamnă coincide cu intrarea Soarelui în Balanță, respectiv debutul sezonului Balanței, un semn zodiacal care ne spune că trebuie să aducem echilibru acolo unde lipsește, respectiv între ceea ce oferim și ceea ce primim.

Între întrebările pe care ar trebui să ni le punem se află: Ne place cine suntem în preajma anumitor oameni? Anumite relații pe care le avem scot la iveală ceea ce avem mai bun în noi? Există relații dezechilibrate, în care o parte oferă mai mult, iar alta mai puțin?

Dacă trebuie să rezolvați probleme care au legătură astfel de întrebări, indiferent dacă este vorba despre relații de dragoste, de prietenie sau profesionale, echinocțiul poate fi ocazia potrivită să o faceți.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

Cum sunt Balanțele?

Sănătatea Balanțelor

Relațiile de dragoste ale Balanțelor cu celelalte semne zodiacale

Google ads