Venus 3Venus tranzitează semnul Fecioarei 5 și 29 septembrie, perioadă în care ne vom exprima dragostea prin mijloace și gesturi practice, cum ar  fi diferite munci și servicii pentru alții, activități minuțioase, care necesită răbdare, sau pur și simplu vom fi alături cu sufletul de cei dragi.

Astrologia lunii septembrie

În următoarea perioadă dragostea noastră va avea mai mult sens și vom fi mai responsabili. Fecioara este un semn de Pământ, care este senzual, dar și practic.

Pe lângă latura romantică, Venus ne va influența și modul în care vom face cumpărăturile și cum ne vom cheltui banii. Lucrurile pe care le vom cumpăra vor fi atât frumoase cât și practice și nu vom arunca cu banii pe fereastră.

Un alt aspect al acestui tranzit este că ne vom simți vinovați dacă vom lenevi prea mult, negllijându-ne responsabilitățile.

Partea negativă a prezenței lui Venus în Fecioară este că vom deveni mai critici față de cei din jur, mai dificili în alegerea lucrurilor și că ne vom îngrijora cam prea mult.

Iată cum influențează acest tranzit fiecare semn zodiacal:

Berbec

Venus în Fecioară va influența felul în care vă veți comporta la serviciu. Veți fi atenți la detalii, poate un pic tipicari. Veți avea grijă ca totul să fie perfect, verificat în amănunt. Veți fi harnici, corecți, gata să dați o mână de ajutor. Încercați să nu vă îngrijorați prea mult, inclusiv în ceea ce privește problemele de sănătate.

Taur

Dacă v-ați întors la școală sau urmați niște cursuri veți fi studioși și veți analiza cu atenție toate detaliile. În relațiile romantice sau față de copii vă veți dovedi dragostea prin fapte. Încercați să nu fiți prea critici față de cei dragi!

Gemeni

Familia trece pe primul plan și veți fi mai ocupați având grijă ca celor dragi să nu le lipsească nimic. Poate că veți face și unele cumpărături destinate casei și familiei, dar acestea vor avea mai ales o destinație practică. Veți gestiona cu atenție bugetul familiei.

Rac

Veți străluci în cercul de cunoscuți sau în relațiile publice, pentru că veți avea farmecul caracteristic planetei frumuseții. Asta nu înseamnă că nu veți fi apreciați și pentru hărnicie și simțul responsabilității.

Leu

Venus în Fecioară vă va face responsabili în gestionarea banilor. Dacă aveți tendința să cheltuiți pentru imaginea proprie, în următoarea perioadă veți fi mai responsabili, mai precauți, veți gestiona mai bine bugetul. S-ar putea să vă îngrijorați mai mult ca de obicei în privința problemelor financiare.

Fecioară

Venus va lumina semnul vostru, conferindu-vă mai mult farmec, atractivitate și simț al frumosului. Viața romantică se poate îmbunătăți, iar dacă sunteți singuri puteți întâlni pe cineva. În proiectele profesionale puteți avea succes nu doar pentru că veți atrage oamenii în jurul vostru, ci și pentru că veți avea mai mult fler financiar.

Balanță

O perioadă în care veți fi mai rezervați și nu veți dori să vă exprimați sentimentele în mod deschis. În viața sentimentală este posibil să existe lucruri nespuse sau chiar relații secrete. Dacă veți întâlni pe cineva nou, poate lucra la un spital, cămin sau într-o instituție de autoritate. Veți fi interesați de probleme spirituale.

Scorpion

Sociabilitatea va fi în creștere, veți avea farmec personal și veți petrece momente plăcute alături de prieteni. Sunt posibile reuniuni, petreceri, evenimente cu mâncare și băutură din belșug.

Săgetător

Venus vă va susține pe planul carierei. Vă veți remarca atât datorită farmecului personal, chiar a talentului teatral, cât și datorită seriozității și atenției dată detaliilor. Este momentul să lăsați deoparte timiditatea.

Capricorn

Este o perioadă potrivită să vă deschideți orizonturile, să priviți în perspectivă, să credeți că orice este posibil. Combinația dintre Venus și Fecioară vă va susține din punct de vedere intelectual, să combinați seriozitatea și capacitatea intelectuală cu dorința de acumulare a lui Venus. Sunt susținute justiția, studiile superioare și contactele profitabile cu străinătatea.

Vărsător

Venus în Fecioară vă va ajuta să țineți sub control cheltuielile și să evitați riscurile financiare. În privința relațiilor intime și a ispitelor și exceselor de orice fel, acest tranzit vă va ajuta să deveniți mai ponderați.

Pești

Relațiile personale și cele profesionale sau de afaceri vor beneficia de acest tranzit, pentru că veți fi dispuși să vă dovediți dragostea sau loialitatea prin fapte concrete, nu doar prin vorbe. Sunt posibile parteneriate profitabile, sau relații de dragoste pasionale. Atractivitatea va fi în creștere.

Luna septembrie are energia benefică a numărului universal 6

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Astrologia lunii septembrie

Soarele tranzitează Fecioara între 22 august și 22 septembrie

Cum sunt Fecioarele?

Cariera și banii Fecioarelor

Sănătatea Fecioarelor

Relațiile de dragoste ale Fecioarei cu celelalte semne zodiacale

Google ads