Berbec

astro8Aveți oportunitatea să vă puneți planurile și angajamentele în aplicare în ceea ce privește banii și documentele, este posibil săi primiți bani, poate prin intermediul unui împrumut.
         Cu Venus aflată încă în semnul Taurului, viața voastră sentimentală va fi interesantă, veți avea multe întâlniri sau veți avea o surpriză plăcută din partea partenerului vostru.

Mercur retrograd până la sfârșitul săptămânii s-ar putea să vă joace feste, fiind posibil să amânați o întâlnire sau o reuniune. De asemenea, discuțiile cu colegii de serviciu ar putea să devieze într-o direcție la care nu v-ați așteptat, mai ales dacă nu veți reuși să vă controlați vorbele.

 

Taur

                Aveți șansa să vă respectați angajamentele importante pentru afacerile familiei, cu susținerea lui Venus aflată în semnul Taurului, propriul său domiciliu.

                Mulți dintre voi veți avea parte de evenimente legate de rude și prieteni, de aproape sau de departe. De asemenea, pe parcursul săptămânii vă veți ocupa de probleme legate de proprietăți, aparatură casnică și alte aspecte practice.

                Interesul vostru pentru rezolvarea aspectelor practice vă va face intolerabili față de cei care vor încerca să vă împiedice să le rezolvați.

                Săptămâna este bună pentru relațiile și reuniunile cu rudele sau prietenii, cu care vă veți întâlni acasă sau la care veți fi invitați.

Gemeni

                Veți primi informații, știri sau sugestii care vor fi importante pentru o schimbare majoră în viața voastră, posibil chiar pe parcursul acestei săptămâni, care poate avea legătură cu schimbarea locuinței, a locului de muncă sau a relației afective.

                Din punct de vedere financiar, săptămâna ar putea fi dificilă din mai multe motive, s-ar putea să fiți nevoiți să amânați niște plăți sau să suportați niște costuri din cauza greșelilor financiare din trecut.

                Chiar dacă vă veți simți puși la încercare, nimic din ceea ce se va întâmpla nu va fi de nerezolvat, dar ar putea fi o lecție de viață.

Rac

                Este posibil ca în această săptămână să luați o decizie pe care ați amânat-o de ceva timp, s-ar putea să discutați probleme importante pentru viitorul vostru.

Veți avea întâlniri și experiențe plăcute și vor avea loc evoluții interesante în relațiile cu persoane care locuiesc sau muncesc în alt oraș sau în altă țară.

Pe de altă parte, Racii trebuie să aibă grijă în toate problemele legale în care sunt implicați, să fie atenți la ce acte semnează.

Leu

                Leii vor avea o săptămână liniștită la serviciu, dar va trebui să verifice tot ce are legătură cu bani sau cu documente financiare, pentru a evita deciziile sau acțiunile pripite.

                Este posibil ca în aceste șapte zile să ajutați un prieten sau o rudă să își rezolve problemele financiare, dar aveți grijă să nu fiți puși într-o situație dificilă.

                Principala voastră dorință, în această săptămână, va fi să terminați cât mai repede problemele neplăcute și veți avea oportunitatea să o faceți doar prin acțiuni rezonabile, fără conflicte.

Fecioară

                Fecioarele se pot aștepta în această săptămână la evenimente legate de cheltuieli, care vor provoca discuții sau alte angajamente mai ales în cercul lor de prieteni, cunoștințe sau funcționari.

                De asemenea, pe parcursul săptămânii veți avea discuții serioase sau veți lua decizii legate de o relație romantică sau de prietenie. Veți avea acum curajul să spuneți lucruri de care v-ați temut în trecut.

                La serviciu vă veți bucura de succes sau veți primi o ofertă interesantă, fiind posibil să primiți chiar o mărire de salariu!.

Balanță

                O săptămână în care s-ar putea să aveți experiențe romantice interesante, sau să vă întâlniți cu persoane din alte locuri. Este posibil ca în curând să călătoriți sau să primiți vești din străinătate, care să vă provoace emoții.

                În schimb, pe parcursul următoarelor șapte zile ar putea interveni probleme legate de casă sau de proprietăți, sau să fie nevoie să vă ajutați rudele sau prietenii să își rezolve propriile probleme.

                În privința finanțelor, veniturile pe care le veți primi s-ar putea să nu fie ceea ce v-ați așteptat, ar putea avea loc amânări sau întârzieri ale încasărilor.

Scorpion

                Scorpionii pot avea parte în această săptămână de evenimente importante legate de relațiile profesioanale sau de afaceri. Schimbările viitoare ar putea depinde de un coleg sau un angajator, de o afacere nouă, sau de noi clienți.

                Copiii sau tinerii din viața voastră v-ar putea provoca probleme, sau s-ar putea să apară o obligație neașteptată.

Pe parcursul următoarelor șapte zile veți avea nevoie să recurgeți la arta compromisului, pentru a vă menține succesul, dar în viitorul apropiat vă veți afla într-o situație mai favorabilă pentru a progresa în continuare.

Săgetător

                Săptămâna aceasta veți realiza că ați depășit bugetul de cheltuieli planificate și veți încerca să fiți mai responsabili. Nu lăsați însă să apară în familie discuții sau conflicte legate de bani!

                Cu Mercur aflat încă în retrogradare în această săptămână, ar putea apărea întârzieri ale călătoriilor, sau separări temporare de prieteni sau rude care vor pleca în alt oraș sau în altă țară.

În privința legăturilor romantice, ar putea avea loc neînțelegeri sau discuții în contradictoriu, așa că încercați să nu agravați problemele, pentru că nu va fi în avantajul vostru.

Capricorn

                În această săptămână Capricornii vor acorda atenție unei persoane apropiate care are o problemă de sănătate sau care se confruntă cu o altă situație de viață dificilă.

                La serviciu pot apărea surprize, legate de venirea unor colegi noi sau de o activitate nouă, iar disputele vă vor face să vă întrebați dacă nu cumva este vina voastră.

                Indiferent de problemele care vor apărea în această săptămână, Capricornii trebuie să știe că vor fi numai temporare, iar săptămâna va evolua în general așa cum își vor dori ei.

Vărsător

                Vărsătorii vor avea în această săptămână întâlniri importante cu părinții sau cu alte rude mai în vârstă decât ei.

                Este posibil să primiți o invitație la o reuniune legată de o sărbătoare personală, o aniversare sau de un succes profesional.

În privința relațiilor personale, s-ar putea să fiți nevoiți să vă ocupați de probleme de familie mai vechi, rămase nerezolvate. Nu lăsați ca emoțiile să scape de sub control, pentru că nu veți putea rezolva greșelile.

Pești

                S-ar putea ca în următoarele șapte zile să aveți întâlniri sau evenimente legate de copii sau tineri care trăiesc departe de voi, în alt oraș sau în altă țară, și care ar putea veni în vizită, sau i-ați putea vizita voi.

                Veți avea succes cu un proiect sau un plan pe care l-ați început mai demult, iar circumstanțele diferite de acum sunt favorabile.

                Este o săptămână bună pentru rezolvarea problemelor de familie, dar aveți grijă, pentru că eventualele neînțelegeri care pot apărea vor fi provocate chiar de voi!.