MarteMarte intră în Gemeni pentru o lungă perioadă de timp! De obicei, Marte petrece în jur de două luni într-un semn, dar, de această dată, prezența sa în Gemeni va fi de peste șapte luni, din cauza retrogradării, care va avea loc între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 15-21 august

Când Marte tranzitează Gemenii ne putem lua adio de la plictiseală. Marte este inițiatoarea, planeta care ne motivează și declanșează acțiunea, iar atunci când se află în Gemeni, semnul care guvernează mintea, gândirea noastră va deveni activă, plină de pasiune.

Nu doar că vom avea idei proaspete, interesante, dar vom avea și capacitatea de a le pune în practică, de a le transforma în realitate.

Agresivitatea caracteristică lui Marte va fi temperată de Gemeni, ajutându-ne să spunem ce gândim și să luptăm pentru convingerile noastre.

Acest tranzit va aduce idei noi, interesante și am putea începe activități noi. În schimb, pentru că vor exista multe lucruri care ne vor atrage atenția, problema va fi dacă vom reuși să ne păstrăm concentrarea și să ne dăm seama că dacă vom începe prea multe planuri în același timp ne-am putea abate de la ceea ce este cu adevărat important.

Partea pozitivă va fi că vom avea flexibilitatea necesară să ne adaptăm din mers, dacă soluția aleasă nu va funcționa.

Nu trebuie să uităm însă că dacă vom sări de la un lucru la altul și nu vom termina ceea ce am început vor exista și consecințe.

În relațiile romantice, vom fi atrași în primul rând de persoane interesante, care ne pot stimula intelectual.

Cum va influența trecerea lui Marte prin Gemeni fiecare semn zodiacal:

Berbec

Marte activează în primul și în primul rând relațiile cu anturajul și rudele, dar și toate formele de comunicare. Este posibil ca în perioada următoare să comunicați mai intens, prin toate mijloacele, și să faceți nenumărate drumuri scurte. Sunt susținute în mod special activitățile intelectuale, de învățare, și cele legate de acte și contracte.

Taur

Ideile, spiritul de inițiativă și flexibilitatea adusă de Marte în Gemeni vor susține activitățile aducătoare de bani, interviurile de angajare și semnarea de contracte financiare. Nu vă implicați în prea multe proiecte însă, pentru că există riscul să vă risipiți energia și să nu le finalizați așa cum ar trebui.

Gemeni

Marte în semnul vostru va va amplifica calitățile și defectele. Partea bună va fi reprezentată de gândirea rapidă, spiritul de inițiativă, farmecul și atractivitatea mai mare,  iar cea negativă de implicarea dezordonată în prea multe activități.

Rac

Dispoziția voastră se va îndrepta către interior, veți gândi mult, veți avea idei, veți face planuri, dar nu le veți dezvălui și celorlalți, nu până când nu veți pune la punct toate detaliile.

Leu

Urmează o perioadă agitată, cu multe întâlniri cu prietenii, activități de grup și multe discuții. Veți face planuri cu mult optimism, dar este posibil să vă și răzgândiți pe parcurs sau să nu le finalizați pe toate.

Fecioară

Marte în Gemeni susține sectorul carierei și al imaginii voastre publice, unde aveți șanse de reușită datorită capacității bune de comunicare, de exprimare în public. Mintea voastră va fi iute, ideile se vor succeda cu rapiditate și vă veți putea adapta din mers la schimbări.

Balanța

Bune capacități de învățare, memorie, reușite la examene. Sunt susținute îndeosebi activitățile din domeniul educației, justiției, cele care implică gândirea, exprimarea publică, acumularea de cunoștințe. Veți fi interesați de călătorii, unele cu tentă spirituală, inclusiv în străinătate, sau de activități din care puteți învăța ceva.

Scorpion

Veți putea depăși cu relativă ușurință situații complicate sau dificile datorită gândirii flexibile, a capacității de adaptare la schimbările neașteptate. În dragoste veți avea tendința de a flirta, veți dori să aduceți ceva nou în relațiile intime. În domeniul financiar veți fi înclinați spre speculații.

Săgetător

O perioadă foarte bună pentru cupluri și toate tipurile de parteneriate, datorită sociabilității și a disponibilității de adaptare. Veți avea nevoie de o comunicare la nivel intelectual, bazată pe idei, și de activități interesant, care să vă scoată din rutină.

Capricorn

Marte în Gemeni vă va impulsiona să deveniți mai sociabili, să comunicați mai bine cu colegii. În cazul negocierilor, gândirea voastră va deveni mai flexibilă, veți prinde ocaziile din zbor. Dispoziția voastră la serviciu va deveni mai deschisă și mai relaxată.

Vărsător

În relațiile romantice veți aprecia libertatea și comunicarea, schimbul de idei interesante. Veți dori să vă distrați mai mult, să nu luați toate lucrurile în serios. Marte în Gemeni va susține activitățile intelectuale și flexibilitatea. Relațiile cu copiii vor fi plăcute, iar artivitățile amuzante.

Pești

Urmează o perioadă bună în relațiile de familie, pentru că veți fi comunicativi, veți vorbi mai mult și nu veți lua lucrurile prea în serios. Marte în Gemeni va aplana conflictele și va aduce dorința de a petrece mai mult timp unii cu alții.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Ce spune Tarotul despre săptămâna 15-21 august

Ziua norocoasă a fiecărui semn zodiacal

Venus tranzitează Leul între 11 august și 5 septembrie

Google ads