JupiterJupiter, planeta bucuriei, a belșugului și a exuberanței, intră pe 28 iulie în retrogradare, în Berbec, iar pe 28 octombrie se va întoarce în Pești, înainte de a reveni în mers direct, pe 23 noiembrie.

Lună Nouă în Leu pe 28 iulie

Ultima oară când Jupiter a retrogradat în Berbec s-a întâmplat în 2010, pentru că planeta are nevoie de 12 ani pentru a parcurge tot zodiacul! De aceea, este posibil ca de această dată să revină în atenția noastră teme ale verii anului 2010!

Pentru că Berbecul este un semn individualist, retrogradarea lui Jupiter în acest semn ne va orienta atenția către conturarea personalității proprii și înțelegerea persoanei proprii.

Berbecul este un luptător prin definiție, așa că o altă temă a următoarelor luni va dacă luptăm pentru interesele proprii sau ne trădăm obiectivele?

Temele date de Jupiter în următoare perioadă vor fi nesăbuința emoțională sau, dimpotrivă, teama de a ne apăra punctele de vedere și interesele personale.

Cei care au funcții de conducere vor trebui să se întrebe dacă o fac pentru glorie sau pentru că au o viziune pe termen lung.

Energia retrogradării lui Jupiter se va face simțită și la nivel geopolitic, oameni își vor da mai bine seama de modul în care liderii politici se folosesc de încrederea care le-a fost acordată.  Noile conștientizări îi vor face pe oameni să ceară liderilor să răspundă în fața lor pentru deciziile luate.

Având în vedere că Jupiter are legătură cu justiția, iar Berbecul este un semn agresiv, guvernat de Marte, planeta războiului, propaganda și efectele ei ar putea ajuge și ea în centrul atenției.

Domeniile influențate de retrogradarea lui Jupiter pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Chiar dacă ați putea avea senzația că v-a părăsit norocul, nu uitați că voi vă faceți norocul singuri! Totuși, ar trebuie să vă temperați optimismul necontrolat. În următoare perioadă vi se va cere să adoptați o atitudine mai realistă.

 Taur: S-ar putea să vă temeți de niște forțe supranaturale sau de necunoscut, sau să vă fie teamă să vă exprimați pasiunile de teamă să nu fiți luați peste picior. Dar, pentru a vă exprima unicitatea, ar trebui să îndrăzniți să pășiți în necunoscut.

Gemeni: Veți fi foarte sociabili în următoarele luni, dar va trebui să vă întrebați câți dintre prietenii voștri vă sunt loiali. Oare ce ar trebui să faceți pentru ca prietenii să vă aprecieze așa cum sunteți?

Rac: va avea loc o evaluare a carierei, pentru a afla dacă vă reflectă personalitatea. Indiferent dacă vă place ce faceți sau nu, va trebui să înțelegeți că reprezentați mult mai mult decât munca de zi cu zi.

Leu: Vă întrebați dacă sunteți mulțumiți de limitele autoimpuse. Este posibil să afirmați că alții v-au stabilit niște granițe, dar să o fi făcut de fapt chiar voi. În acest caz, temerile proprii vă împiedică să treceți prin niște experiențe de viață valoroase.

Fecioară:  Dacă vă gândiți că aveți niște datorii de natură emoțională față de cineva, retrogradarea lui Jupiter vă va încuraja să vă eliberați de această gândire care vă spune că sunteți legați pentru totdeauna. Dacă datorați ceva, trebuie să vă achitați de datorie, dar nu cu prețul libertății.

Balanță: Retrogradarea lui Jupiter vă activează sectorul dragostei, de fapt vă veți pune întrebări despre identitatea voastră în cadrul unei relații. Dacă sunteți singuri, este vorba despre acceptarea ei sau acceptarea unei persoane în viața voastră, cu tot ce implică acest lucru.

Scorpion: V-ați asumat atâtea responsabilități încât nu mai puteți să faceți diferența între ceea ce este importat și ce nu. Această retrogradare vă cere să vă gândiți ce contează cel mai mult pentru sufletul vostru.

Săgetător: Spiritul de aventură poate fi uneori cel mai mare dușman al vostru și la asta ar trebui să vă gândiți în următoarele luni. Cum Jupiter este planeta voastră guvernatoare, cu atât mai mult va fi pentru voi o perioadă de analize.

Capricorn: Trebui să realizați că persoana și individualitatea voastră contează. Nu sunteți nici părinții, nici frații, nici familia extinsă. Ce gândesc alții despre voi, inclusiv familia, este mai puțin relevant, contează ce este important pentru voi.

Vărsător: Dacă stați prea mult să vă gândiți, acest lucru vă împiedică să întreprindeți acțiuni concrete. Ar trebui să vă temperați gândurile abstracte și să vă ancorați mai mult în realitate.

Pești: Retrogradarea lui Jupiter vă vorbește despre raportarea la sectorul financiar, și anume că bogăția vine uneori din interior. Nu este vorba despre câți bani aveți ci despre lucrurile care nu pot fi cumpărate și despre modul în care le puteți atrage în viața voastră.

Distribuie articolul pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Lună Nouă în Leu pe 28 iulie

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Kiron retrogradează în Berbec între 19 iulie și 23 decembrie

Cum sunt Leii

Cariera și banii Leilor

Sănătatea Leilor

Relațiile de dragoste ale Leilor cu celelalte semne zodiacale