Luna plina1A doua Lună Albastră din acest an, care are loc pe 31 martie, în semnul Balanței, ne va pune la dispoziție o mare doză de energie, dar și oportunitatea de a lăsa în urmă sentimente, stări, obiceiuri, relații sau ocupații care nu ne mai reprezintă.

Cu Luna Plină în semnul Balanței vom fi capabili să ne deblocăm și să ne eliberăm de tot ceea ce ne oprește de a ști cu adevărat cine suntem și să ne accesăm înțelepciunea interioară. De asemenea, Balanța ne încurajează să ne gândim cum putem să readucem echilibrul în viața noastră.

Dacă v-ați simțit mai temători, sau dacă ați avut probleme de stabilitate emoțională de la începutul acestui an, această Lună Plină vă va ajuta cu adevărat să renunțați la tot ceea ce vă provoacă dezechilibre.

 

Luna Plină ne ajută întotdeauna să aducem la suprafață sentimente sau situații, astfel încât să putem lăsa în urmă trecutul și să facem loc energiei proaspete care ne va duce către viitor. Luna Plină ne face să ne analizăm emoțiile profunde, pentru a înțelege ce ne deranjează de fapt.

Dacă vă simțiți mai emotivi în preajma Lunii Pline, trebuie să știți că emoțiile ies la suprafață pentru a fi analizate și eliminate. Astfel putem să revenim la echilibru și să ne concentrăm pe lucrurile pe care le avem de făcut.

Unul dintre cele mai importante instrumente de a vă înțelege și elimina emoțiile este iertarea. Când vă iertați pe voi înșivă și pe ceilalți, atunci vă eliberați de toate sentimentele de vină și durere și aduceți acceptarea în viața voastră, iar acest fapt ajută la vindecare și vă reîncarcă cu energie.

Nu trebuie uitat și faptul că Mercur se află în retrogradare și este foarte activ de Lună Plină, așa că este important să aveți grijă ce spuneți și să vă urmați instinctele. În acest fel, veți putea înțelege mesajele din interiorul vostru și vă veți simți renăscuți și plini de energie!