Taur 6Odată cu intrarea Soarelui în Taur ar trebui să ne bucurăm mai mult de plăcerile vieții, pentru că Taurului îi place traiul bun. Soarele în Taur ne invită să încetinim ritmul și să ne stabilizăm, după agitația dată de Berbec. În schimb Taurul ne va învăța cum să ne folosim de energia practică a acestui semn de Pământ în viața de zi cu zi.â

Cum sunt Taurii

Taurul este guvernat de Venus, zeița dragostei, care ne oferă frumusețe, belșug și senzualitate, așa că ne va încuraja să ne bucurăm de ceea ce vedem, atingem sau gustăm.

Viața ar trebui să devină mai plăcută, mai liniștită și mai confortabilă atunci când Soarele traversează semnul Taurului. Lenevitul în pat, mâncarea și băutura bună și aprecierea naturii sunt între plăcerile oferite de Taur.

Astfel, în următoarea lună ar trebui să învățăm să spunem nu, dacă acest lucru ne va face mai fericiți. Vom dori și să ieșim în spații deschise și să ne bucurăm de natură, iar acest lucru va fi o problemă resimțită mai acut pentru noi, dacă restricțiile de circulație impuse de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului vor fi menținute pe parcusul întregii luni.

Partea negativă a acestui tranzit este tendința de încăpățânare caracteristică Taurului, care, atunci când își pune ceva în cap, este greu de oprit. Faceți totuși un efort să vă păstrați flexibilitatea și capacitatea de compromis!

Influența Soarelui în Taur pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Eneegia voastră se va îndrepta către problemele financiare. Veți avea simțul afacerilor, dar veți fi conservatori și veți evita riscurile.

Taur
Urmează o perioadă cu noi începuturi. Faceți planuri pentru următorul vostru an astrologic. Ce veți gândi în aceste săptămâni va influența următoarele 12 luni.

Gemeni

Deveniți mai domestici, mai statici, aveți nevoie de relaxare, de o încetinire a lucrurilor. Gândirea va deveni mai pragmatică.

Rac

Relațiile cu prietenii și activitățile în cadrul grupurilor și al organizațiilor vor avea loc pe o bază solidă, practică. Discuțiile vor fi concrete. Întâlnirile cu prietenii vor fi relaxante.

Leu

Soarele în Taur vă face ambițioși, persistenți în atingerea obiectivelor voastre, care vor fi cu preponderență menținerea sau ajungea la o situație de stabilitate, care să vă ofere siguranță, în special materială.

Fecioară

Acționați pe bază unor principii solide, etica va fi importantă în mod special pentru voi. Veți cam dogmatici, gândind în termeni tradiționali.

Balanță

În următoarele săptămâni, capacitatea voastră de adaptare la schimbări va fi scăzută. În schimb, veți fi afectuoși cu partenerul vostru și veți avea fler financiar.

Scorpion

Veți iubi frumosul, veți dori să cumpărați haine, bijuterii, obiecte frumoase. Relațiile de cuplu vor fi tandre, iar cele profesionale pragmatice. În schimb, veți avea opinii conservatoare.

Săgetător

În activitățile curente și în cele de serviciu, oamenii se vor putea baza mai mult pe voi, veți munci cu seriozitate, dar într-un ritm mai așezat, mai calm decât o faceți în mod normal. Veți dori să vă relaxați mai mult.

Capricorn

Veți fi tandri și romantici, dar și posesivi cu partenerul vostru. În relațiile cu copiii veți fi iubitori și le veți face toate poftele.

Vărsător

Oferiți celor dragi un mediu sigur, confortabil, doriți să nu le lipsească nimic. Veți petrece mai mult timp acasă.

Pești

Natura feminină a lui Venus, guvernatoarea Taurului, va influența atitudinea voastră față de cunoștințe și informații. Ceea ce simțiți va fi factorul principal de influență a interesului vostru pentru acumularea de cunoștințe. 

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

Sănătatea Taurilor

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale