Venus1Venus, planeta dragostei, va tranzita între 5 aprilie și 2 mai sensibilul semn al Peștilor, care nu vede niciodată lucrurile în negru și alb, ci mai degrabă în toate nuanțele posibile.

Jupiter tranzitează Peștii până pe 10 mai

În următoarele săptămâni, susținuți de o energie universală a dragostei, vom putea să iertăm și să înțelegem, să fim seducători și dispuși să ne lăsăm seduși. De asemenea, vom simți compasiune pentru cei din jurul nostru, mai ales dacă avem un partener.

Venus în Pești ne face tandri, afectuoși, dar am putea afișa o atitudine de  detașare, pentru că ne vom lăsa purtați în lumea viselor, dornici de ceva nedefinit și greu de satisfăcut.

Sub influența acestui tranzit limitele și granițele vor fi mai greu de stabilit.

Partea negativă a acestui tranzit este că vom fi evazivi, creduli, existând riscul să ne lăsăm înșelați sau victimizați.

Influența tranzitului lui Venus în Pești pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Tendință de izolare, de retragere într-o lume ideală. Veți visa la o relație ideală, dar va fi greu să o concretizați. Sentimentele vor avea o componentă spirituală. Compasiunea și grija față de ceilalți va fi mai mare.

Taur

În următoarea perioadă veți fi prieteni foarte buni, pentru că veți dori să vă înțelegeți bine cu toată lumea. Activitățile de grup se vor intensifica și vă veți face prieteni cu mai multă ușurință.

Gemeni

Venus vă aduce farmec, carismă și putere în carieră și în imaginea publică. În schimb, veți afișa un aer detașat, care va părea cam rece, veți fi serioși și cam distanți.

Rac

Veți visa la locuri exotice, activitățile de rutină vă vor plictisi, veți avea nevoie de ceva nou și interesant, care să vă satisfacă nevoile spirituale și intelectuale.

Leu

Este posibil să beneficiați de un câștig financiar prin intermediul partenerului vostru. O legătură profundă, intimă ar putea fi revitalizată cu ajutorul energiei sensibile aduse de Venus în Pești.

Fecioară

Acest tranzit vă va face să acordați o atenție specială partenerului de viață, iar dacă veți ști cum să îl flatați veți putea obține aproape orice. Cei singuri vor dori mai mult ca de obicei să formeze p relație pe termen lung.

Balanță

În atenția voastră va fi crearea unei atmosfere plăcute și armonioase prin intermediul relațiilor prietenoase cu colegii. Relațiile romantice și cele sociale vor avea legătură, într-un fel  sau altul, cu serviciul.  Este posibil să fiți un pic mai leneși și interesați mai mult de relaxare decât de muncă.

Scorpion

Dispoziția voastră va fi jucăușă, farmecul vostru va veni în mod natural, fără să faceți niciun efort. În dragoste veți fi mai romantici, iar în relațiile cu copiii mai iubitori. Creativitatea va fi în creștere.

Săgetător

Atenția voastră se va axa cu preponderență asupra casei și vieții de familie, veți sentimentali, uneori nostalgici. Veți aprecia mai mult estetica locuinței voastre, fiind posibil să cumpărați obiecte frumoase pentru casă.

Capricorn

Venus în Pești vă va face o companie plăcută, relațiil sociale vor avea o tentă intelectuală. Veți discuta cu plăcere despre lucrurile care vă pasionează și veți aprecia mult schimburile de idei.

Vărsător

În problemele financiare veți fi atenți la cheltuieli, veți ști ce merită cumpărat și ce nu. Securitatea financiară și plăcerile simple ale vieții vor fi importante pentru voi.

Pești

Va fi greu să să vă refuzați vreo plăcere, va fi o perioadă în care vă veți exprima latura receptivă, sentimentală. Plăcerile și sentimentele vor fi printre preocupările voastre principale. De asemenea, veți da o atenție mai mare aspectului, imaginii pe care o afișați.

Jupiter tranzitează Peștii până pe 10 mai

Ce spune Tarotul despre săptămâna 4-10 aprilie

Luna aprilie are energia proaspătă a numărului universal 1