astro17Luna aprilie va fi definită de două evenimente astrologice importante, și anume conjuncția dintre Jupiter și Neptun în Pești, de pe 12 aprilie, și Luna Nouă în Taur, care va fi și Eclipsă parțială de Soare, pe 30 aprilie.

Lună Nouă în Berbec pe 1 aprilie

În timp ce alinierea lui Jupiter și Neptun va atinge momentul maxim pe 12 aprilie, aceasta este o energie care se va simți tot mai mult pe parcursul lunii. Această energie are puterea de a declanșa un nou val creativ care ar putea aduce inspirație vizionară în inimile noastre și inovații în industriile divertismentului, muzicii și artei.

Întâlnirea dintre Jupiter și Neptun înseamnă, de asemenea, o trezire colectivă care ajută la schimbarea întregii conștiințe a planetei. Nivelul de conștientizare adus de acest aspect astrologic va avea ca rezultat mai multă dragoste, lumină și vindecare pentru planetă.

Luna Plină în Balanță, de la jumătatea lunii, va aduce o energie încărcată care va face trecerea către energiile transformatoare ale Sezonului Eclipselor.

În timp ce această Lună Plină poate scoate la suprafață o energie grea, tensionată, Eclipsa de Soare care urmează promite un viitor mai luminos. Se pare că această Eclipsă va deschide calea pentru oportunități strălucitoare, neașteptate, pentru că va lumina orice lucru care a fost întunecat sau greu.

La sfârșitul lunii, Pluto, aflată în Capricorn, va intra în retrogradare, punând capăt unei perioade în care toate planetele au fost în mers direct. Deși aceasta este o energie subtilă, ar trebuie să vă asigurați că utilizați impulsul de energie din prima parte a lunii pentru a vă transpune visele în realitate.

Lună Nouă în Berbec pe 1 aprilie

Ce spune Tarotul despre săptămâna 28 martie-3 aprilie

Jupiter tranzitează Peștii până pe 10 mai

Mercur tranzitează Berbecul între 27 martie și 9 aprilie

Saturn tranzitează Vărsătorul până pe 7 martie 2023

Google ads