JupiterNe aflăm în plin tranzit al lui Jupiter în semnul spiritual al Peștilor, care ne mărește credința într-o putere superioară, divină.

Mercur tranzitează Berbecul între 27 martie și 9 aprilie

Jupiter a intrat în Pești pe 28 decembrie, semn pe care îl va tranzita până pe 10 mai, când va trece în Berbec, un semn  răzoinic, centrat mai mult pe el însuși, care va mări tendințele autoritare și plăcerea riscului.

Jupiter va traversa apoi  Berbecul până pe 28 octombrie, când, din cauza retrogradării, va reveni în Pești. Planeta norocului va tranzita din nou Berbecul din 20 decembrie.

În Vărsător, Jupiter ne-a impulsionat să gândim și să acționăm în vederea unor reforme sociale, să apreciem faptele umanitare, să gândim în perspectivă și să apreciem libertatea, individualitatea, obiectivele de grup.

În Peștilor, Jupiter ne va îndemna să ne punem speranțele în divinitate  și ne va ajuta să atragem norocul și experiențele de viață pozitive prin intermediul intuiției, al imaginației și al compasiunii.

Poate ați observat în ultima perioadă un sentiment mai mare de mulțumire atunci când îi putem ajuta pe alții? Asta se întâmplă pentru că suntem mai idealiști și poate mai puțin ambițioși atunci când vine vorba despre bogățiile lumești, fiind mai motivați să oferim decât să primim.

Încrederea în bunătatea oamenilor poate crea circumstanțe pozitive, aducătoare de noroc.

Jupiter nu este însă o planetă a moderației, având capacitatea să amplifice atât trăsăturile negative cât și pe cele pozitive. Entuziasmul său este bine intenționat, dar poate duce și la lipsă de moderație.

În Pești, manifestările negative ale lui Jupiter pot fi eschivarea de responsabilități, morala îndoielnică, adaptată la circumstanțe, tendința de a amăgi și de a ne lăsa amăgiți, precum și lipsa de voință în a înfrunta direct problemele.

Influența tranzitului lui Jupiter în Pești pentru toate semenele zodiacale

Berbec

Încredere în divinitate, compasiune, dorința de a-i ajuta pe ceilalți, nevoie de liniște și de meditație, cam tăcuți, retrași în lumea voastră.

Taur

Distracții, anturaj, activități de grup, tendința de a face excese în aceste privințe. Vă faceți singuri norocul.

Gemeni

Capacitate mare de adaptare la situații în carieră și în activitățile sociale. Noroc, recunoaștere profesională. Tentația de a încălca normele în interesul propriu.

Rac

Intuiție, imaginație, credință, atracție către științele oculte. Interes pentru locuri îndepărtate, mai ales cele aflate pe malul apelor. Nevoie de extindere a orizontului.

Leu

Pasiuni sau relații ascunse, tendința de a vă lăsa în voia simțurilor. Posibile complicații, tentații sau riscuri financiare, naivitate în problemele bănești.

Fecioară

Popularitate, capacități bune de negociere și de adaptare la situații în cuplu, parteneriate și colaborări. Gândire flexibilă în activitățile profesionale, dragoste, pasiune în cuplu.

Balanță

Noroc, intuiție, inteligență flexibilă la serviciu și în activitățile curente. Atenție la excese, în special cele de băuturi alcoolice sau dulci, care pot afecta ficatul.

Scorpion

Dragoste pasională în relațiile romantice, posibile triunghiuri amoroase, creativitate artistică, imaginație bogată.

Săgetător

Farmec personal, doriți confort și relaxare în căminul vostru. Veți crea o atmosferă romantică, inclusiv prin cumpărarea unor obiecte de artă. Legătura de dragoste dintre membrii familiei va avea de câștigat.

Capricorn

Dezvoltare și comunicare spirituală cu persoane care gândesc la fel ca voi. Posibile relații cu străinătatea. Veți vedea imaginea de ansamblu a unor situații.

Vărsător

Veți dori să vă extindeți pentru a câștiga mai mult și a vă asigura o situație confortabilă, veți face planuri pe termen lung, iar gândirea voastră va fi ușor adaptabilă. Atenție la așteptările nerealiste și la riscurile asumate.

Pești

Optimism, atitudine prietenoasă, deschisă, compasiune pentru cei care au nevoie de sprijin. Cam distrați, de parcă ați avea capul în nori. Veți dori să faceți multe, dar va trebui să faceți distincția între realitate și fantezie.

Mercur tranzitează Berbecul între 27 martie și 9 aprilie

Saturn tranzitează Vărsătorul până pe 7 martie 2023

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie