Berbec4Soarele intră în îndrăznețul Berbec pe 20 martie, marcând echinocțiul de primăvară, un moment al renașterii, al trezirii la viață a naturii și începutul unui nou an astrologic.

Cum sunt Berbecii

Acest tranzit va dura până pe 19 aprilie, iar în următoarea perioadă vom remarca o creștere a spontaneității și a entuzismului cu care abordăm problemele vieții.

În următoarele săptămâni vom fi motivați de dorința de a cuceri, de a iniția sau de a experimenta relații sau activități noi, fie că este vorba despre petrecerea timpului liber sau de profesionale.

Vom fi impulsivi, vom dori să inovăm, vom considera că noi știm cel mai bine ce este de făcut și să fim întotdeauna primii.

Berbecul este un semn care se repede, dacă are un eșec își revine rapid, nu prea face pauze și nu își pierde vremea cu regrete. Astfel, în următoarea perioadă vom fi mai curajoși, mai direcți, iar nevoile noastre vor fi în general simple și clare. În același timp, nu vom ține seama de nevoile altora și vom fi nerăbdători, vom dori ca totul să se facă repede și după voia noastră și vom accepta cu greu refuzurile.

Influența tranzitului Soarelui în Berbec pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Intrarea Soarelui în semnul vostru marchează o perioadă în care veți face planuri noi, veți lua decizii pentru următoarele 12 luni. Nu uitați că ce gândiți și ce plănuiți în  preajma zilei voastre de naștere va avea o importanță mare pentru următoarul an!

Taur

Taurii vor avea multe idei, vor face planuri noi, vor gândi mult. Următoarele săptămîni vor fi dedicate mai degrabă planurilor strategice, va trebui să decideți ce trebuie să faceți mai departe. Abia apoi veți trece la acțiune, pentru a pune în practică ceea ce ați hotărât.

Gemeni

Urmează câteva săptămâni efervescente pentru Gemeni, care vor observa o intensificare a vieții lor sociale. Vor fi favorizate activitățile sociale și de grup. Optimismul și spiritul vostru de inițiativă va da pe dinafară. Trebuie să aveți grijă să nu vă risipiți energia în prea multe direcții și să nu luați decizii intempestive. Și impulsivitatea va fi mai mare.

Rac

Soarele în Berbec va contribui la atitudinea voastră mai fermă și mai ambițioasă în ceea ce privește imaginea voastră publică, poziția socială și cariera. Veți acționa în forță, cu ambiție dar și cu mai multă impulsivitate. Veți dori să vă impuneți punctele de vedere. Gândirea va fi mai rapidă, vorbirea mai repezită.

Leu

Veți observa o nevoie de libertate și de mișcare mai mare, veți dori să aveți spiritul liber, gândirea va fi pe termen lung. Veți dori să vă extindeți orizontul prin acumularea de cunoștințe diverse,  dar și prin călătorii la distanțe mari, inclusiv în străinătate.

Fecioară

În relațiile intime va crește intransigența, nevoia de dominare și impulsivitatea, sentimentele pasionale vor fi amplificate. În problemele financiare veți lua problemele în mâinile voastre. Posibile contracte cu instituții financiare.

Balanță

În relațiile de cuplu sau în parteneriatele profesionale veți fi persoana care își va asuma rolul de conducere. Veți adopta o atitudine conservatoare, de persoană care le știe pe toate. Răbdarea voastră va fi limitată. Sentimentele voastre vor fi însă sincere, curate.

Scorpion

Mare ambiție în activitățile curente și în cele de serviciu. Veți dori să aveți succes, să dovediți că puteți rezolva problemele repede și bine. Veți avea putere de muncă, curaj, dorința de a reuși. În privința sănătății, puteți avea accese de stres, de nervozitate, posibile probleme la nivelul capului, inclusiv accidente, sau o acutizare a unor probleme mai vechi.

Săgetător

În relațiile romantice, pasiunea va fi la cote ridicate, toate sentimentele, pozitive sau negative, vor fi amplificate. Energia voastră mintală va fi mare, vor abunda ideile noi, inovatoare. Și energia fizică va fi mare, veți avea nevoie de activități fizice în aer liber.

Capricorn

Veți dori sau va trebui să vă asumați rolul de șef al familiei, veți rezolva probleme practice legate de casă și proprietăți. Atitudinea voastră va fi destul de rigidă, vă veți impune punctele de vedere, nu veți accepta refuzuri.

Vărsător

În următoarele săptămâni va avea loc o intensificare a relațiilor publice, cu rudele apropiate și cu persoane din anturajul vostru. Ideile voastre se vor succeda cu rapiditate, vorbirea va fi mai repezită, veți rezolva problemele rapid, drumurile scurte vor fi mai numeroase.

Pești

Veți avea tendința să cheltuiți bani pentru propria imagine, simțind nevoia să vă dovediți valoarea. Nu vă lăsați dominați de nevoia de a epata, de a asocia satisfacția voastră personală și autoaprecierea cu ceea ce cred alții despre voi și despre bunurile voastre.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 21-27 martie

Cum sunt Berbecii

Cariera și banii Berbecilor

Sănătatea Berbecilor

Relațiile de dragoste ale Berbecilor cu celalalte semne zodiacale