Luna Noua1Luna Nouă din 17 martie, care se va afla la 27 de grade în semnil Peștilor, va scoate la iveală rănile sufletești dureroase, din cauza apropierii de mica planetă Chiron, vindecătoarea răniților. Aspectele dintre Marte și Uranus anunță conflicte și crize, care vor acutiza aceste răni, dar noile descoperiri pe care le veți face și o conștiință de sine mai alertă vor face ca vindecarea să fie rapidă.

O Lună Nouă reprezintă încheierea unui ciclu și începutul unui nou ciclu de 28 de zile, iar conjuncția Soarelui cu Luna conferă un impuls revigorant de energie și inițiativă. Este o perioadă ecelentă pentru un nou început, o nouă pagină în viața voastră sau începerea unui nou proiect. Puteți să vă puneți la îndoială vechile obiceiuri și convingeri, în căutarea unor noi căi de progres.

 

Efectele Lunii Noi din 17 martie se vor face simțite timp patru săptămâni, până la Luna Nouă din 15 aprilie. Cea mai bună perioadă pentru a lua noi inițiative este în primele două săptămâni ale acestui nou ciclu lunar.

Un trigon format de Marte cu Uranus va aduce armonie, un sentiment de confort și siguranță, dar cuadratura dintre Luna Nouă și Marte înseamnă o stare de iritare care va agita această armonie. Se va forma o stare de conflict, pentru că veți fi împărțiți între dorința de relaxare și necesitatea de a lua o decizie cu care ați prefera să nu aveți de-a face.

Soluția va fi dată de un al al treilea punct de vedere, și anume, în loc să declanșați un conflict direct, sau să încercați să îl evitați, puteți să optați pentru oportunitatea de a-l rezolva pe cale amiabilă, iar pentru asta aveți nevoie de informații, așa cum sugerează semi-sextilul format de Luna Nouă cu Uranus.

Marte în trigon cu Uranus arată că această armonizare poate fi mai degrabă amuzantă și incitantă, decât calmă și relaxantă. Rezolvarea conflictelor poate implica surprize plăcute și întâlniri stimulatoare, care pot ajuta la rezolvarea conflictelor dintr-o relație, frustrările sexuale sau alte tensiuni.

Acest aspect incitant din punct de vedere sexual aduce șansa unei noi relații romantice și veți avea curajul să faceți prima mișcare. În același timp, este o perioadă bună să rupeți o relație care simțiți că vă limitează exprimarea sau libertatea. Același lucru se aplică și locurilor de muncă sau altor aspecte ale vieții voastre care vă împiedică succesul și fericirea. Nu vă temeți să vă asumați riscuri!