jupiterExpansivul Jupiter intră în retrogradare pe 8 Martie, în misteriosul semn al Scorpionului, unde va rămâne până pe 10 iulie. Este momentul să explorați adâncimile sufletului vostru și să vă dați seama ce vă așteptă după ce veți realiza cum puteți să rezolvați problemele pe care până acum le-ați evitat.

       Provocarea acestui tranzit include lupte pentru putere și regrete, dar este și o mare oportunitate de a vă confrunta cu problemele voastre, în special cu obiceiurile și dependențele, și să le depășiți o dată pentru totdeauna.                       

Jupiter retrograd reprezintă o perioadă a introspecției spirituale sau filozofice și o perioadă a reflecției. Principala temă a retrogradării lui Jupiter în acest an este că vă afectează sistemul de valori și cel al moralei, cu impact asupra sănătății fizice. În acest fel, Jupiter retrograd semnalează că este momentul să începeți detoxifierea, purificarea sufletului și a corpului.

 

Retrogradarea lui Jupiter se produce o dată la 13 luni și durează aproximativ 4 luni, perioadă în care vă veți confrunta cu probleme legate de creștere, dezvoltare, fericire și succes. Această perioadă vă spune că indiferent cât de important este un domeniu al vieții voastre, aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă asigura că totul este în ordine, înainte de a continua. Veți fi puși la încercare pentru a fi siguri că sunteți pregătiți să primiți în viața voastră norocul, o nouă dragoste sau bunăstarea pe care v-o doriți.

Poate că un comportament nepotrivit, cum ar fi lăcomia sau dependența, au scăpat de sub control. În acest caz, lunile cu Jupiter retrograd vă vor oferi șansa de a vă recunoaște problema. Până când Jupiter va reveni la cursul său direct, ar trebui să vă fi rezolvat problemele importante și să fiți pregătiți să obțineți succesul și fericirea dorită.

Deci, care sunt lucrurile pe care v-ați dorit să le fi făcut diferit, sau pe care doriți să le faceți în viitor?. Cum veți aborda această dorință poate face diferența între succes și eșec!