eclipsa soareÎn fiecare lună februarie, sărbătoarea Sfântului Valentin ne îndreaptă atenția către dragoste, dar în acest an dragostea și căsătoriile par să fie scrise în stele! Și, pentru ca dragostea să ne găsească, trebuie să renunțăm la tot ce ne ține în loc. Asta este valabil pentru toată lumea, indiferent că sunteți singuri sau într-o relație. Pentru că și atunci când sunteți într-o relație veți avea de depășit obstacole în dragoste!

Sfântul Valentin este o sărbătoare care deseori manipulează emoțiile și întotdeauna are loc în sezonul Vărsătorului. Ca cel mai inovativ și progresiv semn al zodiacului, Vărsătorul este interesat de mult mai multe decât dragostea romantică.

 

Indiferent dacă sărbătoriți sau nu dragostea pe 14 februarie, folosiți spiritul de colaborare al Vărsătorului pentru a vă exprima afecțiunea și gratitudinea față de membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. Vărsătorul este simbolizat de purtătorul altruist al apei, care împrăștie viața pe Pământ și ne reamintește că fluxul generozității noastre susține cele mai prețioase relații.

Pe 10 februarie, Venus intră în constelația Peștilor, ceea ce susține dragostea necondiționată în toate relațiile, în timp ce pe 15 februarie eclipsa solară de Lună nouă în Vărsător este în conjucție cu asteroidul căsătoriilor, Juno!. Acesta este un aspect foarte puternic pentru că eclipsele ne leagă de sufletele pereche. Astfel, de acest Sfânt Valentin numărul cererilor în căsătorie ar putea fi mai mare decât de obicei, și mulți dintre voi ar putea întâlni persoana cu care vă veți căsători. Și, dacă partenerul de acum nu este cel potrivit, relația nu va supraviețui eclipsei. Nu vă faceți însă probleme, intrarea Soarelui în Pești, pe 20 februarie, vă va ajuta să analizați toate acestea cu inima deschisă către spiritualitate.

Berbec

Uranus în Berbec este în sextil cu Venus, Mercur și Soare. S-ar putea să vă simțiți respinși, dar independența voastră va fi recompensată, așa că nu trebuie să vă fie teamă să vă exprimați propria personalitate!

Taur

Venus în Pești vă ajută să vă deschideți inima, sunteți mai puțin încăpățânați ca de obicei. Profitați de această dispoziție pentru a vă aventura să cunoașteți pe cineva nou.

Gemeni

Mercur vă schimbă perspectiva și vă inspiră creativitatea. Jucați-vă, cunoașteți pe cineva nou. Faceți ceva artistic împreună, cum ar fi dansul sau pictura.

Rac

Venus și Jupiter vă trimit dragostea în cale și încurajează transformarea. Conectați-vă la intuiția și adevărul vostru interior în orice decizie pe care o luați.

Leu

După eclipsa totală de Lună de pe 31 ianuarie, vă este imposibil să vă negați menirea. Acordați o atenție deosebită gândurilor și sentimentelor pe care le aveți în prima jumătate a lunii februarie.

Fecioară

Mercur vă stimulează conversațiile intelectuale și dragostea profundă. Bucurați-vă de compania prsoanei iubite, iar dacă sunteți singuri este o perioadă foarte favorabilă să cunoașteți pe cineva!

Balanță

Venus vă aduce la suprafață compasiunea și latura conciliantă. Lăsați în urmă vechile animozități împotriva foștilor iubiți și mergeți mai departe spre o relație care să vă mulțumească.

Scorpion

Puterea lui Pluton este transformatoare. Vă dezvoltați rapid spiritual, iar acest lucru se vede la nivel fizic. Vă puneți în practică viziunile, la muncă și în relațiile personale.

Săgetător

Marte în Săgetător vă face să doriți spontaneitate și aventură, iar acest lucru vă face magnetici. Mulți oameni vă doresc atenția, dar trebuie să alegeți cu înțelepciune cui o acordați!

Capricorn

Saturn vă eliberează de propriul ego. Vă dezvoltați dincolo de propria logică care vă dictează opțiunile, viața pare plină de oportunități, iar dragostea devine mai profundă.

Vărsător

Eclipsa de lună nouă vă zdruncină lumea. Trebuie să vă așteptați la schimbări majore și la un nou început. Este spre binele vostru, chiar dacă la început nu pare așa.

Pești

Venus, Mercur și Soarele intră în Pești în februarie! Voi și Universul radiați aceeași frecvență, care este dragostea. Sunteți înconjurați de dragoste, așa că aveți grijă să vă exprimați gratitudinea.