blood moon 320x200Ziua de 31 ianuarie aduce o Super Lună Albastră Însângerată, respectiv o eclipsă totală în semnul Leului, vizibilă pe coasta de vest a Statelor Unite și în Asia de Sud-Est.

Dar care este semnificația numelui de Super Lună Albastră Însângerată?

    O Super Lună are loc atunci când Luna plină se află la cea mai mică distanță față de Pământ. Eclipsa de Lună va fi aproape de Pământ, așa că vizibilitatea va fi foarte mare, iar efectele ei energetice foarte puternice.

O Lună Însângerată este un alt fel de a numi o eclipsă totală de Lună. Asta pentru că eclipsa totală conferă Lunii o strălucire roșiatică. Luna Însângerată este destul de rară și nu a mai fost observată din 2014.

 

Luna Albastră este atunci când fenomenul de Lună plină are loc pentru a doua oară în aceeași lună calendaristică. Ori de câte ori au loc două Luni pline în aceeași lună, cea de-a doua se numește Lună Albastră. Și acesta este un fenomen foarte rar și face ca eclipsa să fie și mai importantă.

Ultima oară când a avut loc o eclipsă totală de Lună Albastră a fost acum 150 de ani! Atunci când are loc un eveniment celestru atât de rar, simțim o energie puternică care are potențialul să provoace trepidații și valuri în viața noastră.

Eclipsele vin întotdeauna în cicluri, iar această eclipsă de Lună Albastră Însângerată este conectată cu eclipsele care au avut loc în februarie și august 2017. Asta înseamnă că indiferent ce lecții sau teme ați primit la momentul respectiv, acum vor ajunge la sfârșit și veți putea avea un sentiment al finalizării energiilor respective. Gândiți-vă ce v-a pus în mișcare, în special în perioada eclipsei totale de Soare din 21 august 2017. Este probabil ca tot ceea ce a adus în viața voastră eclipsa totală de Soare, acum este rezolvat și pus deoparte. Trebuie să vă gândiți nu doar la evenimentele fizice sau externe ci și la cele de natură spirituală și emoțională.

2017 a fost un an al transformărilor pentru mulți oameni, iar lunile de după eclipsa totală de Soare au permis ca lucrurile să se miște într-o nouă direcție pentru voi.

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie nu doar va contribui la finalizarea ultimei jumătăți a anului 2017, dar va deschide și va activa o nouă energie, pe care o vom folosi până la eclipsele din iulie și august 2018. Deseori, eclipsele aduc momente de cotitură în viețile noastre, instigă schimbări și luminează zone din viețile noastre care au nevoie de atenție.

Luna reprezintă emoțiile și ce ne face să ne simțim în siguranță și confortabil în lume. În perioada unei eclipse, simțul nostru de siguranță este deseori zdruncinat într-un fel sau altul și avem ocazia să ne dăm seama de temerile, speranțele, visele și adevărurile din viața noastră.

Eclipsa de Lună Albastră va avea loc în semnul de foc al Leului și ne va influența să ne luăm viața în propriile mâini. Energia Lunii ne va face să clarificăm lucrurile, să lăsăm în urmă trecutul, să mergem mai departe. Chiar dacă curajosul Leu ne va îndemna să acționăm, va exista și tendința ca mai întâi să clarificăm lucrurile. De fapt, adevărurile ascunse și emoțiile îngropate vor ieși la iveală în perioada eclipsei, iar abia apoi veți putea să acționați.

Eclipsele sunt de obicei încărcate de emoții, de această dată mai mult decât de obicei, așa că sensibilitatea tuturor va fi mai accentuată, ca și emoțiile. Vechile răni vor ieși la suprafață, iar dacă lucrurile vor deveni mai intense și simțul de siguranță va fizdruncinat, nu uitați că doar așa puteți progresa. Dacă veți permite energiei eclipsei de Lună Albastră să intre în viața voastră și dacă veți accepta schimbările pe care le aduce, veți beneficia de un impuls uriaș pentru a crea o nouă stare de fapt pentru voi, în care să vă simțiți mai încrezători, mai iubiți și mai susținuți de voi înșivă și cei din jurul vostru.