Sgettor8Când Soarele tranzitează semnul de Foc al Săgetătorul, este timpul să ne deschidem către toate oportunitățile pe care le are lumea de oferit.

Cum sunt Săgetătorii

Îndrăznețul Săgetător susține și încurajează călătoriile, distracțiile, dar și învățarea și acomularea de cunoștințe noi. De aceea, trecerea Soarelui prin acest semn aventuros este o perioadă excelentă pentru a adopta atitudinea Arcașului și a depăși granițele uzualului, pentru a încerca ceva nou și interesant.

Soarele în Săgetător, semn care este guvernat de Jupiter, aduce noroc și optimism. Lăsați în urmă gândirea negativă, nu vă gândiți la ceea ce nu puteți face, ci la ceea ce puteți face.

Este momentul să gândiți în stil mare și pe termen lung, să vă extindeți orizonturile, dacă nu este posibil fizic, prin călătorii, atunci prin relații la distanță, educație, studii, proiecte de dezvoltare spirituală sau practică.

Ce influență are tranzitul Soarelui în Săgetător pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Berbecii vor simți o nevoie puternică de mișcare, de a trece la acțiune. Vor fi susținute toate activitățile care au legătură cu străinătatea, justiția și educația superioară. Perioada va fi caracterizată de energie, acțiune și ambiție.

Taur

O perioadă de reinventări, de transformări profunde. Lăsați în urmă relațiile, obiceiurile, dependențele, proiectele care nu vă mai reprezintă. Nu este o perioadă foarte activă, mai debgrabă una a introspecției, a analizelor. Va exista însă o tendință către aventuri amoroase sau investiții riscante.

Gemeni

Crește pasiunea în cuplu, pe de o parte, sau nevoia de libertate, pe de altă parte. Depinde de situația concretă din relația respectivă. Crește nevoia unui echilibru între viața personală și cea profesională. Posibile parteneriate profesionale cu străinătatea, colaborări în domeniul educației. Lucrați mai bine în  parteneriate, veți avea claritate mintală.

Rac

Se intensifică activitățile la serviciu, unde veți avea tendința să consumați multă energie. Când vă apucați de lucru sunteți de neoprit. Condiția este că vă placă ceea ce faceți, să vă urmați idealurile. Din acest motiv va exista riscul unei epuizări fizice. Nu uitați să vă acordați pauze și să vă hrăniți la timp.

Leu

Activități intelectuale intense, proiecte, planuri rapide. Colaborări la distanță. În dragoste, este posibil să cunoașteți pe cineva nou, sau să aveți o aventură. În acest caz veți dori o relație liberă, nu este momentul unei relații strânse.

Fecioară

Atenția voastră se va îndrepta spre familie și casă. Familia, casa, proprietățile, valorile legate de acestea vor fi în centrul atenției. Veți dori să aveți o bază solidă, un loc unde să vă simțiți ocrotiți și liniștiți după o zi de muncă. Posibile confruntări în familie, provocate de ambiție.

Balanță

Relațiile publice vor deveni mai intense, schimburile de idei, de mesaje, drumurile scurte vor fi mai rapide. Colaborări cu străinătatea prin intermediul mijloacelor electronice. Veți cunoaște persoane noi, veți construi relații interesante. Relațiile cu persoanele din anturajul vostru, vecini, veri, frați vor fi la ordinea zilei.

Scorpion

Vă veți concentra pe problemele financiare, veți fi interesați de semnarea unui contract de muncă sau de achiziția unor obiecte de valoare. Este o perioadă din an în care finanțele personale și bunurile de valoare dobândesc o importanță mai mare. Este posibil însă să fiți tentați să cheltuiți peste măsură.

Săgetător

Prezența Soarelui în semnul vostru vă luminează casa 1, a personalității, a identității personale și vă ajută să faceți planuri pentru următoarele 12 luni. Energia voastră fizică și mintală se va afla la un nivel maxim și veți beneficia de cele mai bune șanse să faceți impresie bună în fața celorlalți.

Capricorn

Este momentul retragerii și al regenerării. Gîndiți-vă la atașamentele pe care le aveți, față de oameni, obiceiuri, rutine și renunțați la ceea ce vă ține în loc. Este o perioadă în care competitivitatea voastră se află la un nivel scăzut, lăsați proiectele importante pentru luna următoare.

Vărsător

Soarele vă luminează sectorul prieteniilor, al grupurilor și al viselor. În următoarele săptămâni veți putea privi viața cu mai mult optimism, cu mai multă încredere, veți avea nevoie de compania prietenilor, de sentimentul de apartenență la un grup sau la o comunitate, cu care împărtășiți aceleași idealuri.

Pești

Reputația, prestigiul social și cariera vor fi în prim-plan în următoarele săptămâni. Mai mult ca oricând în acest an, veți fi preocupați de reputație și de rolul vostru în lume. Veți dori să străluciți, să vă dovediți competența. Este posibilă o intensificare a contactelor sociale, cu persoane importante, și aveți șansa să vă fie recunoscute meritele.

Cum sunt Săgetătorii

Cariera și banii Săgetătorilor

Sănătatea Săgetătorilor

Relațiile de dragoste ale Săgetătorilor cu celelalte semne zodiacale

Google ads